Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

23:47, 24. 8. 2012.

Pomoćnici gradonačelnika pod istragom

Radan Ili Slavoljub Vlajković Radan Ilić (levo) i Slavoljub Vlajković

Agencija za borbu protiv korupcije vodi istragu u slučaju nekoliko javnih funkcionera iz Niša, među kojima su dvojica pomoćnika Gradonačelnika - Slavoljub Vlajković i Radan Ilić.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • dr dra

    00:24 // 25. 8. 2012.

    Znaci kad Radan Ilic pozove nekoga iz uprave za poljoprivredu,ovaj moze da mu kaze: izvini bato ali ti nisi funkcioner gradske uprave.

  • Aleksandar

    01:25 // 25. 8. 2012.

    Znaci Radan Ilic je u pravu. Po zakonu nije javni funkcioner i ma koliko oni zeleli da pokazu kao da "rade", ocigledno ne rade dobro. Prvo sa Beogradom da se proceslja uzduz i popreko ko i gde radi pa onda tek na druge gradove... Beograd toliko novca zgrnuo, da nije toliko ni cela Srbija!!! Lopovluk cist!

  • Dejan

    01:41 // 25. 8. 2012.

    Tačno, u pravu je Radan. Mi smo debili.
    Gradonačelnik ga postavlja, a nije funkcioner. Ne, nego je kafe-kuvarica :) Ne govorimo ovde o "savetnicima", nego o "pomoćnicima".

  • nikola

    06:46 // 25. 8. 2012.

    To sve na kraju krajeva nije bitno!!! Narod zasluzuje vlast koju ima! Ove ljude gledamo vec vise od decenije i samo lud covek moze da ocekuje nesto bolje. Mile Ilic, Slavce,ovaj Radan, Novakovic tata i sin, Bosko Ristic, Bane Banana, Domazet,Lapcevic i da ne nabrajam vise. Pa sta mislite cemu li se nadate jos da se pridruze Toplica Djordjevic, Zivkovic i onaj Krstic sto bese direktor carine i nestade i eto ti cela plejada.Blejaca i prodavaca prazne slame sto napunise svoje dzepove. A vi blejte i dalje.!!!

  • zivkovic

    08:13 // 25. 8. 2012.

    Troglavi arapini, tri funkcije, tri svalerke sve ih zaposlio, tri stana, tri lokala, troje kola....a ti Srbijo trpi i cuti.

  • Dule Milev

    14:30 // 25. 8. 2012.

    http://www.acas.rs/ Kako to da na sajtu Agencije ne postoji obaveštenje o vođenju postupka?

  • Branislav Petrovic

    15:30 // 25. 8. 2012.

    Narod je rekao da zeli promene.Desile su se i tacka.
    Ima da ih trpimo ceo mandat.Kakav narod takva vlast.

  • Sneki

    17:25 // 25. 8. 2012.

    Vi iz Južnih opet kuburite s Vlakjovićevim funkcijama! Vlajković je i odbornik u Skupštini grada, predsednik upravnog odbora u Udruženim apotekama Niš (valjda se tako zove), sudski je veštak... Dosta sam vam pomogla, a Vi se potrudite da pronađete još neku funkciju, ubeđena sam da ih ima još!

  • zamenik

    19:34 // 25. 8. 2012.

    Kako je nacitan ovaj Dr Radan sto je za par godina prosisao od studenta do doktora, pa mu se od brzine promena titula izmesalo znanje, pa sto njihovo postavljenje gradonacelnik objavi u sluzbeni list grada kada nisu funkcioneri, postavljeno lice jeste funkcioner. A sto se tice ostalih funkcionera u Nisu cudime da juzne vesti nisu objavile da je agencija protiv korupcije pokrenula postupak i protiv Guske trostrukog zamenika (skupstine grada, direktora direkcije i predsednika Svrljiga).

  • Savic Milena

    21:50 // 25. 8. 2012.

    E, ako... izabrali ste ih i sad- tisina. Ko ih je zapamtio od ranije, ove opcije nije ni glasao. Da se razumemo, i u svetu polityicari imaju masla na glavi... ali ovi sto sada dodjose...niko ih stici ne moze. Polovina zna kako ali nece i nesme od ove druge polovine sto je zaboravila kako je biti na vlasti pa sad trce, zure da nauce kako i sta a saplicu se o sopstvene tvrdnje i iznose nebuloze od podataka. To ti je narode, jedva si ih docekao pa ih sada trpi.

  • Milan

    12:29 // 26. 8. 2012.

    Kad vec pominjete u tekstu da je Radan Ilic doktor pravnih nauka, napisite da je na Segamegatrendu postao i dipl. pravnik i dr pravnih nauka. Kad se 96. pojavio u tadasnjoj koaliciji "Zajedno" kao funkcioner SPO imao je visu skolu.

  • Ekspert

    23:15 // 26. 8. 2012.

    R. Ilic je zavrsio fakultet dok je bio opstinski funkcioner SPO-a. Magistrirao je u K. Mitrovici, a doktorirao na "cuvenom" Pravnom fakultetu u Kragujevcu, dok je bio direktor poreske uprave u Nisu. Trenutno je, uz dva navedena "radna mesta" zaposlen i na Univerzitetu Megatrend.

  • Grabez

    23:46 // 26. 8. 2012.

    Najviše se laže u ljubavi, lovu i u predizbornoj kampanji.

  • kiksa

    10:29 // 27. 8. 2012.

    Ma sta se bre bunite kako ste glasali dok su vam obecavali radna mesta i departizaciju i asvaltiranje ulica tako sada trpite! A dvoglavi i cetvoroglavi neka sisaju narodne pare! Svi su lagali i zuti i eksperti ali izgleda i SNS ili Vucic nezna sta mu radi gradonacelnik po Nisu?! Sramo ta bre sramota vise da covek sa jednom glavom ima pet funkcija kao da ima pet glave?!?!?!?!? Ali ovaj narod je deb..an! Sramota sta nam rade ma ko bio....i zuti i plavi i crveni i crni prefarbani ISTI SU!

  • Aleksandra

    10:56 // 27. 8. 2012.

    Gospodine Iliću, imajte bar toliko dostojanstva, pa nemojte da se raspravljate i da nas ubeđujete da ste baš toliko svi vi toliko sposobni da baš svi vi morate da obavljete više funkcija, ili kako ih vi već zovete, odjednom. Pa apsolutno je jasno, da ne možete da date svoj maksimum ni na jednoj od tih funkcija, tako da možete samo da otaljavate sve to što radite, i da još za to budete plaćeni! Samouvernost i oholost svih vas počinje već da vređa... setite se gde ste bili ranije, i kako ste, verovatno, ubeđivale druge, a i sebe, da ćete ostati pošteni i da se nećete pretvoriti u grabljivice...

  • Milos Djokic

    13:18 // 27. 8. 2012.

    Tacno tako. Prosto vise ne znam sta jos treba da nam se desi pa da shvatimo da to sto biramo iste bombone u drugom pakovanju nece nikada i nikako promeniti nas status.To sto je ovaj Radan od nekpg cinovnicica dosao do statusa doktor nauka samo to potvrdjuje. Setimo se bahatog i nepismenog kursadzije iz Leposavica, direktorke OS Cele Kula koja je takodje u svojim poznim godinama naprasno pocela da se bavi naukom i u tom naucnom uzdizanju na cuvenom univerzitetu u leposavicu stekla toliko zeljenu diplomu. A dr zoran jonic, covek koji je doktorirao veliki odmor i skoci-cuci nauku, to je tek za pricu. Na nasu zalost, jedino sto nam moze pomoci je go....a motka.

    • SNEKI

      13:45 // 27. 8. 2012.

      Verovatno ste čuli slučaj Vučka Savića Kuršumliji koji opštinske činovnike traktorom razvozi do divljih deponija da čiste. Misim da bi i Nišu umesto tih motki trebalo nekoliko Vučka Savića, pa da se očisti grad od svakojakog đubreta!

    • Dragan

      09:06 // 31. 8. 2012.

      Tacno Milose.Cini mi se da je Radan Ilic zavrsavao KRAGUJEVACKI fakultet u vreme afere kupovine diploma,pa je stvar zataskana a on iz poreske uprave pomeren u klinicki centar.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: