Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:50, 13. 9. 2016.

| Sport

Srpska liga: Neočekivani poraz Sinđelića, Car pobedio

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Srpska-liga---Vanja-Keser.jpg
Despotovčani smakli Sinđelić sa trona; foto: Vanja Keser

Iako su bili favoriti u meču protiv Sloge u Despotovcu, fudbaleri Sinđelića poraženi su sa 1:0, dok je drugi niški srpskoligaš Car Konstantin iskoristio svoje šanse i slavio na neugodnom gostovanju Trsteniku 3:1 u 5. kolu Srpske lige Istok.

Inicijativa tokom većeg dela meča i terenska dominacija nisu se “isplatile” timu iz Durlana. Šansu da ostanu na 1. mestu srpskoligaškog Istoka Nišlije su ispustile i kasno primljenim golom u 83. minutu porazom prepustili čelnu poziciju na tabeli Temniću iz Varvarina.

Bili smo nadmoćniji i ostaje žal što nismo prvi postigli gol. Na kraju smo napravili veliku grešku u odbrani i častili protivnika golom. Uprkos porazu odigrali smo dobar meč, ali moramo izvući neke pouke za naredne utakmice - rekao je trener Sinđelića Zoran Dimitrijević.

Drugi niški srpskoligaš se sa gostovanja vraća sa sva 3 boda, najviše zahvaljujući dvostrukom strelcu Milutinu Ivanoviću. On je postigao prvi i drugi gol, dok je pobedu “overio” mladi Branković. Jedini gol za domaći sastav postigao je Vasić.

Tokom meča strateg niškog tima Dobrivoje Đurđević je zbog povreda morao da zameni dvojicu igrača, obojicu u veznom redu. To je uslovilo taktička pomeranja, ali je uprkos pehovima, njegov tim ostvario pobedu, posle neugodnog poraza u prošlom kolu na domaćem terenu od zaječarskog Timoka.

Već u 20. minutu povredio se igrač koji je bio zadužen da neutrališe njihovog najboljeg igrača, a zatim se u drugom poluvremenu povredila i njegova zamena. No, uspeli smo da zbijemo redove i ostvarimo bitnu pobedu koja vraća nadu i veru u bolje sutra - podvukao je Đurđević.

Posle 5 odigranih kola Sinđelić se nalazi na 2. mestu sa 10 osvojenih bodova, koliko ima i treće plasirani Moravac iz Mrštana, dok su “carići” na 5. poziciji sa 8 poena.

U narednom kolu Car Konstantin gostuje u Mrštanu ekipi Moravca, dok u Durlanu gostuje Timok iz Zaječara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: