Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:57, 2. 6. 2016.

Đuričković potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom

uričković.jpg Zadužio dres sa brojem 11; foto: Vanja Keser

Sada već bivši vezista niškog Radničkog i zvanično je predstavljen kao prvo pojačanje Partizana za sledeću sezonu. On se obavezao na trogodišnju vernost klubu, a nosiće dres sa brojem 11.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Zlata

    16:10 // 2. 6. 2016.

    Izdaja

    • milan

      18:19 // 2. 6. 2016.

      ko ovde kog izdaje, iz aviona se vidi kvalitet na dodir lopte, što sportski direktor nije sa njim potpisao pre godinu dana ili na četri godine pa da ga proda to se zove ne znanje čitavog kluba... skauting bato to se plaća a to je znanje.

  • Meraklija sa Bulevara

    18:17 // 2. 6. 2016.

    Đuričkoviću želim puno uspeha u daljoj karijeri. U Radničkom je dostojno branio boje kluba, i momak treba uvek aplauze da dobije na Čairu.

    Nije popularno kad neko iz Niša ode u Zvezdu ili Partizan, više nam se sviđa kad odu u inostrani klub. Poenta je zadržati dobre igrače u Radničokm, a ako već idu, i idu kao ljudi, treba da ih i mi navijači pozdravimo.

    Ako prođe kao Caki u Zvezdi,vratiće se ;)

  • nesa

    18:49 // 2. 6. 2016.

    Milane pises kao da ugovor potpisuje samo sportski direktor a ne i igrac kao druga ugovorna strana. Kao da se igrac tacnije njegov menadzer tu nista ne pitaju. Svaki igrac gleda da potpise ugovor na sto kraci rok da bi mogao ako se pojavi dobra ponuda da ode a ne da se zakopa tu do kraja karijere.Svi se nadaju da ce jednog dana dobiti ponudu od veceg klupa i nece da potpisu visegodisnje ugovor.

    • milan

      22:04 // 2. 6. 2016.

      pišem neko ko zna kako se radi. Kada se dovodi igrač treba da se proceni da li odgovara ili ne pa da mu se ponudi ugovor na više godina da bi klub mogao da zaradi i taj koji ga dovodi i na koji način, da li ima obeštećenje ili ne.... dosta od mene neka se izjasni malo i klub u vezi tih ugovora.

    • milan

      22:07 // 2. 6. 2016.

      evo vam informacije saša stojanović se vraća ili kači kopacke o klin videćete do početka prvenstva.

    • stefan

      22:40 // 2. 6. 2016.

      prvo da se zna,klub je na prvom mestu,nijedan igrac nesme da bude iznad radnickog i da ucenjuje!!!jer da nije kluba igrac ne bi stekao afirmaciju i tuzno je sto u poslednje vreme nas klub postao poligon i prolazna stanica...a za to je kriv sportski direktor!!!

  • Vucko

    18:56 // 2. 6. 2016.

    Vratite Cakija!

  • Mile

    22:24 // 2. 6. 2016.

    Kada se dogovaralo sa djurom i saletom,tada nije bilo ni za kiselu u klub!!! Dobro da su i tada ostali a mmarjanovic nije bio ni licenciran kod stepija,dodjite vi pa ih zadrzite na 3,4 god.. Dok nisu dosli ovi ljudi u klub zajedno sa rastavcem,markom,radanom ispadao je nas radnicki iz lige.. Zato ne pravite se vise pametni i pustite ljude da rade!!! Bitno je da su klinci vezani 4,5 god

    • nikola

      22:49 // 2. 6. 2016.

      sa klincima prolazimo kao ofk beograd i jagodina!!!

    • milan

      06:27 // 3. 6. 2016.

      koji klinci ko od njih vredi Pirocanac koji ima najveću platu i za kog je dato najveće obeštećenje nije dao gol . ili onaj iz Bora koji je lomio nogu. sve što je vredelo je otišlo a videćemo šta će doći i da li će ostati, ko je ovde proziva Radana on je ok.

  • stefan

    22:48 // 2. 6. 2016.

    citam danas izjavu predsednika kluba izjavu kako je nudjeno igracima duplo veca plata da ostanu...super ali ste to trebali da im ponudite zimus a ne sada!!!pa ako odbiju idu na tribine pa da vidimo dali bi sada isli u partizan!!!vidi se da niste iz sveta fudbala gospodine ilicu,a o sportskom direktoru ne bih trosio reci jer je pokazao da ne radi nista!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: