Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:55, 12. 12. 2023.

Opozicija tvrdi da je više od 1.000 stranaca i građana sa tuđih adresa pozvano na glasanje u Nišu

izbori glasanje O "fantomskim glasačima"; ilustracija; foto: A. K.

Više od 1.000 poziva za glasanje u Nišu za paralamentarne izbore oslovljeni su na strane državljanine, ali i građane koji nisu prijavljeni na tim adresama, tvrde iz koalicije “Srbija protiv nasilja”. Ističu da im građani svakodnevno prijavulju da su dobili pozive koji glase na tuđa imena i dodaju da će samo u Nišu na dan izbora 17. decembra, 12 advokata biti u pripravnosti da reaguje na svaku izbornu nepravilnost.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Гага

    16:17 // 12. 12. 2023.

    ...а докази...где су докази?...Што и они не нађу такве гласаче...траже оправдање за изборни фијаско...а сами су тражили изборе...

    • @gaga. čovek koji radi u firmi bliskoj vladajućoj stranci kaže

      17:21 // 12. 12. 2023.

      da je u Beogradu i Zemunu upisano 120.000 glasača iz BiH. Ovo je proverljovo ako MUP da podatke. Ajde da se zvanično proveri i otklone sumnje

  • Muharem Zulfikarpašić

    17:00 // 12. 12. 2023.

    Taj sam!

  • rene

    17:28 // 12. 12. 2023.

    dajte dokaze u javnost..

  • Darko

    20:36 // 12. 12. 2023.

    Moramo da znamo da ce opoziciond stranke koje imaju 16 izbornih lista od 18 koliko ucestvuju na izborima(preostale dve liste su SNS i SPS stranke na vlasti) imaju pravo na 32 clana birackog odbora a vlast 4. Ako ovih 4 iz vlasti pokradu ovih 32 clana birackog odbora iz opozicije onda opozicija i ne treba da dođe na vlast jer je nesposobna. Svaki izgovor posle izbora o krađi su besmisleni.

    • @Darko NEISTINU si napisao. Član sam na izbornom mestu br. 25

      22:17 // 12. 12. 2023.

      od 11 listi 7 su SNS/ SPS, SVM, Radikali, Zukurlić...i njihove mini stranke a 4 su samo opozicione.Planski manipulišu jer je narod za promene

  • Dragan Petrovic

    22:32 // 12. 12. 2023.

    Ima li upisanih glasaca iz Bugojna i Cipuljica,kao i RS?Kakva je to ruska stranka u Srbiji,moze li onda i arapska i kineska posto su polupovali celu Srbuju...

  • Vranjanac

    23:40 // 12. 12. 2023.

    Salju udatim zemana duple pptive na devojacko prezime i na novo muzevljevo prezime.
    Opasna je pljacka u najavi.

  • Marko

    01:30 // 13. 12. 2023.

    Besmislen je tvoj komentar ovde na portalu južnih vesti.Možda opozicija ima više izbornih lista ali vlast drži sve poluge,od štampanja listića do mogućnosti manipulacija sa Rik-om a i znamo da će na dan glasanja biti angažovane sve moguće sns ekipe koje će obilaziti sva moguća naselja gde imaju tzv siguran glas i podsećati ljude da je izborni dan i da mogu da iskoriste biračko pravo.Sns gubi Niš.

  • Петар

    10:08 // 13. 12. 2023.

    Baš me zanima po clanu kog zakona ce nekome ko je uredno prijavljen na jednoj adresi i uredno je dobio poziv onemoguciti da glasa na tom birackom mestu. Po tome sto je on procenio da se ovaj prijavio negde da bi glasao?

    Dajte da se ne zezamo i pisemo nonsense.

  • Robin Hud

    10:17 // 13. 12. 2023.

    Da se ne spremaju za kradje zar bi RIK odbio zahtev opozicije da SE PRIGOVORI DAJU NA ISTOM LISTU NA KOME JE I IZVESTAJ O GLASANJU A NE NA POSEBNOM PAPIRU KOJI NESTANE?

  • Podstanar

    11:53 // 13. 12. 2023.

    Ako se podstanar ne odjavi eto poziva za glasanja na toj adresi. Cak i da je istina, pitam kako ce ti ljudi glasati kada se glasa uz licnu kartu? On mora imati licnu kartu Srbije, i grad na koji se vodi.. Ako je vec glasao na drugom mestu, tipa iz Palilule dolazi na Pantelej ima dve kuce ili mu sredili da dobije poziv, zar se ne prskaju onim sprejom prsti?

  • Milorad

    13:54 // 13. 12. 2023.

    Kako god bilo, da bilo, u Nišu MU se kolač seče.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: