Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:55, 19. 3. 2024.

Državni službenici se voze po jugu Srbije autom Vlade sa isteklom registracijom

automobil Vlade Neregistrovani automobil kojim su se dovezli državni službenici iz Beograda u Prokuplje; Foto: Lj. M.

Državni službenici koji su tokom prethodne nedelje boravili u Prokuplju, dovezli su se sa dva Vladina automobila marke “volkswagen arteon" beogradskih tablica od kojih je jedan bio sa isteklom registracijom. Iz Vlade nema odgovora na postavljena pitanja, ali nezvanično saznajemo da su u pitanju osobe iz protokola predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Deda topličanin

    12:20 // 19. 3. 2024.

    Potomci jurišnika na Drini 1914. u uniformama austrougarske vojske hoće deo slave zastave "GVOZDENOG PUKA"! Topličani, ne dozvolite, čuvajte je.

  • Komsija

    12:33 // 19. 3. 2024.

    Moj otac je imao srece sto nije bio medju oficirima u sklonistu kasarne u Kursumliji, nego je vojnike izveo vani. Posle toga je ucestvovao u izvlacenju ugljenisanih kolega. Sada na vlasti imamo iste aktere koji su i tih godina bili odgovorni za NATO agresiju.

  • Komsija

    14:11 // 19. 3. 2024.

    Mislim da je mnogo interesantnije da se pozabavite izdajstvom u vojnom vrhu, i ko je od bezbednjaka tadasnje armije odgovoran za smrt 11 oficira u podzemnom sklonistu ispod terena za rukomet. Ko je dopustio da dan uoci bombardovanja centra veze u Kursumliji, neki crnja spijun locira skloniste na ocigled mog oca i jos par oficira koji su to uocili kroz prozor kasarne? 24.mart 1999. je dan izdaje!

  • Bruno

    14:41 // 19. 3. 2024.

    Pa Oskar ustav ne poštuje, kod vlasti je Omerta zakon.

  • Jason Bourne

    15:23 // 19. 3. 2024.

    Kako vidim kola uredno imaju blinkere. Vazno je da nasilnicki voze gde god im se prohte i gaze sirotinju koja jedva registruje svoje krsheve.

  • Komsija

    16:54 // 19. 3. 2024.

    Istine radi. Podzemno skloniste ispod 6 metara armiranog betona, pogodjeno je sa tri tomahavka zaredom. Nalazilo se ispod terena za rukomet u Kursumlijskoj kasarni. Moj otac sa kolegama oficirima vezistima je bio prvi na udaru 24. marta 1999. godine. Dan uoci bombardovanja bezbednjaci jugoskovenske vojske su dopustili tamnoputom spijunu da ih locira. Posledice izdaje u vojnom vrhu ste vec naveli.

  • Ivan

    17:28 // 19. 3. 2024.

    Pa kako zar ne rade kamere na semaforu???
    Znači ne detektuju neregistrovane automobile???
    Ili rade selektivno,kao i ceo sistem?

  • Ivan

    17:33 // 19. 3. 2024.

    Da prva je pala u Prokupačkoj kasarni,ali je tad u to vreme,sadašnji predsednik,bio "miran i stabilan",razmišljajući o budućem stambenom rešenju!!!

  • Var tehnolog

    17:56 // 19. 3. 2024.

    A, sta je ovde cudno ili novo? Samo bahato, polusvet i ne zaslužuje bolje.

  • Stanovnik sa brda

    22:41 // 19. 3. 2024.

    Kuca mi je pored kasarne ka Novom selu. Prva bomba pala u 19 i 55 na PK i u isto vreme na Danilovgrad. Na PK pale 3 tomahavke. Leteli delovi od njih. Popucala vrata,prozori i zidovi. Sami sanirali stetu od ocevih para sto kao policajac zaradio od dnevnica jer iz PK poslat u Suvu Reku gde bio 50 dana. Poginuo jedan vojnik u PK tog 24. Marta, gadjan Veliki Jasrebac srusen predajnik posle 7,8 tomahav

  • Stanovnik sa brda

    22:44 // 19. 3. 2024.

    Vrsen uvidjaj na Jastrepcu,svi policajci koji nosili delove tomahavka da slikaju,prislanjali ih uz grudi,da iznesu,dobili rak i umrli posle 15 ak godina. Gadjana Baza kod PK,skladiste goriva ali je u brdu i nisu mogli da probiju,gorivo evakuisano. Ja i majka sa oruzjem koje smo legalno imali izasli iz kuce da ako treba gerilski se branimo. Sad sam zbog AV isto vratio. Nek nas brane drugi

  • Stanovnik sa brda

    22:48 // 19. 3. 2024.

    Jer ne mogu da sanjam kad ce neko da me prijavi da li ga propisno drzim, na sve oruzje uveden porez,uslovi obuke skupi, kao i za dozvolu. Evo vam ga nazad,na mene ne racunajte.U PK nisu stavili lokator,muvali se OEBSovci oko kasarne video sam ih par dana pre 24 marta ali im oficiri i vojnici nisu dali pristup.U Kursumliji ih pustili i lokator stavljen u otvor za ventilaciju. Kroz njega usla bomba

  • Stanovnik sa brda

    22:52 // 19. 3. 2024.

    Poginulo cini mi se 12. Preziveo Toza sto radio u DOZ. Ne znam da li je ziv ili umro. Bio u delu sklonista gde ga nije ubila detonacija. Neko izdao i uveo spijuna u kasarnu. To se jos tad znalo. Gadjana Mirnicka reka ali u brdu bila ispraznjena nocu, za Veliki Jastrebac bile glasine da imao podzemni aerodrom. Sad tajni nemamo, sve im vojnon prezentujemo jer iedan voli da se slika pored naoruzanja

  • Top ličanin

    22:58 // 19. 3. 2024.

    Kao zaboravili da registruju auto. A istog dana istice. Zaboravio covek da zalepi nalepnici, nije stigao,auto registrovan.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: