Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:29, 13. 2. 2023.

Ponoš: Ovde sve počinje i sve se završava sa Vučićem, nemamo čemu da se nadamo dok je on vlast

Ponoš Ponoš smatra da izbora neće biti ove godine; foto: FoNet/Milica Vučković

Nikakvi izbori u Srbiji nisu u planu, a kada će ih biti ne zna ni Aleksandar Vučić jer to zavisi od dinamike razvoja kosovskog pitanja, rekao je u emisiji "Kvaka 23" predsednik pokreta "Srce" Zdravko Ponoš. Takođe je istakao i da ovde sve počinje i sve se završava sa Vučićem, te da nemamo čemu da se nadamo dok je on vlast.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Milos

    08:22 // 13. 2. 2023.

    i na vlasti je jos uvek jer vi idiotska opozicija niti imate plan, nit ste ujedinjeni... nista, zato je on jos uvek na vlasti, zahvaljujuci vama

    • profesor

      09:31 // 13. 2. 2023.

      Kad bi deset opozicionih stranaka dobilo po 5% to je automatska smena vlasti. Ali vas je Vučić ubedio makar jedno, a to je mrzite opoziciju.

    • Srecko Sojic

      10:07 // 13. 2. 2023.

      Nije problem u opoziciji nego u laznoj vucicevoj opoziciji isto ko devedesetih u doba miloseviceve vladavine kada je krao izbore i kad je stvarao laznu opoziciju damu bude konkurencija

  • Zika

    08:33 // 13. 2. 2023.

    Ne da ne mozemo dalje, nego tonemo sve više.

  • Durlanac

    09:44 // 13. 2. 2023.

    Jel bili izbori,jel bili pre izbori..... Pa još 100 izbora nećete ništa promeniti.! Opozicija "prdnula u čabar".!!!

  • Srecko Sojic

    10:13 // 13. 2. 2023.

    Vucic vlada jer krade na izborima i nema ko damu se suprostavi mladi nam odlaze jer imaju tu mogucnos a ostaju stari koji su ubedjeni ako ode vucic dace im biti ukinute penzije
    U milosevicevoj diktaturi devedesetih mladi nisu imali mogucnost da odu iz zemlje pasu ga skinuli danas srbija nemaa tu snagu omladine da zbaci sektaski vucicevi rezim

    • Luka kebara - narodni poslanik i najveci intelektualac zemlje srbije

      11:30 // 13. 2. 2023.

      Na zalost u debeloj si zabludi. Mladi su ti koji glasaju za vucica. Mladi imaju 4 izbora, otici iz srbije, raditi kod nekog privatnika za crkavicu, krenuti u sopstveni biznis (ravno samoubistvu na duge staze) ili uclani se u sns pa zavrsi privatni fakultet i dobij poso na drzavne jasle ili motaonicu. Onda moraju da dovode kapilarne glasace, moraju da idu na mitinge, moraju ...

  • Kara djordje al kara i gruja

    10:16 // 13. 2. 2023.

    General bi makar trebalo da zna da u srbiju vlast od karadjordja do danas postavljaju strane sluzbe. Dokle god vucic igra kako mu sluzbe sviraju, dotle ce da vlada. A i da padne na sledecim izborima, nama ce opet sve isto da bude jer preletaci nemaju ni sram ni obraz i odma ce da promene pricu i da predju u stranku koja osvoji vlast.

  • Jonca

    11:46 // 13. 2. 2023.

    Kara djordje...,za vas jos postoje strani placenici i domaci izdajnici, kakve strane sluzbe to je za prost narod, nek narod izadje na ulice masovno i ode Vucic. Pogledajte sta se desava u jakim evropskim zemljama Francuskoj i Velikoj Britaniji, kakvi nemiri, to civilizovan narod nece da trpi, ovde je narod zatucan i uplasen i zato ovaj vlada od devedesetih.

    • И Кво

      13:15 // 13. 2. 2023.

      И шта конкретно постигоше демонстранти са улица јевропе - ШТА.

  • Dexter

    12:33 // 13. 2. 2023.

    Kad neko kaže da "uzmi ili ostavi" papir ne bi ni uzeo ni ostavio, to prosto znači da bi savio kičmu i papir potpisao, ali to neće da kaže jer je nepopularno. Od vojnika se očekuje jasan stav o neprihvatljivosti kapitulacije i veleizdaje!
    Ponoš je, kao britanski čovek, do juče govorio da EU nema alternativu i da o stolici Kosova u EU treba razgovarati; ovo cinculiranje je prosto - nečasno!

  • Dragan Petrovic

    13:06 // 13. 2. 2023.

    Nada umire poslednja...moja generacija se bunila protiv Milosevica,ovi mladi jedino ako im ukinu internet,ne dozvole kafice i zurke...ne znam koliko ce Prvorodjeni izdrzati onako dopingovan,i uz onakve uzdahe...nema predaje...vec je sve predato...mada ipak,spasiba za druzbu...

  • Jonca

    13:38 // 13. 2. 2023.

    Postigose, da imaju bolji standard, da zive evropski, da putuju gde hoce bez papira, da bez problema kupuju stanove i automobile, da ne idu u drugim zemljama na operacije, da ne lece decu SMSom. A ti kvo si postigo, da iz selo u fabriku putujes i motas kablovi za sitne pare, a posto ti ukinuli sav prevoz, mora dolazis sas auto i platu da spiskas na gorivo i odrzavanje, ete kvo si postigo

    • Lektor

      16:14 // 13. 2. 2023.

      Jonca, kaže se: "da ne idu u druge zemlje.....", a ne kako si ti napisao, verujem slučajno, pa nije zameriti!

  • Borko

    13:40 // 13. 2. 2023.

    Samo zbog "puta ka EU" smo uništili u Srbiji industriju, poljoprivredu, vojsku, obrazovanje,...i Crkva se okrenula ekumenizmu. Zbog ulaska u EU daćemo Kosovo i Metohiju a kada "uđemo" u EU daćemo Vojvodinu i Rašku oblast (Sandžak). U međuvremenu odreći ćemo se i Republike Srpske. Ovo nije jasno samo onima koji po čitav dan gledaju u svoj mobilni.

    • Opa Djurdjo

      15:41 // 13. 2. 2023.

      Industriju je unistio Milosevic,greska je sto je ministar bio mason Dinkic pa su stranci dobili subvencije,besplatno zemljiste,isti taj je danas savetnik velikog srbina Vucica koji je 99 dobio stan dok su ljudi ginuli zbog njega i politke Milosevica.

    • Jel eu kriva sto spc obozava svapske dzipove?

      15:51 // 13. 2. 2023.

      Sve to sto si ti nabrojao, sve je to milosevic unistio i pokrao devedesetih i nema to veze sa evropskim putem. Jedino sto je evropa "kriva" je to sto nam je ukinula vize pa nam sva pamet i strucnjaci odose iz ove lopovske zemlje. Da su pametni ostali, vi desni crkvenjaci bi bili u manjini i bilo bi neke sanse za spas ove zemlje. Ovako sa vama u vecinu, polako ali sigurno idemo opet u 16.vek

  • Olja

    17:49 // 13. 2. 2023.

    Ponos je bio los oficir, sada jos losiji politicar.

    • Torpedo

      22:37 // 13. 2. 2023.

      Ponos je bio oficir za ponos a ti i tebi slicni,ste u strahu za svog vodju, jer ako padne, padaju i vase privilegije !

    • Brane

      12:46 // 14. 2. 2023.

      Ponoš je bio odličan oficir i još bolji NGŠ. Možete pisati gluposti do mile volje!

  • Zoran

    17:57 // 13. 2. 2023.

    Privatizaciju je upropastio"veliki drp majstor, nazovi strucnjak-Vlahovic. Kola su tada krenula nizbrdo. Svi na Vlasti tada, imali su neogranicene povlastice i bili povezani, sto bi narod rekao, kao creva. Sebe i potomke su, obebedili, a ono malo, sto je ostalo, bio je rezultat njihove bezdusnosti i halapljivosti. Oni su postali poznati "biznismeni", a mi ostali;ovce za sisanje.

  • Decak

    19:21 // 15. 2. 2023.

    Ako opozicija ne uspe da se ujedini, srpska vlast koju vodi jedan covek, nastavice da radi sta hoce. A iz istorije znamo kako prolaze narodi koje vodi samo jedan covek.

  • Srbin

    10:58 // 22. 2. 2023.

    Kad bi Zakona i pravde bilo u ovoj nasoj drzavi, ovaj bivsi NATO general bi vec bio u kazamatu i nikada nebu video svetlost dana.
    Koliko je zla naneo vojci i drzavi, nije mi jadno zasto mu se daje prilika da nesto uopste i kaze

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: