Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:16, 20. 5. 2012.

U Nišu se prska levi kažiprst?

prskanje-sprej-izbori foto: Saša Čolić/Kamerades

Republička izborna komisija preporučila je odborima 10 biračkih mesta u Nišu da u drugom krugu predsedničkih izbora građanima sprejom obeležavaju levi kažiprst.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • P.Enees

    00:55 // 20. 5. 2012.

    Tacno je da je Rik dostavio danas GIKu Nis tu Odluku koja sadrzi uputstvo da se sprejom obelezava levi kaziprst. Uputstvo je cak i morbidno jer ide u detalje pa kaze da "ukoliko birac nema levi kaziprst, onda se obelezava prvi sledeci iduci u levo, a ako nema saku, onda se ne obelezava" .
    Ako je i po RIKu, mnogo je...

    • Јужнопругаш

      08:55 // 20. 5. 2012.

      Бог да чува... Ма кад видим оног лика у РИК-у са фризурицом из 80-тих све ми је јасно.

    • Sasha

      13:36 // 20. 5. 2012.

      Ne vidim nista morbidno u tome. Jednostavno su svi slucajevi pokriveni, tako izgledaju sve procedure, bile one za spricanje glasaca ili procedure za pruzanje prve pomoci ili evakuaciju. To je u svakom slucaju interni dokument.

  • Vukodav

    07:30 // 20. 5. 2012.

    Mene samo zanima da li na silnim ponovljenim glasanjima sve jedni isti ljudi čine birački odbor i da li za svako glasanje, pa i poništeno dobijaju dnevnice :)

  • zivkovic

    09:35 // 20. 5. 2012.

    Mozete da prskate i nozne prste a isto ce biti i za koji dan, mesec, godinae. Srbija ce za naredne cetri godine biti duplo siromasnija po broju stanovnika i novca.. Tako da tesko moze da me raduje posle ovih izbora, radovace se samo ovi koji su bili dosad u vlasti.

  • ;-)))

    12:20 // 20. 5. 2012.

    Na biračkom mestu broj 8-Medijana zbog nepravilnosti ponavljani su izbori. G-din koji je tada sedeo u biračkom odboru i galamio to radi i danas. Zar taj birački odbor nije trebao biti raspušten? Ko nama garantuje da će oni koji jednom nisu obavili posao kako valja to danas uspeti da obave na zadovoljavajući način?

  • Kuku Lele

    12:36 // 20. 5. 2012.

    Naprskajte i Levi i Desni,SAMO VIŠE da ne gledamo ovo LOPINE U NIŠU ,KAKO KRADU(Miloš Simonović,Bane Banana,MD gradnja,Aca MITIĆ.....)

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: