Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:25, 19. 9. 2023.

Radnički: Suđenja sve gora - FSS odgovara: Penal za Nišlije bio greška

Rok za prijavu je 20. januar Radnički nezadovoljan suđenjem, Sudijska komisija priznala grešku na meču Nišlija; foto: Aleksandar Kostić

"Zato što nema jasne kontrole, suđenja su iz kola u kolo sve gora. Tako će i biti dok se ne utvrdi odgovornost onih koji su doveli srpski fudbal u takvu situaciju", piše u saopštenju Fudbalskog kluba Radničkog upućenog Draganu Džajiću, predsedniku Fudbalskog saveza Srbije. Ubrzo nakon ovog obraćanja, usledilo je saopštenje FSS-a u kom se navodi da je "ukupan broj grešaka do ovog kola bio minimalan", ali i da je načinjena greška na meču Radnički - IMT (1:0) kada je sudija dosudio penal za tim iz Niša.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Komsija

    20:21 // 19. 9. 2023.

    Da nisu umesali prste oni sto ih je Lalatovic prozivao da su mesetari i da nemaju za kiselu vodu!? Fudbal je odavno postao velika perionica para, a mafija vreba priliku upravo za to. Sto se tice naseg Radnickog, samo braca iz Gornju Toponicu mogu da pomognu klubu da opstane u ligi.

  • Filozof

    20:50 // 19. 9. 2023.

    I u srpskom fudbalu ima malo i pravde. Vratice im se svi penali ...

  • Nislija

    22:39 // 19. 9. 2023.

    U kakvom god polozaju da je bila ruka(prirodnom ili neprirodnom) ona je sprecila da lopta nesmetano zavrsi u golu IMT-a sto je i laicima jasno cist penal. Davanje ovakvog smesnog saopstenja od strane FSS je zaista neodgovorno i potvrđuje tvrdnje Radnickog o suđenju u nasem fudbalu. Penal ko vrata. Skolski primer penala. Odbranio je rukom cist gol.U takvoj situaciji polozaj ruke je totalno nebitan.

  • Razbibriga

    23:40 // 19. 9. 2023.

    Tako je to kad hoces da si mafija a u stvari si nemocni selac i udvorica Crvenoj zvezdi ! Dobijes po njusci od prave mafije .

  • Komsija

    09:16 // 20. 9. 2023.

    Svako ima svoju mafiju, a sudijska je vrlo mocna, jos dok je bio ziv Kardinal iz aleksinackog Bujmira znalo se ko je tata.

  • Pitam za druga

    11:00 // 20. 9. 2023.

    Kad se žali Zvezda, odmah se žali i Radnički !? A kada je bio Kokeza i svirano i svirano tada je bilo u redu! A u stvari hoće neko iz ove uprave da upadne u savez i da predstavlja Niš!!! Molim vas da mi kažete ko je tu Nišlija?!

    • SRĐAN TAXI

      15:49 // 20. 9. 2023.

      Koja bre rođo uprava---Tončev i Propadalo.
      Niko ne sme tamo da kaže pulka.
      Spas je samo da što pre taj golubar koji ima pare ko Ledena Stena "blato" PREUZME klub.
      Neka on čuva i svoj Sinđelić ali samo on i njegova garnitura mogu da donesu boljitak.
      Svi pričaju da su mu prijatelji moćni neki italijani koji su suvlasnici FK Bolonje,pa neki španac koji je drugi čovek FK Girone.
      Džajić mu ko brat.

  • Vlada

    11:23 // 20. 9. 2023.

    Penal čist kao suza

  • Jovica Simonovic

    09:10 // 21. 9. 2023.

    Gadi mi se ovaj srpski fudbal , pratim ga veoma dugo , jos u bivsoj Jugi , ali ovo je cirkus od kvaliteta fudbala ,sudjenja ,korupcije i mafije . I gde moze jug Srbije , da se nosi sa tom bagrom. A nas Radnicki mora sve ovo da podnosi , do juce bio i vrhu a sad se bori za opstanak. Pozdravite Milana Milanovica , pa vidite sta on sudi , dali on opste ima pojma sta je fufbal !

  • ČEDO MIRA

    14:12 // 21. 9. 2023.

    Evo danasŽurnal piše da bivši sudija Santrač menja Filipovića u Sudijskoj komisiji. I kako to?Kad je I. Kralj tražio smenu Filipovića kazniše ga zbog toga. Sada to traži C.Zvezda,čitaj Terzić, potpomognuti vrlo"uticajnim"FK Radnički Niš,čitajTončev bivši član uprave CZ i saradnik Terzića i sledi smena. A Santrač,čovek od SNS u svom mestu! Znači KOMPLETIRA SE SNS U FSS. DEMONSTRACIJA MOĆI. SRAMOTA!

    • Narod

      23:22 // 21. 9. 2023.

      Samo NAPREDNO, I Samo glasajte s... o, s.... i,..

  • Berija

    20:01 // 23. 9. 2023.

    Sve iz FSS-a navatati kao besne pse, baciti u bukagije pa u najdublju borsku jamu, doživotno, a sve stadione preorati - izvršiti asanaciju terena.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: