Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:10, 14. 3. 2018.

| Servisne informacije

Čiste se slivnici u Nišu nakon sinoćne kiše

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
poplava somborski
Somborski bulevar sinoć posle kiše postao jezero; foto: D. M.

Zbog kiše se sinoć napravilo jezero na Somborskom bulevaru u Nišu, a ekipe JKP Naissus su tamo čistile kanalizaciju i, kako kažu, sa vatrogascima postavljale džakove sa peskom na Čamurlijskom putu da bi taj deo grada zaštitili od poplave. Ekipe su na terenu i danas i čiste slivnike na nekoliko lokacija u gradu.

Ekipe Javnog komunalnog preduzeća Naissus trenutno rade na uglu ulica 7. juli i Filipa Kljajića, kažu, jer se tu nakupila veća količina vode. Čiste se slivnici i u dvorištu Gimnazije “Stevan Sremac”.

Redovno čišćenje slivnika se obavlja u Knjaževačkoj ulici, 7. juli i na Bulevaru Nemanjića. U Ulici Dragiše Cvetkovića se obavlja čišćenje ulične kanalizacije sa dva vozila. Na Bulevaru Mediana iznad mosta, prema Knjaževačkoj ulici je vraćen prvi poklopac koji je prethodne noći izbacila voda - dodaju u Vodovodu. Poplavljen Somborski bulevar Poplavljen Somborski bulevar u Nišu nakon kiše; foto: D. M.

U Vodovodu kažu da sinoć na Bulevaru Zorana Đinđića ekipa nije mogla da otpuši slivnik u dvorištu zgrade zbog parkiranih automobila, te će danas da nastave intervenciju.

Prethodnog dana i noći su zbog kiše bile poplavljene pojedine ulice, pa su postavljani i džakovi sa peskom.

Ekipe su radile zajedno sa vatrogascima na zaštiti od poplave Ćamurlijskog puta, dostavljajući 50 džakova sa peskom - kažu u Vodovodu.

Noćas su ekipe Vodovoda uspele da očiste kanalizaciju u Somborskoj ulici, gde se stvorilo i jezero od kiše, a otpušena je, kako kažu, kanalizacija u Humskoj ulici ispred broja 4, gde se voda izlila u kuću.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: