Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:39, 15. 7. 2013.

| Politika

Nova stranka predstavljena Nišlijama

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti, RTS
nova-stranka2.jpg
Nova stranka u Nišu, foto: facebook.com

Zoran Živković i simpatizeri Nove stranke čiji je on predsednik počeli su svoju promociju iz Niša. Kampanja se nastavlja u 30 srpskih gradova.

“Nova”, kako je zove njen lider i osnivač, želi da Srbija postane država u koju će ulagati ozbiljni investitori i gde će ljudi moći pošteno da žive od svog rada.

zivkovic Zoran Živković, foto: facebook.com- Kada se tako nešto priča u Srbiji, to deluje kao nemoguće ali pozivam građane da se sete perioda od 2000. do 2004. godine kada je Srbija bila takva, što je dokaz da ponovo može da bude takva - rekao je Živković, nekadašnji gradonačelnik Niša.

On je pojasnio da će tokom akcije članovi i funkcioneri stranke građanima predstaviti stranačke programe, ali i razgovarati o pitanjima koja muče građane Srbije.

Kampanja će biti aktivna, odštampano je 100.000 letaka, a kako je rekao Živković, neće se štampati bilbordi i plakati. Očekuje se u narednom periodu predstavljanje programa Nove stranke iz oblasti zdravstva, socijalne politike i infrastrukture.

Ono što se posebno naglašava jeste podatak da čak 70 odsto članova Nove stranke do sada nije bilo u nekoj političkoj organizaciji.  5 od 10 članova Predsedništva, takođe nije bilo deo neke političke stranke.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • miroslav

    07:46 // 18. 7. 2013.

    Živković se hvali vremenom kad je prodao našu duvansku industiju. Knjigovodstvena vrednost je bila milijardu i dvesta miliona evra. Prodata za samo dvesta. Jel nešto sumnjivo.

    • Goran

      13:30 // 18. 7. 2013.

      Ako vec iznosiš podatak, neka bude tačan: http://www.priv.rs/Agencija+za+privatizaciju/90/DIN-NIS.shtml/seo=/companyid=496#priv4

  • kejr2k3r32r

    23:03 // 15. 7. 2013.

    Evo sve je čovek objasnio, dođu na vlast odu za bg, i više se nikad ne vrate, ali samo kad im nešto treba. KO JE OVDE LUD http://www.youtube.com/watch?v=9aTaL71pb0c

  • Perkozama

    19:12 // 15. 7. 2013.

    KAKO verovati coveku koji je vozio bubu i ziveo sa roditeljima, a onda postao ugledan Vinar sa plantazama grozdja, vozi Toyotu Landcruiser i zivi samo on zna gde. Ako objasni svoj status mozda ....

    • slavko

      07:47 // 16. 7. 2013.

      Jel ti nekom verujes???I ja ga nisam simpatisao ali iz ove perspektive on je jos i super.Nis nema boljeg politicara od njega,definitivno.Ko su sada Niski politicari?Banana,Bandjur,Guska,propali oficir

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: