Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:20, 1. 11. 2012.

| Sport

Radnički spreman za Partizan

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
radnicki

U subotu, 3. novembra od 13:30h fudbaleri niškog Radničkog dočekaće Partizan u 11. kolu Superlige. Meč će biti na stadionu Čair, a karte su već u prodaji.

Poraz od 5:1 sa Karaburme od OFK Beograda je arhiviran, fudbaleri niškog superligaša okrenuti su ka novom i možda najtežem protivniku. U Niš stiže Partizan, branilac titule, ekipa koja je i ove sezone jedan od glavnih favorita za trofej.

- Očekuje nas veliki izazov, dolazi nam protivnik koji je možda i najteži u prvom delu sezone. Partizan je juče neplanirano poražen, verujem da će našu utakmicu da shvati mnogo ozbiljno. O motivu ne treba govoriti. Dobra igra i pozitivan rezultat bi nam mnogo značio. Izlazimo iz poraza, radili smo na tome da popravimo igru i eliminišemo greške. Imamo težak raspored, treba da izvučemo sšto više bodova da bismo sačekali proleće bez problema - rekao je Aleksandar Ilić, trener Radničkog.

Poslednji put kada su se ove dve ekipe sastale u prvenstvu na Čairu bilo je 4:0 za Partizan, a ta utakmica je bila odigrana 8. marta 2003. godine.

- Partizan nam dolazi u nezgodno vreme, posle poraza od OFK Beograda. Daćemo sve od sebe da stegnemo zube i da ostvarimo pozitivan rezultat - kaže Nikola Lukić, igrač Radničkog.

Posle poraza od OFK Beograda trener Ilić neće mnogo menjati sastav, ali postoji mogućnost da i Lukić dobije šansu u prvih 11.

- Biće korekcija u igri. Nikom nije prijao meč na Karaburmi. Visoki rezultat nije bio srazmeran načinu igre koji smo pokazali. Lukić ozbiljno radi i da nije imao povredu sigurno bi bio u prvom timu. Postoji mogućnost da počne utakmicu - dodaje Ilić.

Mere bezbednosti će biti pojačane u subotu, najavljuju u Upravi kluba. Policija će snimati meč.

- Sve mere bezbednosti su preduzete da utakmica bude odigrana na viskom nivou. Napravljeni su planovi sa policijom i Žandarmerijom da navijači Partizana koji pripadaju "Zabranjenima" budu odvojeni od druge grupe navijača Partizana - rekao je Predrag Vlajković, savetnik generalnog sekretara Radničkog.

Uprava kluba moli navijače da dođu na stadion jer neće biti saobraćaja blizu stadiona. Kapije stadiona Čair biće otvorene od 11:30h.

Karata za meč još ima, a u prodaji su na biletarnici hale Čair do početka utakmice. Cena karte za jug i sever je po 300 dinara, za zapad i istok po 500 dinara, a za ložu 1.000 dinara.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Belgrade rules

    17:04 // 2. 11. 2012.

    Bice gusto, bice 0 : 5...

  • Merak

    08:54 // 2. 11. 2012.

    Ajmo sutra podrška za RTV5 na tribinama! Od jutros je javila i tv ZONA da je i ona izgubila frekvenciju i da od sutra više ne rade! UNIŠTIO NAS BEOGRAD! Ajmo referendum za nezavisnost Republike Južne Srbije! Ajmo Radnički Niš razvali iz inate te beogradjane!!!
    ŽIVELA REPUBLIKA JUŽNA SRBIJA !!!

  • hedonist

    08:40 // 2. 11. 2012.

    ja sam navijac Radnickog,a ne meraklija.rec meraklija je turskog porekla i taj moze da navija za neki turski klub,a ne za SRPSKI!

    • мераклија

      13:55 // 2. 11. 2012.

      фенербахче оле!
      ахахаххахахаха какав си ти лик ја не верујем

    • Ja Sam

      13:56 // 2. 11. 2012.

      Onda nemoj više da pričaš reči kao što su bakar, boja, bubreg, budala, čarapa, čelik, dućan, džep, jastuk, jogurt, kula, kutija, majmun, pamuk, pekmez, pilić, rakija, sapun, sat, šećer, temelj, torba... Jer to su sve tudjice koje smo pokupili od Turaka... Budi ponosan na svoju proslost, budi Nišlija Meraklija! Navijaj za svoj grad, za gradski klub.
      Ua Partizan, ua Beograd!!

    • MN

      14:22 // 2. 11. 2012.

      uuu,al si ti neka velika srbenda!pazi ovako,i ja podrzavam to da ne volim turke,turske serije i tome slicno,al pazi,mi u svakodnevnom,hteli to ili ne imamo nekoliko hiljada turskih reci.to je nazalost nasa realnost,a narocito u juznim krajevima,kao i u nisu!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: