Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:15, 12. 10. 2023.

Zašto (ne)idemo na izbore - u Nišu ni “faktor Vučić” nije (trenutno) dovoljan

800x600_izbori-foto-M-G Izbori još nisu raspisani, ali ih negde neće ni biti u decembru; foto: JV/Matija Gačić

Naprednjaci kažu da su "za izbore spremni", ali ih još nisu raspisali, a izvesno je da vanrednih u najvećem gradu na jugu neće ni biti, jer gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski nije podnela ostavku. Profesor Pravnog fakulteta Aleksandar Mojašević smatra da je to kupovina vremena, kako bi se poboljšala slika niške vlasti do proleća. S druge strane, Dejan Bursać ne vidi logiku u "odlaganju" izbora u Nišu i drugim opštinama i gradovima, jer se u praksi pokazalo da je dobro da se održe kada i parlamentarni, koji su najavljeni za 17. decembar, kako bi Aleksandar Vučić "pogurao" rezultat tamo gde naprednjaci "loše stoje".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • slavko

    08:38 // 12. 10. 2023.

    Obrni-okreni, gotovi su a i stvarno su unistili i grad i drzavu!

    • Sto je babi milo to joj se i snilo

      09:43 // 12. 10. 2023.

      Jel smes da se kladis u sve sto imas da su "gotovi"?

    • Tasa

      11:55 // 12. 10. 2023.

      Ja smem da se kladim...1000% su pukli.Pa to i oni znaju i o tome se uveliko priča u Sns krugovima ....

  • Jonca

    08:55 // 12. 10. 2023.

    Ali kakve veze Vucic ima sada sa naprednjacima, kada on nije vise predsednik stranke nego onaj Vucevic. Podnosenjem ostavke Vucic ih je napustio i formirace neki svoj pokret. Glasanjem za SNS, sada glasate za ove koji su ostali, Vesic, cale, Vulin, Gasic, Maja Gojkovic, Mali, Vucevic i naravno za ovu nasu iz Dobrujevo, kao i za cika da bonu, sve sama svita afera. Pa ko voli neka izvoli

    • Ivan

      10:21 // 12. 10. 2023.

      Jesi ozbiljan?
      Sve je to isto!

    • neko iz mase

      10:58 // 12. 10. 2023.

      ...ljudi, nemoj da se lažemo, AV i dalje vuče sve konce, Vučević se nizašta ne pita i niočemu ne odlučuje, niti ima harizmu, niti ima mogućnosti, niti ima kapaciteta a nema ni 00 da se suprotstavi AV, zato je i postavljen na čelo SNS da izigrava ikebanu baš kao što čale izigrava ikebanu na mestu premijera Srbije

  • Iki

    09:19 // 12. 10. 2023.

    Pukli...pao rejting....

    • Miki

      07:53 // 15. 10. 2023.

      @Iki- kako neće da pukne rejting. Em su postavili nedorasle, umišljene, nedovoljno obrazovane i iskustvene na sva rukovodeća mesta u gradskim upravama i JKP, a po odlučujućim funkcijama sve krimos do krimosa. Što veća funkcija, veći krimos. Narod će da trpi, ali dokle će ostaje da se vidi.

  • Robespjer maksimilijan

    09:34 // 12. 10. 2023.

    A najgore od svega je sto umesto da je kazne za ovako los rad, kad zavrsi posao niske gradonacelnice, avanzovace na jos vecu funkciju. Mada, moje misljenje je da i pored ovakvog rasula u gradu, sns opet lagano pobedjuje. Ne zato sto su dobri, nego zato sto su im protivnici mnogo losi a sns ima odlicne sisteme za ucenu svog clanstva da dovedu kapilarne glasace da glasaju.

    • neko iz mase

      10:54 // 12. 10. 2023.

      ...opozicija je takva kakva jeste, neorganizovana, podeljena, neodlučna, ali su ipak mnogo bolje rešenje od ovoga što sad imamo, grad je u totalnom rasulu, nema nikakvih investicija, i ono što se kao radi po gradu to je sporo, nekvalitetno, ofrlje tek da se kaže da se nešto radi a što se tiče kupovine glasova, mislim da SNSu čak ni to više ne može da pomogne, jednostavno mnogo su loši

    • Pitanje je

      11:07 // 12. 10. 2023.

      Izbori se nikad nisu dobijali zato sto je neko dobar, nego samo da se sklone oni koji su trenutno.

  • MedTeh

    09:34 // 12. 10. 2023.

    Po meni je bilo i previse parlamentarnih izbora za proteklih 11 godina. Mislim da ni jedna skupstina nije imala pun mandat sto je malo neozbiljno. Sto se Nisa tice situacija je katastrofalna. Ni gradjani nesto nisu zadovoljni a ni SNS kakvo je stanje u gradu i stranci a ne zna se da li gospodja ostaje ili odlazi sa ovim negativnim publicitetom.Uprosceno haos a glavesine samo pare lapaju,mnogo

  • Robin Hud

    10:44 // 12. 10. 2023.

    Sef sekte je za vreme svoje vladavine predao sve institucije SRB Kosovu, onda je uvukao srbe u sradanju sa njihovom vlascu da bi im onda naredio da se kompletno povuku. Na ovaj nacin je omogucio da njihovi gradonacelnici udju i vladaju zajedno sa njihovim policajcima (mi kazemo tako zvani, ali takvi nadmudrili nasu parvojsku). Saglasio se da udju u medj. organizacije. Kako ga onda podrzavaju???

  • АНАБЕЛА

    10:58 // 12. 10. 2023.

    Ниш је најгори а снс у граду потпуно дезорјентисана !

    • Mirabela

      07:59 // 15. 10. 2023.

      @АНАБЕЛА- nije sns dezorijentisana, već potisnuta u zapećak, a glavnu reč vode preletačevići i neprijatelji Srbije(kadrovski umišljeni majstori).

  • Бата Рака из Ниш

    11:40 // 12. 10. 2023.

    Ма, немамо ми побољу од новинарке црне хронике.

    • Smuk II

      19:16 // 12. 10. 2023.

      @Бата Рака из Ниш : Misliš li na "In memoriam"?

  • Ivan

    12:23 // 12. 10. 2023.

    Do Sotirovske niko nije mogao da dođe godinama a sada odjednom izlazi među ljude i obećava kule i gradove. Sad sve može što nije moglo.

    • Mimica

      17:02 // 12. 10. 2023.

      Nišlije treba da shvate da je Dobrujevčanka samo ikebana, da ne odlučuje o ničemu, ali dobro glumi šeficu. Glavni banditi su onaj lažov iz zelenog staklenika, onaj koji ne zna šta su kapitalni projekti, a busa se u prsa sa njima, onaj što potpisuje građevinske dozvole, onaj iz direkcije za lopatarenje i naravno portparol iz javnog prevoza sa koordinatorom(bratom mu) sa izvršiocima pranja para.

  • gari

    14:59 // 12. 10. 2023.

    Kad se u ovoj prćiji od države
    glasalo zanekog boljeg, za nekog sa planom i programom, sa novim idejama... ????
    Odgovor znate, NIKAD !!!
    Uvek smo glasali za "PROTIV"!
    Protiv Miloševića i bande iz '90. (koja je opet na vlasti), PROTIV "zajedno", PROTIV "plavo-žitih"... ISTA NESPOSOBNA LOPOVSKA,KORUMPIRANA "KAMARILA" tzv. "političara" se vrti 25,30 godina,
    A NAMA NIKAD GORE!!!
    KOJEKUDE SRBIJO...

    • Vasa

      21:34 // 12. 10. 2023.

      Sve je tačno, tačka.

  • Kinez

    21:56 // 12. 10. 2023.

    Pa pisete gluposti. Ni jedan grad u Vojvodini ne ide na izbore, pa jel je i tamo los rejting stranke gde stranku vodi Vucicev brat?
    Ajd ne lupajte

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: