Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:06, 7. 8. 2013.

| Sport

Počele pripreme pirotskih košarkaša

Autor:Vladimir VeljkovićIzvor:Južne vesti
490x370-kk-pirot.jpg

Košarkaški klub Pirot počeo je sa pripremama za narednu sezonu u Prvoj B ligi, a prvu prozivku obavio je trener Zoran Petrović, dok se među igračima pojavio i novajlija Sanel Mukanović.

Posle impresivne sezone KK Pirot stekao je pravo da se ove godine takmiči u Prvoj B ligi Srbije, a sada su želje Piroćanaca da se u ovom društvu i ostane.

- Za nas je novo takmičenje relativna nepoznanica jer smo novajlije u ligi. Kao klub uradićemo sve da omogućimo igračima sve uslove za dobar nastup i naravno da nije ambicija da u ovom rangu takmičenja igramo sednu jednu sezonu – kaže predsednik kluba Branislav Kostić.

Trener Zoran Petrović u Pirot je stigao polovinom prošle sezone i u potpunosti opravdao poverenje Uprave. Sa svojim pomoćnikom Markom Spasićem i ove sezone biće na klupi.

- Mislim da je liga dosta izjednačena i da će odlučivati sitnice. Zbog toga i u svaki meč mora da se ulazi maksimalno angažovano. Imam poverenje u moj tim i najvažnije je da uđemo u mirnu završnicu prvensta, a što da ne, i da budemo u gornjem delu tabele – kaže trener Piroćanaca.

U Pirot je već stigao iskusni bek Sanel Mukanović koji je potekao u Leskovačkom Zdravlju i koji ima i prvoligaško iskustvo.

- Poznajem situaciju u ligi. Najvažnije je da se pobeđuju utakmice na domaćem terenu, što mislim da je ostvarivo. Naravno, trudićemo se da donesemo i bodove sa gostovanja – kaže Muković.

Iz kluba su otišli Dujković, Nikolić i Stefan Stanisavljević, a očekuje se da se tokom priprema tim pojača, pre svega, igračima koji igraju pod košem.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: