Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:57, 2. 6. 2016.

| Sport

Đuričković potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
uričković.jpg
Zadužio dres sa brojem 11; foto: Vanja Keser

Sada već bivši vezista niškog Radničkog i zvanično je predstavljen kao prvo pojačanje Partizana za sledeću sezonu. On se obavezao na trogodišnju vernost klubu, a nosiće dres sa brojem 11.

Osećam se zadovoljno i srećno što sam posle dve dobre sezone u Radničkom skrenuo pažnju na sebe. Prvi utisci su maksimalno pozitivni i nadam da će sve krenuti kako treba - istakao je on.

Đuričković je deo omladinske, a i profesioinalne karijere proveo u najljućem rivalu crno-belih Crvenoj zvezdi, što stvara dodatni pritisak na fudbalere. Međutim, ovaj 24-godišnji Nišlija ne oseća takvo breme.

Sebe smatram profesionalcem, tako se i ponašam. Dok sam nosio dres Radničkog bio sam fokusiran samo na taj tim, a tako će biti i ovoga puta - kazao je on.

Popularni Pera je imao poruku i za sve ljude iz bivšeg kluba.

Hvala saigračima, šefu Rastavcu, navijačima i svima ostalima za kluba dve prelepe sezone - poručio je Đuričković.

Već u petak, kao što je ranije najavljeno, u crno-belom taboru trebalo bi da mu se pridruži saigrač iz Radničkog Saša Marjanović.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • stefan

    22:48 // 2. 6. 2016.

    citam danas izjavu predsednika kluba izjavu kako je nudjeno igracima duplo veca plata da ostanu...super ali ste to trebali da im ponudite zimus a ne sada!!!pa ako odbiju idu na tribine pa da vidimo dali bi sada isli u partizan!!!vidi se da niste iz sveta fudbala gospodine ilicu,a o sportskom direktoru ne bih trosio reci jer je pokazao da ne radi nista!!!

  • Mile

    22:24 // 2. 6. 2016.

    Kada se dogovaralo sa djurom i saletom,tada nije bilo ni za kiselu u klub!!! Dobro da su i tada ostali a mmarjanovic nije bio ni licenciran kod stepija,dodjite vi pa ih zadrzite na 3,4 god.. Dok nisu dosli ovi ljudi u klub zajedno sa rastavcem,markom,radanom ispadao je nas radnicki iz lige.. Zato ne pravite se vise pametni i pustite ljude da rade!!! Bitno je da su klinci vezani 4,5 god

    • nikola

      22:49 // 2. 6. 2016.

      sa klincima prolazimo kao ofk beograd i jagodina!!!

    • milan

      06:27 // 3. 6. 2016.

      koji klinci ko od njih vredi Pirocanac koji ima najveću platu i za kog je dato najveće obeštećenje nije dao gol . ili onaj iz Bora koji je lomio nogu. sve što je vredelo je otišlo a videćemo šta će doći i da li će ostati, ko je ovde proziva Radana on je ok.

  • Vucko

    18:56 // 2. 6. 2016.

    Vratite Cakija!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: