Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:56, 18. 2. 2024.

Radnički: Ako smetamo kombinacijama, kažite, istupamo iz Superlige

fk radnicki, pobeda, foto jelena misic Pobeda u senci saopštenja; foto: Jelena Mišić

Nezadovoljni suđenjem Momčila Markovića na meču sa Javorom koji je Radnički dobio rezultatom 1:0 Uprava kluba iz Niša reagovala je saopštenjem u kom tvrdi da klub "očigledno nikada ne može da dobije protivnika kada sudi Marković" i da, "ako smeta tim i takvim kombinacijama, želeli bi da im se to i saopšti, klub će sam istupiti iz Superlige". Niški klub tvrdi da je glavni sudija imao i verbalni sukob sa decom koja su bila na tribini "Čaira", a da li će ovaj meč biti "pod lupom" i hoće li odgovoriti Sudijska komisija pitanja su koja su novinari poslali Fudbalskom savezu Srbije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Drzte lopova!

    22:42 // 18. 2. 2024.

    Da l vas nije sramota da nakon ovako sramotne igre krivite sudije? U trecoj ligi smo igrali bolje nego danas. I bolje igrace smo imali i srcanije su se borili. I nikad ovoliko nije onemogucen pristup iole kvalitetnijim igracima klubu nego danas. Ko se imalo razume u fudbal, moze od srpskoligaskih fudbalera iz Nisa da sastavi 3 puta bolji tim od ovog. Pa nismo mi slepi kod ociju...

  • DRZTE LOPOVA!

    22:46 // 18. 2. 2024.

    ...I da... Stvarno je bolje da istupimo, da krenemo iz beton lige, ali sa pravim sportskim radnicima koji vole Radnicki, sa pravom upravom i realnom selecijom igraca iz Nisa i niskog regiona. Amin.

  • Ko prica o kombinaciji?????

    22:57 // 18. 2. 2024.

    Pa vi ste zivi primer kombinacije bre. Pa kazu - ako ode Toncev, tek tada smo finansijski propali. Pa neka bre propadnemo, kao da ovo nije propast, sramota me kako igramo. Pa bre, i Sojic da nas vodi, bilo bi bolje. Pa nek ispadnemo vise, ionako vise niko ne gleda, ovima sto dolaze trebalo bi da se plati po 100 evra od utakmice. Nule smo kad se nismo okupili vec ispred stadiona da najurimo bagru.

  • Markoni

    01:51 // 19. 2. 2024.

    Mislim da je pravo vreme da Radnicki preuzmu nislije koje vole i znaju fudbal..
    Dok nam dodjosi vode klubove i grad nece biti bolje ni u jednoj sferi u Nisu..
    Ajde malo da se pokrenemo nislije dosta ovi iz sela od po nekoliko stotine stanovnika da vode grad i radnici i sve ostalo..

  • ђура

    05:51 // 19. 2. 2024.

    Судија је имао уједначен критеријум ! Никога није оштетио ! Недопуство је да све организационе слабости сваљујете на судије ! Промените понашање !

  • ђура

    06:01 // 19. 2. 2024.

    Колико сте бодова освојили у односу на број одиграних утакмица ? Нисте успели ни цео бод !
    Да ли је то режија судија или тренера ?

  • Ma šta kažeš bre

    06:18 // 19. 2. 2024.

    Do ovde nas je dovelo rukovodstvo FK, prvo lošom selekcijom igrača a najviše dilovanjem sa ljubimicom. Samo vi i dalje slušajte czv i njihovog vođu, pa će da igrate sa Rudar iz Jelašnicu! Ima li logike da na utakmicama Zone ima više gledalaca nego na vašim superligaškim, mućnite malo glavom?

  • Prike

    09:41 // 19. 2. 2024.

    Prvo - bolje sudjenje nisam video u poslednje vreme, sudija je dopustao musku igru na obe strane, bez seckanja.
    Drugo - Nasa tecna igra se sastojala u tome da sto dalje sutnemo loptu preko pola.
    Trece - Trajce rece na kraju da je zabrinut ukoliko igraci ovako nastave. Uprava je to pokusala da razvodni pricom o sudijama. Mislim da se covek kaje sto se vratio. Svi treba da odu.

  • Srecko Sojic

    09:57 // 19. 2. 2024.

    Da je srece do sada ste trebali da budete u nultol ligi i da krenete sa formiranjem podmlatka bez ovih koji sada vode klub. Ocisceni od korova pa polako. Iz godine u godinu po jedna liga gore. Ovako se samo nastavlja agonija propadanja a da se dno ne vidi.

  • zoki medijana

    10:57 // 19. 2. 2024.

    Radnički sam prestao da gledam,od kada su iz Surdulice i grupa dođoša preuzeli klub...stamota za za ovaj grad da trpimo

  • Šibicari

    10:57 // 19. 2. 2024.

    Ne sekiraj te se NE MORA DA ISTUPATE, SAMI ĆE DA ISPADNEMO!!! Vaše NEZNANJEM, KOMBINACIJE, KLADIONICE, POČETNICI TRENERI I PROPADOMO!!!

  • Alex

    12:53 // 19. 2. 2024.

    Ovo podseća na one ponavljače u školu što ništane uče a pričaju kako ih mrze nastavnici.

  • Rođeni Nišlija iz Pasi Poljane

    11:28 // 20. 2. 2024.

    Pričaše babe na zadušnicu. Po Nišu ostala samo priča po birtiji, grad vode alavi i nesposobni, Beograd upravlja Nišom! Gazda vam je postavio zaslužnog političara koji radi šta mu je volja, a najradije tera Nišlije iz kluba. Obratite se gazdi iz Bg-a da vam dodeli novog vođu kluba! I manje priče, više dela reče neko....

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: