Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:06, 10. 7. 2023.

Dveri: Niški odbornici usvojili izmene Plana za Palilulu koje nisu ni videli, uključeno i Tužilaštvo

beethovens park 4 Smatra da su procedure zanemarene kako bi se Karićima omogućila gradnja; foto: JV/T. T.

Nakon što je poslanica Dveri iz Niša Tamara Milenković Kerković u više navrata isticala da su sve faze usvajanja urbanističkih planova za Palilulu, a koji firmi iza koje stoji kapital Karića omogućava gradnju, nezakonite. Posebno odeljenje za sprečavanje korupcije počelo je da ispituje te navode. Takođe, kao još jednu od nezakonitosti, Kerković ističe to što su niški odbornici usvojili izmene Plana za Palilulu koje, kako tvrdi, nisu ni videli.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Бата Рака из Ниш

    13:18 // 10. 7. 2023.

    Ша има гледају, има туј кој мисли за њи!

  • Uvezan lanac naprednih

    13:57 // 10. 7. 2023.

    Partijski zadatak da sprovedu: Tanja O. i Ivan G. (Ne)strucna obrada plana: Tamara J. Svi clanovi komisije za planove odgovorni za resenja i proceduru. Naravno da je kulminacija u negativnim desavanjima da se na skupstini usvoji nevidjeni plan. Sve aktere treba udaljiti iz struke, jer ne priznaju i ne poznaju struku, a sve politicare koji su glasali za ono sto nisu videli krivicno goniti.

  • Dragan Niš

    14:16 // 10. 7. 2023.

    Nema tu mnogo filozofije treba samo prpratiti ko će dobiti ključeve od budućih stanova ili lokala na toj lokaciji i sve će biti jasno.Uostalom zar je to nešto novo istražite i veze između izdavanja dosadašnjih lokacija pojedinim investitorima i imovinskog stanja funkcionera,načelnika ,njihovih srodnika i biće jasno kako to od plate sve to stekoše!!

  • Sleepy Joe

    16:53 // 10. 7. 2023.

    Ako stane izgradnja u Srbiji presušiće najveći izvor korupcije i crni prihod SNS-a. Nalozi u tom smislu se sprovode dosledno i bez rasprave od republičke skupštine i zakona do lokalnih organa i prostornih planova. Prema trenutnoj garnituri na vlasti i komšija Bane je bio amater.

  • iggy

    23:55 // 10. 7. 2023.

    odlicna vest !
    moze li neko da obrazlozi konkretno sta je tu lose za Niš grad ??

    • Mile

      08:32 // 11. 7. 2023.

      Nema zelenila, nema prečice za Mokranjčevu, saobraćajna gužva, pre opterećenje kanalizacijone mreže...

  • dr Jakov Zlatar

    08:04 // 11. 7. 2023.

    Vrla poslanica se do sada,nije oglašavala da osudi nastup Martinovića,ubistvo trans devojke vređanje poslanika, inflaciju,siromaštvo,ukazivane su i njoj i njenima,brojne kriminalne radnje u građevinskoj i urbanističkoj sferi, ali nije reagovala.E,ali gde je lično zainteresovana("Tesla park" je u njenom komšiluku) eto nje.Naravno treba istražiti.

  • A koliki je njen deo...

    07:11 // 26. 7. 2023.

    U Dnevni red ubačen po hitnom postupku,..neki zaista nemaju meru...verovatno treba namiriti preostale naprdnjake kao i poslanicu Cecu Milijic koja pripada Paliluli,sirota za 3 godine ne otvori usta u skupstini ni da bekne o problemima Nisa koji izgleda gore nego njeno Sarajevo [posle rata,lici na deponiju tek posle ovih Karica bice razvalina,bez dna...udavice se neki u korupcojo...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: