Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:14, 14. 5. 2012.

| Sport

Prokupačke odbojkašice u Drugoj ligi

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
odbojkasice toplicanina
Odbojkašice Topličanina

Na kvalifikacionom turniru u Leskovcu odbojkaška ženska seniorska ekipa Topličanina osvojila je drugo mesto i plasman u Drugu ligu.

Prokupčanke su baraž za viši rang počele porazom izgubivši u prvoj utakmici od ekipe Knjaževca sa 3:2, ali su u nastavku turnira ostvarile sve pobede.

Na turniru je učestvovalo pet ekipa, a pored domaćina Dubočice iz Leskovca, nastupali su Topličanin iz Prokuplja, Desetka iz Niša, Knjaževac i Paraćin.

- Domaćin se potrudio da organizuje turnir na najvišem nivou. Utakmice su igrane u Sportskom centru Dubočica. Pored kvalitetne odbojke, utakmice na turniru je karakterisala velika borbenost i zalaganje igračica na terenu. Sve ekipe su bile veoma mlade i pod velikim pritiskom, jer im je ovo bio znacajan turnir koji je odlučivao za plasman u veci rang takmicenja. Naše odbojkašice su pokazale kvalitet u odlučujućoj utakmici sa domaćom ekipom Dubočice, koju su dobile – rekao je Božidar Jović, tim menadžer ekipe.

Odbojkaški klub Topličanin je u ovoj godini postigao još jedan veliki uspeh, ranije su odbojkaši izborili plasman u Prvu ligu Srbije, što je najveći uspeh od osnivanja kluba.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: