Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:38, 5. 7. 2017.

| Sport

Goleada u Brzeću i ubedljiva pobeda Radničkog

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
FK Radnički Čair Riota Noma
U dosadašnjim pripremnim utakmicama Radnički je pobedio Radnik i Vlasinu, a izgubio od Bačke; foto: Vanja Keser

Ubedljivih 7:2 za Radnički protiv zonaša Kopaonika pokazalo je razliku u klasi među timovima, ali i da se ekipa iz Niša uigrava. Odbrana je popustila tek u samoj završnici, a u strelce se upisalo čak 6 fudbalera.

Mrežu domaćina načeo je brzi vezista Riota Noma, a do kraja 1. poluvremena prednost je duplirana zahvaljujući Milošu Savanoviću, koji je došao iz Zrenjanina i trenutno je na probi u niškom superligašu. Od novih imena tu se našao i golman Mladen Živković, koji je poslednje dve sezone proveo u Novom Pazaru, a u timu sa “Čaira” je takođe na probi.

Startnih 11, koje su činili Mladen Živković, Miloš Petrović, Nemanja Ljubisavljević, Vladimir Simunović, Nikola Stanković, Miloš Stanojević, Aleksa Jovanović, Noma Riota, Miloš Savanović, Aleksandar Jovanović i Marko Mrkić, u drugom delu su osvežili Vjekoslav Andrič, Dušan Živković, Marko Tomić, Lazar Arsić, Anid Travančić, Nikola Stevanović i Lazar Ranđelović.

Da su izmene bile efektne, pokazalo je to što su se njih četvorica upisala u strelce, a 20-godišnjem Lazaru Ranđeloviću, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u niškom Caru Konstantinu, to je pošlo za rukom 2 puta.

Do kraja je u niškom timu izvršena još jedna izmena, pa je tako slovenačkog golmana Andriča odmenio Milorad Kojić. U poslednjih 15 minuta odbrana Radničkog se opustila, što su kaznili igrači tima iz 4. ranga takmičenja. Ipak, u samoj završnici je i Arsić postigao pogodak, za konačnih 7:2.

Kao i prethodnih nedelja, u stručnom štabu kluba kažu da su pregovori sa nekolicinom igrača u toku, ali da nema novih potpisa.

Prijateljska utakmica: Kopaonik - Radnički 2:7 (0:2)

Teren: hotel “Junior”, Brzeće

Gledalaca: 50

Glavni sudija: Nemanja Đurđević (Kruševac)

Strelci: Bićanin (81. minut) i Vukojević (83. minut) za Kopaonik; Noma (18. minut), Savanović (41. minut), Travančić (47. minut), Ranđelović (59. i 65. minut), Stevanović (63. minut) i Arsić (88. minut) za Radnički

Kopaonik: Milošević, Valjarević, Knežević, Danilović, D. Burgić, Živanović, Bićanin, Vilimonović, Vukojević, Maksimović; izmene: Radović, Mehmedi, Radmanović, Mitrović, J. Burgić, Arsenijević, Šljivić, Vidojević i Spasić.

Radnički: Živković, Petrović, Ljubisavljević, Simonović, Stanković, Stanojević, Aleksa Jovanović, Noma, Savanović, Mrkić, Aleksandar Jovanović. Izmene: Andrič, Kojić,  Dušan Živković, Stevanović, Tomić, Arsić, Ranđelović, Travančić.

 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: