Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Kup Srbije

  • Radnički

    Radnički se na Zlatiboru sprema za novi duel sa Javorom

    Samo četiri dana nakon susreta u 15. kolu Superlige fudbaleri Javora i niškog Radničkog igraju u šesneastini finala Kupa Srbije. Susret je u sredu, 19. oktobra od 13 sati, takođe u Ivanjici, gde je u subotu niški tim slavio, a do tada se igrači Radničkog spremaju na Zlatiboru.

    (3) detaljnije
  • veljko mauslovic ok nis

    Timovi sa juga na teškim odbojkaškim zadacima

    Mečevima osmine finala Kupa Srbije odbojkaši i odbojkašice iz Niša, Leskovca i Prokuplja počinju nadmetanja u novoj sezoni. Svi mečevi su u subotu, 8. oktobra, odbojkašice Leskovca 98 igraju u Ubu protiv istoimene ekipe, prokupački Topličanin 97 sastaje sa Ribnicom u Kraljevu, a odbojkaši Niša igraju u Kragujevcu protiv Radničkog.

    detaljnije
  • ok nis

    Tri ekipe sa juga u osmini finala odbojkaškog Kupa Srbije

    Jug Srbije nema timove u najjačim ligama u odbojci, ali imaće priliku da se neka ekipa plaira u četvrtfinale najmasovnijeg takmičenja. Žrebom u Beogradu određeni su parovi osmine finala Kupa Srbije, a u konkurenciji odbojkašica Leskovac 98 će probati preko superligaša Uba da bude među najboljih osam ekipa. U konkurenciji odbojkaša jug ima dva predstavnika koji nemaju lak zadatak, prokupački Topličanin 97 igra u Kraljevu sa Ribnicom, a Niš se sastaje sa Radničkim u Kragujevcu.

    detaljnije
  • radnički

    Radnički u Ivanjici, Radnik u Čačku u Kupu Srbije

    Voljom žreba u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije odlučeno je da će u šesnaestini finala Kupa Srbije fudbaleri Radničkog iz Niša igrati protiv superligaša Javora u Ivanjici, a surdulički Radnik će imati malo lakši zadatak pošto igra sa Poletom u Čačku, članom Srpske lige Zapad.

    detaljnije
  • stadion Čair Radnički

    Počela prodaja sezonskih ulaznica za Radnički

    Na blagajni istočne tribine stadiona "Čair" počela je prodaja sezonskih ulaznica za sve utakmice Radničkog iz Niša u Superligi i Kupu ove takmičarske godine. Prodaja traje do četvrtka, 14. jula, a cene su od 3.000 do 20.000 dinara.

    (7) detaljnije
  • masinac

    Mašinac protiv Sloge za finale Kupa

    Fudbalerke Mašinca, nakon osvajanja trećeg mesta u državnom šampionatu, plasirale su se u polufinale Kupa Srbije i da bi obezbedile mesto u finalu i borbu za jedini trofej u ovoj godini moraće da pobede Slogu iz Zemuna. Utakmica bi trebalo da se igra ovog vikenda, a trener niškog tima Tamara Jovanović veruje da njena ekipa može do finala.

    detaljnije
  • IMG_20220401_211603

    Metaloplastika osvojila Kup u Leskovcu, u finalu u produžetku savladala Vojvodinu

    Nakon 6 godina trofej rukometnog Kupa završio je u Šapcu, pošto su rukometaši ”Metaloplastike” u leskovačkoj ”Hali sporotova” posle produžetka savladali šamionu ”Vojvodinu” sa 29:28 (25:25). Šapčane su do trofeja predvodili Vojislav Brajović i Mohamed Azis sa po 7 golova, dok je za golmana turnira proglašen čuvar mreže Metaloplastike Vranjanac Darko Arsić.

    detaljnije
  • IMG_20220331_193705

    Dubočica stala u polufinalu Kupa, Metaloplastika i Vojvodina u borbi za trofej

    Nisu uspeli rukometaši Dubočice da se plasiraju u finale Kupa, pošto su u leskovačkoj Hali sportova poraženi od Metaloplastike rezultatom 30:24 (13:11). Protivnik Šapčanima u finalu biće ekipa Vojvodina koja je, nakon velike borbe, savladala "Radnički" iz Kragujevca sa 23:21 (12:12).

    (1) detaljnije
  • RK Dubočica 54

    Počinje fajnal-for rukometnog Kupa u Leskovcu, Dubočica u borbi za finale protiv Metaloplastike

    U Leskovcu će danas i sutra biti odigran fajnl-for rukometnog Kupa, a među četiri ekipe koje su izborile plasman u završnici, našli su se i rukometaši "Dubočice". Oni će u drugom polufinalu u ”Hali sportova” večeras od 19 sati igrati protiv šabačke "Metaloplastike".

    detaljnije
  • FB_IMG_1647158925322

    Košarkašice Crvene zvezde pobedom nad Art Basketom u "Čairu" osvojile Kup

    Posle završnice Kupa Radivoja Koraća Grad Niš bio je domaćin i ekipama u ženskoj konkurenciji, a trofej u najmasovnijem takmičenju, baš kao i pre 3 nedelje, pripao je ekipi Crvene zvezde. Crveno-beli tim u finalu je bio bolji od Art Basketa rezultatom 90:71 (23:18, 25:20, 19:23, 23:10).

    detaljnije
  • ŽRK Naisa

    Naisa završila učešće u Kupu, Medicinar bio bolji u četvrtfinalu

    I drugi vezani, vrlo ubedljiv poraz, doživele su rukometašice "Naise" koje su u Šapcu u četvrtfinalu Kupa pretrpele poraz od ekipe "Medicinara" rezultatom 32:22 (15:10).

    detaljnije
  • Dubočica - Železničar

    Dubočica lako izašala na kraj sa Železničarom i plasirala se na fajnl-for Kupa

    Ubedljivom pobedom nad niškim ”Železničarom” rezultatom 30:18 (15:8) rukometaši ”Dubočice” plasirali su se na fajnl-for Kupa Srbije i ostvarili najveći uspeh u istroji kluba.

    (1) detaljnije
  • RK Dubočica

    Dubočica u četvrtfinalu Kupa dočekuje Železničar, Naisa gostuje Medicinaru

    Rukometaši ”Dubočice” i ”Železničara” u međusobnom susretu četvrtfinala Kupa u sredu od 19 sati odrediće učesnika fajnl-fora koji će krajem marta i početkom aprila biti odigran u Leskovcu. Za plasman u završnicu najmasovnijeg takmičenja boriće se i rukometašice ”Naise”, a njihov protivnik istog dana u Šapcu od 20:30 biće ekipa ”Medicinara”.

    detaljnije
  • Ženski Kup u košarci

    Posle Kupa Koraća, Niš domaćin i ženskog košarkaškog Kupa

    Dve nedelje nakon što je u niškoj hali ”Čair” odigrana završnica Kupa Radivoja Koraća, 11. i 12. marta Niš će ugostiti i 4 najbolje ženske ekipe u najmasovnijem takmičenju. O važnosti održavanja i ženskog Kupa govorila je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, koja je istakla da se i sama u mladosti bavila košarkom, kao i da u Beograd nije otišla da studira, već da igra košarku.

    (4) detaljnije
  • Danilo Grujić

    Danilo Grujić: Ogroman broj sudijskih grešaka i veliki skandal na stadionu "Rajko Mitić"

    Fudbaleri "Radničkog" tek nakon penala eliminisani su iz osmine finala Kupa Srbije od "Crvene zvezde", a penal seriju obeležio je laser najvatrenijih pristalica crveno-belih koji je ometao fudbalere niškog tima, kao i golman Zvezde Milan Borjan sa 4 odbranjena penala. Ipak, po rečima nekadašnjeg internacionalnog sudije Danila Grujića, bar dva penala trebalo je da budu ponovljena, pošto je golman "Zvezde" pre vremena izašao sa gol-linije, a dodaje i da je sudijskih grešaka bilo previše i ocenjuje da se na stadionu ”Rajko Mitić” dogodio veliki skandal.

    (21) detaljnije
  • Zvezda - Radnički

    Radnički tek posle penala poražen od Crvene zvezde, briljirao golman Dujmović

    Fudbaleri niškog ”Radničkog” nisu uspeli da naprave veliko iznenađenje i izbace iz osmine finala Kupa ”Crvenu zvezdu”. Iako je regularni deo utakmice završen rezultatom 0:0, crveno-beli su posle penala slavili sa 3:2.

    (11) detaljnije
  • radnički

    Radnički gost Crvene zvezde u osmini finala Kupa

    U zaostaloj utakmici osmine finala Kupa Srbije, fudbaleri niškog "Radničkog" u sredu, 16. februara, od 17 sati gostovaće braniocu trofeja ekipi "Crvene zvezde". Pred meč na stadionu "Rajko Mitić" trener Batak ističe da će njegovi fudbaleri, ukoliko žele pozitivan rezultat, morati da budu koncentrisani tokom svih 90 minuta.

    (8) detaljnije
  • rukomet dubočica železničar

    Leskovac domaćin fajnal-fora rukometnog Kupa

    Najbolje 4 ekipe u završinici Kupa Srbije u rukomete ugostiće Leskovac 1. i 2. aprila, dogovoreno je na sastanku predstavnika Grada i Rukometnog saveza Srbije. Za organizaciju fajnal-fora iz gradske kase biće izdvojeno oko 1,2 miliona dinara.

    detaljnije
  • RK Dubočica

    Dubočica protiv Železničara u četvrtfinalu Kupa, Naisa gost Medicinaru

    Nakon što su savladali Topličanin iz Prokuplja u pretkolu Kupa, rukometašima Dubočice protivnik u četvrfinalu najmasovnijeg takmičenja biće niški Železničar. Svog rivala dobile su i rukometašice Naise koje će 9. marta gostovati ekipi Medicinara u Šapcu.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: