Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:16, 30. 6. 2021.

Radnički: Manje klubova u Superligi vodi u "beogradizaciju" srpskog fudbala

Vojvodina Partizan Kup finale Čair jun 2020 foto Južne vesti Vanja Keser13 Varnice na relaciji Radnički - FSS ;foto: Vanja Keser

Najavljenom skraćenju Superlige na 12 klubova od sezone 2023/2024 protive se u fudbalskom klubu Radnički, saopštavaju iz ovog kluba. Kako kažu, to vodi u “beogradizaciju” srpskog fudbala.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Meraklija63

    13:27 // 30. 6. 2021.

    Pa sve je u zemlji centralizovano pa sto i ne fudbal , kako kaze BGD pa dajte vec jednom isprsite se vidite da su sve sudije iz BGD.NAPRED RADNICKI!!!! NAPRED JUGOISTOCNA SRBIJA.

  • Aca

    13:29 // 30. 6. 2021.

    Odavno nema fudbala treba istupiti iz ove lige.

  • goran

    14:48 // 30. 6. 2021.

    Kvalitet je toliko los da su i 12 klubova mnogo. Smanjenjem lige se dobija na kvalitetu. Stalno se pominje beogradizacija ko je nama kriv sto nemamo kvalitet

    • Dragan

      15:46 // 30. 6. 2021.

      @Goran - kriv nam je upravo Beograd, Kokeza, Terzić, Tončev i slični muljatori.Krivi su fudbaleri koji pristaju za sitnu paru da nameštaju utakmice, krive su sudije što za evriće sviraju ono što niko ne vidi. Krivi smo mi što uopšte pratimo ovu veliku farsu.

  • Goran

    15:19 // 30. 6. 2021.

    Kako vodi beogradizaciji.
    1. Radnički
    2. Spartak
    3. TSC
    4. Radnik
    5. Proleter
    6. Radnički KG
    7. Novi Pazar
    8. Kolubara

    ...
    ...
    Neka tabela na kraju izgleda ovako. Neka ispadnu BG klubovi. U ligu uđu Mačva i Dubočica...
    Ko vam brani, pokažite kvalitet, imajte rezultate i to je to.
    Vi niste u stanju da održavate stadion i teren, a pričate o beogradizaciji lige.
    Odnosno vi samo citira

  • nisliski mohikanac

    15:47 // 30. 6. 2021.

    kao nekada sa patritskim parolama tako i sada se parolama o decentralizaciji prikriva nesposobnost na lokalu,kao oni bi znali i mogli ali eto ne mogu.

    • Realno

      07:18 // 2. 7. 2021.

      PA VI STE PRVI NAJURILI SVE NISLIJE, A DOVELI BEOGRADJANE I NOVOSADJANE, A ZAMALO DA ZABORAVIM I CACANE!!!!

  • Roki

    15:52 // 30. 6. 2021.

    Ovakvu ligu ne vredi ni igrati.Kvalitet lige cista nula.Sve se svodi na Zvezdu i Partizana dok se ostali bore za opstanak.A igra je katastrofa.

    • Ima jos primera

      16:38 // 30. 6. 2021.

      A u Skotskoj je kao bolje? Uvek Seltik i Rendzers a ostali se bore za opstanak.

  • Koj je ovo klan

    16:13 // 30. 6. 2021.

    Vidim Ja samo što je smenjen Grujić odma veze zakukale i idu do radnički...Sudije do sad li su bile dobre pa ove samo što izglasane a već nevaljaju moooreee...Vi be tolko Vam se usladile pozicije da ne kažem zbog čega da neznate kad treba se povučete auuuu...P.S.Za navijače-pogledajte samo na You Tube utakmicu radničkog pirot u Pirotu koju sudio Grujić da vidite koje sudije brane...

  • Sojic

    16:15 // 30. 6. 2021.

    Nazadna vlast u srbiji je pokrala sve i unistila sport
    Ako nam je u fudbalu katastrofa sta da kazemo za druge sportove
    BOLJE NECE BITI SA OVAKVOM POLITIKOM SAMO GORE

  • Tedi

    16:20 // 30. 6. 2021.

    Moze i dva kluba da igraju ne vredi.Fudbal vise niko ni ne gleda.Po 50 coveka na stadionima.Prva liga kvalitetnija.Vise gledalaca ima.

  • mile

    18:01 // 30. 6. 2021.

    Vi naucite da igrate fudbal a ne da se borite za opstanak i nece biti problema za vas a i ni za druge. Ovo je cirkus od lige i treba da se privatizuje a ne gradovi da finansiraju klubove

  • KOKAN

    18:59 // 30. 6. 2021.

    Nikako da shvatimo da klubove u gradu vode ljudi koji gledaju samo svoj interes a ne interes da deca treniraju,igraju i ako ima kvalitet da idu u veći rang.Evo primera-Mašinovođa u penziji više godina je na čelu FK CAR KONSTANTIN i šta je napravio.NIŠTA sem što on lepo živi ,a uvukao se u FS RIS,FSgrada Niša,FSS kao delegat i to kao potrčko N,Tončevu.Izgubio obraz ali vozi dobar auto,Od kojih para

  • KOKAN

    19:12 // 30. 6. 2021.

    Ista situacija kao u Caru Konstantinu je u najstarijem niškom klubu Sinđeliću.Golubar i bivši fizikalac MIN-a a sada poznati bogataš Ica kamataš vodi klub 5g i nema napretka a sada ispao iz lige.Svih tih godina trošio novac iz buđžeta grada a ni poljski wc nije napravio.Škola fudbala pred gašenjem,pomoćni teren katastrofa.Semafor limeni od pre 20g i to je kraj kluba u najvećem delu grada.POTOP!!!

  • Naissus

    20:22 // 30. 6. 2021.

    Sve dok se slazete sa onim, cije mi je ime mucno da izgovorim, za mene niste priznati kao FK. Ako niste za beogradizaciju fudbala, onda nikako ne smete da se slozite sa tom personom oko ulaganja jer taj tipus upumpava drzavne pare u CZ. Za ostalo mu puca rever na sakou

    • Razbibriga

      21:43 // 30. 6. 2021.

      To je najvaznije u saopstenju, da se slazu sa Sveznajucim !
      Koja sramota od saopstenja !
      A, i sta vas briga, vi ste napravili od Radnickog drugi tim zvezde i masinu za namestanje ! Nece drzavni projekat i mafijasi i lihvari dozvolii da ispadnete !

  • alardajs

    21:49 // 30. 6. 2021.

    Zar Radnički nema.kvalitet da bude medju tih 12 klubova??Reprezent Srbije iz Juzne,Jugoistocne,Istocne Srbije....na kom je onda nivou da ga brinu 12.klubova u ligi?

    • meraklija63

      10:58 // 1. 7. 2021.

      Zamolio bih ove duse prodane(cigane i grobare)da ne komentarisu ovde vec da to cine tamo na BG. portale,pa lepo pise JUZNE VESTI vi ste ovde zalutali?

  • Gile

    13:52 // 1. 7. 2021.

    Ajde ne kukajte vi iz uprave ako niste sposobni da napravite jak Radnički(a niste)odlazite iz Niša...hocete ligu sa Pirotom,Loznicom,Uzice,Čačak... pa onda igrajte drugu ligu jer ti klubovi tesko da ce skoro u super ligu..nego organizujte Radnički kako treba nema vise mesetarenja!!!

  • KOLONIJA

    23:34 // 1. 7. 2021.

    Sinđelić ima da pregazi ovu ZONU kao plitak potok.Priča se da mangupi hoće da odvedu ICU u Radnički da zajedno sa Ivicom prave bolji i jači Radnički.Ta formula IVICA-ICA je pogubna za sve nas iz Pantalej,Durlan.Foliraju ga da će postane podpresednik ,da kad izbore Evropu on Ivan Stanković ima da putuje sa klubom po svi evropski gradovi.On jeste teškom mukom zaradeo novac i neće valjda da ulaže.

  • igor

    00:43 // 2. 7. 2021.

    Beogradizacija je u ovom slucaju samo povod.
    Kome treba liga od 20 klubova ?
    Mislim da je 10 Plafon !!!

  • Bojan

    10:24 // 2. 7. 2021.

    A koliko je bese klubova imala prva liga u celoj bivsoj SFRJ, i proporcionalno tome koliko treba da ima klubova u sadasnjoj "super " ligi?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: