Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:37, 13. 5. 2012.

| Politika

Leskovački SNS: "Bio je izborne krađe"

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
Cvetanovic Goran 4
Goran Cvetanović

Predsednik GO SNS i kandidat za gradonačelnika Leskovca te koalicije dr Goran Cvetanović rekao je u susretu sa novinarima da je u Leskovcu bilo izborne krađe i da su glasovi kupovani podelom humanitarne pomoći!

Dr Cvetanović je konkretno naveo da je kandidat za odbornika DS u Grdelici Marko Mladenović ispred biračkog mesta 173 davao po 1.000 dinara biračima, a dobijali su paketići u kojima je bilo dva kilograma šećera, dva litra ulja, dva kilograma brašna, dva mesna nareska, dve paštete i pakovanja makarone.

- U Predejanu, ispred biračkog mesta, građanima su deljeni po 1.000 dinara da glasaju za DS, a manje od 50 metara od biračkog mesta nalazio je poster Borisa Tadića – kaže Cvetanović.

Čelnik SNS navodi i primer sela Turekovca gde su dva člana biračkog odbora ispred DS davali pripadnicima romske populacije po 1.500 dina, a u naselju Slavko Zlatanović glas DS plaćan je od dve do tri hiljade dinara.

- U naselju Slavko Zlatanović nije podeljeno više od 50 odsto poziva za glasanja, ali oni koji su uzeli novac morali su da čekaju da glasaju i posle 20 časova! – precizira Cvetanović.

Cvetanović ističe da je primećeno organizovano dovoljenje birača, naročito romske nacionalnosti.

- U naselju “Slavko Zlatanović”, gde je bilo brojnih neregularnosti, lista Borisa Tadića dobila je 550 glasova, a Srpska napredna stranka 50 glasova, a u izbornoj jedinici gde živi gradonačelnik Slobodan Kocić imali smo144 glasa više!  – precizira dr Cvetanović.

Cvetanović je na kraju rekao da je Slobodan Kocić ranije krao odborničke mandate, a sada mogu da kažem i da laže, jer je pre tri dana objavio na RTS i drugim medijima da je napravio koaliciju, što nije tačno.

- Koaliciju nismo napravili ni mi, ali nisu ni oni! – zaključio je dr Cvetanović.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: