Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:19, 3. 12. 2014.

| Sport

Radnički bez polufinala Kupa

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
branko-pauljevic-radnicki.jpg
Branko Pauljević, najbolji u svom timu; foto: Vanja Keser

Iako su imali nekoliko prilika za pogodak, niški fudbaleri poraženi su od Jagodine rezultatom 1:0 (1:0) golom Đurića u 31. minutu u četvrtfinalu Kupa Srbije na stadionu Čair.

Radnički je završio takmičenje u Kupu Srbije minimalnim porazom od Jagodine u Nišu u utakmici gde su niški igrači stvarili više šansi, a jednu od retkih gosti iskoristili za trijumf.

Jedini gol na meču viđen je u 31. minutu kada je Lepović dodao Đuriću koji je sa desne strane, sa dvadesetak metara, uputio jak udarac koji je bio neodbranjiv.

Meč je počeo šansom gostiju preko Šušnjara koji nije ozbiljnije ugrozio golmana Radničkog Nenada Filipovića, koji se vratio na gol niškog tima. U 22. minutu nakon slobodnog udarca Marjanovića, Đilas je glavom okrznuo loptu , a golman Perić sklonio opasnost ispred svoje mreže.

Branko Pauljević je u 26. minutu levom nogom uputio udarac, a Perić je rukom odbranio svoj gol.

Nakon gola igralo se uglavnom na polovini Jagodine, ali domaći fudbaleri nisu uspeli da stvore ozbiljniju šansu.

I u drugom poluvremenu niški igrači su nastavili da "okupiraju" gol protivnika, a u 50. minutu Pejčić je loše zakačio loptu glavom i uputio udarac direktno u golmana Jagodine. Pauljević mu je dobro ubacio loptu.

U 65. minutu nakon slobodnog udarca Pejčić je uputio udarac, golman Perić boksovao loptu na koju je naleteo Batioha čiji je udarac blokiran.

Aleksandar Jovanović se oprobao u 90. minutu, ali je lopta otišla preko gola.

Radnički u nedelju završava prvi deo sezone gostovanjem Voždovcu u 15. kolu Superlige.


Ostali rezultati:

  • Voždovac - Spartak 2:1
  • Čukarički - Vojvodina 2:1
  • Rad - Partizan 0:1

RADNIČKI - JAGODINA 1:0 (1:0)

Žuti kartoni: Ljubinković, Pauljević, Jovanović, Đilas iz Radničkog, Lepović, Gašić, Perić iz Jagodine

Sudija: Aleksandar Vasić (Novi Žednik)

RADNIČKI: Filipović, Pauljević, PAvlović (od 46. Kolarević, od 75. Đuričković), Trninić, Ljubinković, Tomić, Marjanović, BAtioha (od 67. Punoševac), Đilas, Pejčić, Jovanović.

JAGODINA: Perić, Milinković, Gašić, Ilić, Mihajlović, Mitošević, Cvetković (od 93. Šimac), Šušnjar (od 88. Jovančić), Lepović, F. Arsenijević (od 86. Martinović), Đurić.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • voja

    00:12 // 4. 12. 2014.

    ako nikad gora Jagodina nas dobije,onda je neko kriv.Mrkic jer je izmislio ponovo Filipovica na golu.Bilo je najvise 400 gledaoca -dosta bucnih,nakaradno sudjenje,sramna taktika Jagodine-valjanje po t

    • tomastojic

      13:41 // 4. 12. 2014.

      Da,da Filipovic je kriv sto je doslo 400 gledalaca,daj bre Vojo ne lupaj gluposti.Odlican je golman ali ocito nema podrsku navijaca,a sve je prouzrokovala ona kapitenska traka sto mu je dao Stepanovic

  • b.i.

    23:40 // 3. 12. 2014.

    Očigledno je da Vidak koristi poziciju da leči neke svoje komplekse, privrednik u pokušaju, predsednik kluba u pokušaju, cela karijera mu je nešto u pokušaju, nikada nigde ni u čemu ostvaren. Žalosno!

    • Kaća

      09:27 // 4. 12. 2014.

      Nije tako kako pišete.Vidak je odličan.Da nije vanserijski stručnjak i privrednik, Darko Bulatović ga ne bi postavio za predsednika,i svog čoveka od posebnog poverenja.

  • voja

    22:56 // 3. 12. 2014.

    ovako bednu Jagodinu da nepobedis-strasno.A sudija da tolerise ovolika odugovlacenja,da izmisle bar 5 ofsajda...ma uzas,da te pobedi neko ko sutne jednom na gol.Trener nam je najgori,pa posle ostali

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: