Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:50, 23. 1. 2013.

| Sport

Naisa ubedljivo poražena od Zaječara

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
naisa

Rukometašice niške Naise izgubile su rezultatom 32:14 (14:9) u zaostalom meču 9. kola Superlige u hali Čair.

Naisa je povela sa 2:0 u 4. minutu i delovalo je da da će Nišlijke imati snage i mogućnosti da nanesu prvi poraz Zaječaru u prvenstevnim utakmicama od maja 2009. godine. U 7. minutu Naisa je povela sa 4:2, ali u naredna dva minuta gošće su preokrenule i povele sa 5:4. Naisa je samo u 11. minutu imala nerešen rezultat (5:5) i to je bilo poslednje izjednačenje na meču.

U narednom periodu niška ekipa nije uspevala da nađe rešenje za Maju Zebić, koja je u prvom poluvremenu postigla 7 golova, 2 manje nego ceo tim Naise.

U 18. minutu golman Naise Ana Kačarević je dobila udarac u glavu, pa ju je zamenila Milena Petković koja je upisala 4 odbrane do kraja prvog poluvremena. Niške rukometašice od 17. do 24. minuta nisu uspele da postignu gol, pa je Zaječar poluvreme završio sa prednošću od 14:9.

U drugom poluvremenu Naisa je odigrala mnogo loše, imala je mnogo promašenih zicera, izgubljenih lopti i loše sprovedenih napada. U prilog tome ide i ;injenica da je u drugom delu igre Naisa postigla samo 5 golova, što je ispod svakog očekivanja.

Posle 10 kola Naisa ima 4 trijumfa i 6 poraza. U subotu, 26. januara Naisa dočekuje Knjaz Miloš.

NAISA - ZAJEČAR 32:14 (14:9)

NAISA: Kačarević (9 odbrana, 1 sedmerac), Petković (5 odbrana), Premović 3, Marković, Dimić, Mitrović, Lapajne 4(3), Žarković 1, Đoković 2, Nedeljković, J. Zdravković, Ribičić 1, T. Zdravković 1(1), Petrović 2, Stamenkovoić, Filipović.

Sedmerci: 4/5
Isključenja: 2 minuta

ZAJEČAR: Pislaru (15 odbrana), Dragoljubović (2 odbrane, 1 sedmerac), Stanojević, Matić 2, Peraica 5(1), Vučković 1, Veljković, Nišavić 4, Alonso 2, Rajović 1, Stevanović, Zebić 7(1), Georgijev 2, Sopronui 3, Benzal, Gorilska 5.

Sedmerci: 2/3
Isključenja: 10 minuta

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: