Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:50, 22. 8. 2012.

Simonović: Pokazati izveštaj o zapošljavanju

490x370-Simonovic.jpg Miloš Simonović, arhivska fotografija

Prvi čovek niškog DS-a Miloš Simonović pozvao je gradonačenika Niša Zorana Perišića da pokaže izveštaj o zapošljavanju u priodu od 6. maja do 19. jula.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • M

    16:44 // 22. 8. 2012.

    Zasto samo od 6. maja? Pa Bilja Bajka je u Narodno pozoriste primila u aprilu 12, a u maju jos 2 - 3.. i to sve ljude sa po nekim "ledjima", sto partijskim, sto interesnim. Zato i nije imala komisiju za primanje, da neko ne bi postavio pitanje zasto ovi kada ima boljih.

  • Boban

    17:54 // 22. 8. 2012.

    Neka Miloš objavi koliko je osoba zaposlio u Upravama,gde je DS na vlasti???*(komunalne delatnosti,poljoprivreda)a Biljanu,iz svog kabineta*(zenu Mice Radovica)je januara 2012 ubacio u Vodovod,a Micu Radovica teeeek u julu,valjda???NIKO nijezaposlen,bez NJEGOVE saglasnosti....a sada je pao u ZABORAV...pa po onom,pricajte usta da niste pusta....A nacelnika MUP-a nema da hapsi bagru....

  • dr dra

    17:56 // 22. 8. 2012.

    Dajte da vidimo koliko su zaposlili URS i SPS u Medijani,Gorici,Direkciji,Nis stanu.A i SNS je poceo intenzivno da zaposljava u Naisusu,Gradskoj upravi i gradskim opstinama.Zivela departizacija!

  • Bluzer

    23:02 // 22. 8. 2012.

    Bilo bi odlicno izneti u javnost sva zaposljavanja u javnim gradskim preduzecima ali isto tako bi bilo dobro izaci u javnost i sa brojem ZAMENIKA predsenika opstine,skupstine i sekretara u svim opstinama u gradu kao i koliko ti zamenici kostaju nas grad na mesecnom nivou(mislim samo na plate i doprinose a ne i na ono sto kradu ili ce da ukradu) kako bi gradjani imali malo jasniju sliku o DEPARTIZACIJI I nezaposljavanju u prvih godinu dana.E drugari iz SNS-a i vama ce URS da dodje glave......

  • zivkovic

    08:48 // 23. 8. 2012.

    Neka pokazu spisak od nove godine do sada koliko ih je primljeno u vodovodu a ne samo od sestog Maja i sta je zuta vlast uradila u tom preduzecu za 4 godine, a to bi trebao buduci direktor da uradi kad dodje na vlast a ako je bilo kriminala pa zna se zatvor.

  • stevica

    08:52 // 23. 8. 2012.

    Da li postoji krivicno delo za iznosenje lazi u javnosti, pa kako nije sramota ovog gradjanina da iznosi ovakve lazi koiko ih je samo ubacio i pozaposljavao bez konkurencije je na prvom mestu, samo uprava za komunalne delatnosti rodjake, stranacki aktivisti, zatim komunalna policija itd. sve uskladu sa zakonom izmisle virtuelna radna mesta pa ih onda tu primaju, pa koji zakon za ovog je zatvor za nesavesno sticenje interesa grada Nisa. A tzv. Naprednjaci mora da cute jer su njihovi funkcioneri takodje u vakum prostoru koristili priliku i zaposljavali svoju familiju. Konkretno cerka generala i brat profesora u vodovodu o tome se cuti!!!Svi su isti to je ta naprednjacka pravda, sram ih bilo i njih

  • Dragan Marinković

    10:14 // 23. 8. 2012.

    Najbolje bi bilo da svi objave "svoje" spiskove pa da ih uporedimo.

    http://draganmarinkovic.com/?p=47

  • Petar Petar

    23:37 // 23. 8. 2012.

    Zasto se spominje samo Vodovod...? Tu su se zaposlili i članovi porodica istaknutih članova SNS-a, iako ta partija to iznosi u javnost, kako bi kritikovala Direktora koji je iz DS-a. Oni koji znaju pravu istinu, sada ćute i ne žele da izadju u javnost sa činjenicom da je mnogo više od Vodovoda zapošljeno u Medijani (URS) i Gorici (SPS). A da ne spominjemo opterećenje budžeta izmišljenim zamenicima predsednika opština, predsednika skupština opština, zamenicima gradskih uprava i ko zna šta još. I to se naravno zove DEPARTIZACIJA

  • bivsiclanDS

    14:46 // 29. 8. 2012.

    Simonovicu, ti si politicka proslost. Na srecu i DS-a i gradjana Nisa.

  • verica mircic

    00:24 // 19. 9. 2012.

    e jadni mi.sto vise znamo samo nas vise boli glava ,a oni svi zavrsise svoje.zaposlise svoje sto rodjake sto svoje partijske saborce a i oni se dobro udomise.pitam se a gde cemo mi koji ne pripadamo ni jednoj partiji,mi obicni smrtnici koji ne mozemo da promenimo nista ???!!!

  • Marija Ristic

    13:22 // 19. 9. 2012.

    Pitam Simonovica sta ce ovolike arhitekte JP Zavodu za urbanizam, doveo nam je toliko neradnika i svojih komsija, rodbine i novopecenih demokrata, da i njima sada trebamo da zaradimo platu a bez njegovog preporucenog kadra mogli smo da funkcionisemo jos dugo?Upropastio je Javna preduzeca, upropastio je Nis,na svim poljima, ranio ga u srce, pa sad neka ga kardiolog leci ako moze.

  • LJubinka

    13:11 // 21. 9. 2012.

    Osnovni problem javnih preduzeca je u losoj sistematizaciji i netransparentnoj unutrasnjoj politici, sto je, narocito u ovom gradu, moguce zahvaljujuci mentalitetu koji ne preispituje hijerarhiju, trpi podredjivanja, zastrasivanja, i odgovore pravnih sluzbi da cete biti unapredjeni ako direktor tako odluci, na postavljeno pitanje da li ispunjavate uslov za zaposljenje ili unapredjenje.
    Politika pravnog haosa bila je i bice politika svih direktora, jer je to u interesu partija iz kojih dolaze - da se zaposleni drze u neznanju i ne budu svesni cinjenice da mogu da uticu na prijem novih zaposlenih, time sto, radi zastite svojih prava, nece tolerisati prijem novih ljudi i napredovanja koja nisu u skladu sa sistematizacijom, koja treba da bude pravno definisana tako, da ne moze da je menja bas tako lako svaka nova vlast i svaki novi direktor.
    Veoma je simptomaticno kako svaka nova vlast, prvo sto uradi je da promeni zakone, uvede nove i onda radi sta joj se prohte.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: