Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:30, 19. 7. 2023.

Đukanović obišao Dimitrija, Nišlija ga podsetio na bakljade, tražio mu Vučićev broj i nije dobio

dimitrije 2 Đukanović kaže da su "lepo popričali"; ilustracija; foto: Privatna arhiva

Poslanik SNS-a Vladimir Đukanović obišao je Dimitrija Dimića, koji treći dan štrajkuje glađu u Beogradu i kaže da su “lepo popričali”. Nišlija ističe da je Đukanovića podsetio na bakljadu iz 2020. godine, da mu je sa pravne strane, kao kolegi, objasnio zašto je Srbija u “jami bez dna” i da mu je tražio Vučićev broj telefona, ali da on nije hteo da mu da.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • dragan stefanović

    17:01 // 19. 7. 2023.

    Dimitrije, klanjam ti se do zemlje,vraćaš veru u budućnost. Ti si pobedio taj ološ, nemoj sine da rizikujes svoje zdravlje tek ces trebati ovom narodu

  • Ivica kralj golman

    17:13 // 19. 7. 2023.

    Trebamo da stanemo uz ovog mladića.Realno svako normalan u ovoj drzavi misli isto što i on.Previše zla je nanela ova vlast i svi znamo da su došli do kraja...Kritički komentari prema ovom dečku i ismejavanje znajte da potiču od sektaškog INTERNET TIMA sns-a.

  • Jovana

    18:39 // 19. 7. 2023.

    Pa ni nama nisu ispunjena obecanja o produzenju porodiljskog odsustva. Pa sad svaka zena sa decom treba da strajkuje!? I sta jos sve nije ispunjeno,zato svi u strajk!!!!!

    • Jovan

      21:47 // 19. 7. 2023.

      Magarce idi kuci i uzivaj na Niskim bazenima!

    • Hepek

      15:05 // 20. 7. 2023.

      Pa trebalo bi . Pitanje je zašto ne učinite to . Ne morate štrajk gladju a izlazak na ulice bi bio sasvim dovoljan .

  • Dragan

    19:24 // 19. 7. 2023.

    Cak je i veliki marsal dozivotni priznao:studenti su bili u pravu...bravo Dimitrije,a tvoje kolege,gde nestadose...sram ih bilo,tvoj ciljje jasan,a to je uspostavljanje pravne ,a ne mafijaske drzave...shvatice ovi na vlasti,samo se bojim neke vece tragedije...

  • Demokrata

    20:09 // 19. 7. 2023.

    Ne razumem tu iskljucivost da svako ko ne misli kao sto on misli ili je bot ili nije normalan ili nesto trece.Demokratija je pluaralizam misljenja i to je najvece dostignuce savremenog covecanstva. Ljudi se u komentarima deklarisu kao demokratski orjentisani ali im smeta misljenje koje se ne podudara sa njihovim.Tuđe misljenje treba postovati i ako se sa njim ne slazemo. To je bukvar demokratije.

    • DemoNkradjija

      07:40 // 20. 7. 2023.

      Demokratija je najvece dostignuce?! Jel me za*ebavas? Sloboda da svaka budala, glupan, lopov, moralni patuljak, ubica, pedofil i sve ostalo sto postoji moze javno i svakome u lice da iznese svoje nebulozne polusklopljene misli, bez ikakve odgovornosti i tezine reci je po tebi vrhunac "civilizacije"? Blago tebi prijatelju.

    • Draganče

      08:04 // 20. 7. 2023.

      U realnosti "demokratija" je mantra,laž i reč kojoj se svi živi služe (najviše političari) samo kao neki izgovor ili razlog.tako da i to ne pije vodu...Ono što nije laž je činjenica da je podrška vladajućoj stranci sve manja,to pokazuju sva novija istraživanja.

  • Dinca

    23:03 // 19. 7. 2023.

    More na tezak fizicki rad da se posalje.Svako kom nesto se ne svidja razapinje satori idpred vladu.Idi da radis more,nema leba od leganje u pravljenje cirkus

    • petar

      23:22 // 20. 7. 2023.

      Al ima leba,tj.sendvič od pisanja gluposti a?

  • Bata

    08:32 // 20. 7. 2023.

    Samo zbog ovoga ova vlast treba da se skloni. Vučić i SNS su sramota za srpski narod...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: