Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:59, 13. 7. 2012.

| Politika

Naprednjaci za privremene mere u Medveđi

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
Medvedja SO
Medveđa

Opštinski odbor SNS u Medveđi traži da Vlada Srbije hitno uvede privremene mere i zaustavi masovno iseljavanje Srba iz nacionalno mešovite i nerazvijene opštine Medveđa.

U današnjem saopštenju za javnost Opštinski odbor SNS Medveđe oštro je kritikovao aktuelnog predsednika opštine Slobodana Draškovića, koji je sa Grupom građana za Gornju Jablanicu ubedljivo pobedio na lokalnim izborima.

- Slobodan Drašković je na čelu opštine Medveđa 12 godina i u tom periodu jedino je uspeo da doprinse iseljavanju više od 60% građana ovoga kraja i da potpuno uništi privredu - navodi se u saopštenju SNS Medveđe.

U saopštenju se precizira da je država posredstvom Koordinacionog tela u Medveđi uložila više od 150 miliona evra, ali je ogroman novac završio u džepovima pojedinaca, bliskih rukovodstvu, a bilo je nezamislivo da nekakva inspekcija izvrši kontrolu trošenja ovolikog novca.

- Kako postoje materijalni dokazi o teškim zloupotrebama u trošenju ovog novca, pozivamo nadležne institucije, a pre svega policiju i tužilaštvo da izvrše detaljnu kontrolu - zaključuje se u saopštenju SNS Medveđe, koje potpisuje predsednik Zoran Jovanović.


Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragan

    09:00 // 16. 10. 2012.

    Jedna velika zloupotreba je i nestanak srestava za izgradnju puta za Pusto Šilovo jedino selo u opštini Medveđa koje nije asvaltirano iako su bila obezbeđena srestva za taj posao od strane vlade.Ovaj slučaj treba ispitati ko je pare stavio u svoj džep.

  • bez imena ,molim !

    10:40 // 16. 7. 2012.

    Pitajte Draskovica ko daje dozvolu za secu suma po 10,20,30 hektaara i ko uzima te pare ! Sumska sekcija po zakonu nema prava da daje doznake za toliku secu ,zovite ministarsttvo ,prijavite sumsku sekciju.Ja sam zvao ali nista nije preduzeto .Znam pune stvari sta se vanzakonski radi u Medvedju ali neke njuske su mi pretili pa sam odustaoza kradju glasovu suvise je dati bilo koji komentar ili recimo koliko je presednik opstine delio ljudima pare kao socijalnu pomoc za vreme kampanje.Pozivao bi g.Kocica da peseti neka sela u Medvedju da na licu mesta proveri sta se zaistaa dogadja sa sumama u Medvedju .Ne beze samo srbi g.Zorane Jankovicu o SNS nemam pozitivno misljenje jer ste nacionalisticki raspolozeni necu nikud voditi takva politika !

  • leon

    11:25 // 15. 7. 2012.

    Ovakfi llapovi koji ukradu 150 miliona eura uive dalleko od Medvedju. Kad bi drzava bio talliko nepismen da moze u malu Medvedju talliko krade ondak bi u Beograd i drugi veci gradofi mogo da se krade 150 BILLIONA evra i takav drzava odavno nebi postijao. Ova drazava treba HITNO da uradi slledece:
    1.Da apsi ovakfe budalle koje vredjaju llicnost coveka.
    2.Sud da ih odma uzme stan koji imaju u Medvedju da ga proda i plati stetu za vredjanje Filica i Draskovica
    3.Da podnese krificne prijave medijima koje omoguce na ovakfe budalle da se oglasu.
    4.Tuzilastvo za organizovani kriminall da ispita zasto u llokalli od drzavu radu privatnici koji ne pllacaju ni kiriju ni struju ni vodu.
    Dokle tako ne bude izbori ce da traju po 6 meseci.Drugari iz SNS sada ce budete u skupstinu pa ce vidimo kolko ce milliona sad da se kradu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: