Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:26, 11. 7. 2016.

"Država da plati niškog olimpijca kao najplaćenijeg diplomatu"

Nenad-Filipovic-JV "Smatrao sam da je moralna obaveza sredine da pomogne nekom ko je uradio nešto za ovaj grad"; foto: JV

Nakon što se čulo za slučaj olimpijskog atletičara Nenada Fipilovića iz Niša koji, ne samo da kao profesor fizičkog ne radi u struci, već se za učešće na Olimpijskim igrama u Riju priprema kao radnik u proizvodnji u "Juri", Udruženi sindikati Srbije "Sloga" pozvali državu da pomogne.

 

 

 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • mesta u prosveti

    10:51 // 11. 7. 2016.

    kao i svuda u javnom sektoru, javnoj upravi i pravosuđu su nasledna. Ako mu roditelji nisu prosvetni radnici, onda nema nikakvu šansu da se zaposli u struci. Mogli bi da ga udome na "Aerodrom" kao pomoćnika za bezbednost. Kada može njegova kolegenica da brine o bezbednosti, zbog čega ne bi i on?

    • Sociološkinja

      14:22 // 11. 7. 2016.

      Tome se već jednom treba stati na put.Nije to njihova privatna prćija!

  • Nis

    10:59 // 11. 7. 2016.

    Haha, na ovoj slici ne hoda vec trci....

    • mik ex nis

      15:38 // 11. 7. 2016.

      Ufati ga aparat u poskok(izdade ga senka). S'g će ga diskvalifikuju, pa nema ič od pare.

  • Tina

    12:33 // 11. 7. 2016.

    Bruka

  • slobodan

    14:17 // 11. 7. 2016.

    Grad da plati, ako ne država! Koliko olimpijaca ima Niš?! Državo Srbijo, profesori ti pletu kablove, olimpijci ti mole za minimalac, a lopovi i nepismene ulizice ti određuju budućnost! Imaš li, Srbijo jadna i rođena, bilo kakvu budućnost? Tuga...

  • Palilula united

    22:08 // 11. 7. 2016.

    Predlažem da JV pokrenu kampanju sakupljanja novčanih sredstava, da se otvori bank račun da možemo da uplatimo neki euro - ko koliko ima. Možda će i neka firma da se uključi.... Nenad je heroj u 38.godini, mota kablove...i sprema se za olimpijadu... Neka bude i zadnji tamo... Posle grad da mu se zahvali sa odg radnim mestom... Idemo Nišlije!!! Da se udružimo za nešto pozitivno!!!

  • shaft

    06:53 // 12. 7. 2016.

    Slusao sam sinoc reakciju kvazi ministra,u stilu-polako,da vidimo,sagledamo,pa se on cudio...Lele,jos jedan dokaz da odlican sportista,energican je los politicar,funkcioner,sav mlitav!Sramota da drzava dozvoli da standardni reprezentativac motelja izolir,kao prfesor DIF-a!Kad vec Nis ne interesuje,imali njegov klub upravu,da predoce situaciju!Nenade,za Bgd bezi,ovde je kraj sveta!

  • snex

    15:40 // 12. 7. 2016.

    Dobar članak. Ovde nije reč o tome da treba da uplatimo čoveku ko koliko može. Političari, zaštite svoja dupeta u foteljama tako što ćete podržati život u Srbiji, ne van nje. Zaposlite Olimpijca na fakultet odmah i da mu platite pripreme svaki put. Jel jasno?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: