Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:22, 4. 10. 2016.

Naredne nedelje još tri večeri trenažnih letova iznad Niša

avioni-foto-VS.jpg Za neke razlog za oduševljenje, a za druge neprospavana noć; foto: vs.rs

Avioni, koji su tokom redovne letačke obuke 98. vazduhopovne brigade neke Nišlije krajem avgusta uznemirili, a druge oduševili, čuće se ponovo od 11. do 13. oktobra.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Nn

    20:01 // 4. 10. 2016.

    Šta li misle ove "patriote" koje vole da ih slušaju? Da ti avioni ičemu služe i da mogu da bilo kog napadnu ili odbrane? Čisto glupiranje, rasipanje para i uznemiravanje građana. Ratovi se odavno ne vode puškama i avionima (naročito ne onima od pre 100god),a vama ako se bacaju pare bar letite van grada.

    • vlajko

      21:30 // 4. 10. 2016.

      izvini jel treba drugi da nam cuvaju nebo? ponosan sam kad vidim da imamo vojne pilote koji izvlace najvise iz ove stare tehnike koju imamo. ponosan sam kad vidim da nasi orlovi i galebovi i dalje lete. samo neka vezbaju, doci ce valjda i bolja tehnika nekad u buducnosti. sta? treba da gasimo RV zato sto nemamo bolje avione? da budemo zemlja treceg sveta koja nema svoje vojne pilote?

    • Gordana

      21:37 // 4. 10. 2016.

      Koliko gluposti je stalo u par recenica.

    • PVO

      01:14 // 5. 10. 2016.

      Vlajko a sad smo zemlja kog sveta? O čemu ti to? To što imamo ove krntije i što kao čuvamo nebo, možeš misltiti čuvamo ga od čega, to ne treba da bude za neki bog zna kakav ponos... Daleko bi me više radovalo da se ponosimo platamo od po 1000€... I neka vežbaju nemam ništa protiv ali dalje od grada koji je bombardovan 99'te i koji ne ludi za zvukom aviona koji parlaju nebom...

  • to je zbog toga što imamo toliko

    21:25 // 4. 10. 2016.

    preletača

  • blackburn

    23:21 // 4. 10. 2016.

    Dolazi Av i Vlada,dolazi i Rama,mora i avioni da budu tu,zbog kompletnog ugodjaja!Kako se pogodi trenazni let u Nisu i u isto vreme boravak Vlade?

  • superhik

    08:21 // 5. 10. 2016.

    Dosta bre više idite u Batajnicu pa letite, pa zar mora da se leti iznag grada da bi se vezbalo. Izgleda da mora jer ako se pokvari starudija bolje da padne na grad nego da seljaku uništi useve.

  • Bog da cuva

    09:41 // 5. 10. 2016.

    Ma strah me, ljudi,da ne pocnu da otpadaju delovi od ovih krntija,ubice nekoga.A i ko jos vrsi letove nad gradom? Sto ne vezbaju malo kad bude zasedanje vlade u Nisu?

  • Sasa

    18:47 // 5. 10. 2016.

    Super..naši avioni nad našim gradom..

  • Olja Jovanovic

    23:32 // 5. 10. 2016.

    Jedva cekam da vidim i cujem zvuk Srpskih aviona ,sa nasim pilotima u njima! Samo napred i srecno vam bilo!

  • Pedjoni

    08:19 // 6. 10. 2016.

    jos uvek je zakonom zabranjeno letenje vojnih aviona iznad grada , ovi lete na 200 metra od prozora solitera ... kad bi postojao zastitnik gradjana pa ih tuzi dobio bi spor vrlo lako i vise se ne bi izivljavali sa ovim krntijama

    • QGO

      14:15 // 6. 10. 2016.

      Pravila letenja zabranjuju let vojnim avionima iznad grada na visinama manjim od 300 metara. Ako umes i imas cime da im izmeris visinu, mozes stvarno da ih tuzis.

  • Olja Jovanovic

    11:02 // 6. 10. 2016.

    Malogradjanima -seljacima je mesto na selu ,da cuvaju kravu i sviraju u duduce,sto bi rekao Sojic!Nepismenoj vecini nisu jasne mnoge stvari,zato nas Zapad i podcenjuje! Na nivou cele Srbije ,ima 5% visokoobrazovanih,a na nivou cele Vojske Srbije 75%,pa sada dobro razmislite ,dokle cete da pljujete Vojsku Srbije!Da necete mozda Vestlija Klarka ,Vilijema Vokera i Olbrajtovu sa Bilom Klintonom?!

    • Pedjoni

      16:14 // 6. 10. 2016.

      Olja sta imas ti protiv srbskog seljaka postenog coveka koji obradjuje zemlju i proizvodi hranu . Ti seljaci koje vredjas cinili su vojsku i borili su se u svim ratovima , cuveni gvozdeni puk cinili su ti seljaci koje vredjas . Grad je mesto za zgrade , kuce , kola , autobuse , tramvaje , trolejbuse , a ne ratne avione , koji unose nemir ovom napacenom narodu , prosli put leteli su do 24h uvece..

  • Dragan A.

    16:03 // 6. 10. 2016.

    Ja sam patriota i svestan trenutka u kome zivimo, avioni treba da se imaju, i treba da treniraju. Medjutim ne iznad jednog velikog grada u kome zive pametni ljudi. U suprotnom, izlozeni smo zagadjenju vecem i od fabrickog, strada sluh a da ne govorimo o stresu ljudi koji su bombardovani. Meni se cini da se oni izparkiravaju kad god treba da se zvecne oruzjem ukoliko nas NATO pritisne zbog necega.

  • Laki

    02:27 // 7. 10. 2016.

    Ti sto im smetaju avioni i nisu neke nislije. Tamo negde oko 1980 godine su stalno leteli AN 26 i helikopter Mi 8 i nikom to nije smetalo - bili smo ponosni na to !

  • Милан

    08:35 // 8. 10. 2016.

    22.34h samo sto se beba uspavala u brisucem letu iznad zgrade proleteo je avion tresla su se stakla na prozorima.Dete mismo mogli da smirimo.Sledece vece ista meta isto odstojanje.Nema smisla bar prema najmladjima.A to za seljake.....svako ima internet....

  • Aleksandar

    12:02 // 10. 10. 2016.

    Neka vezbaju samo sto dalje od grada... Izda se naredjenja gde moze da se leti i toliko..

  • Sanja

    12:18 // 10. 10. 2016.

    Za sve komsije koji kukaju jer vojska radi svoj posao, da vas obradujem, OTKAZANO!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: