Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:22, 18. 1. 2024.

Za Kup Koraća iz budžeta Niša 11 miliona, ulaznice skuplje nego prošle godine

Kup Koraća Niš foto: Vanja Keser

U dogovoru sa Košarkaškim savezom Srbije, kako kaže gradonačelnica Dragana Sotirovski, ove godine će Grad Niš iz budžeta izdvojiti 11 miliona dinara za organizaciju Kupa Radivoja Koraća. Cena ulaznica će biti malo veća nego prošle godine, najavljuje potpredsednik KSS-a Dušan Projović, a biće sigurno od 5.000 dinara po kompletu pa naviše.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Najrealnije

    17:53 // 18. 1. 2024.

    Nikad ne bih platio te pare za uliznice,cak ni po proslogodisnjoj ceni jer su paprene.Ovo nije Bgd nego Nis,sa duplo manjim standardom.Uostalom ulaznica nece ni biti,mozda par stotina a ostalo ce podeliti szranackim kadrovima.

  • Wolf from the Wall street

    19:35 // 18. 1. 2024.

    Ovo je najgore organizovan kup u Srbiji. Security maltretira zene i decu za jedan sok a huligani unose baklje! Dakle sta sad imate da kazete? A o alkoholu, pusenju, nemoralu, vulgarnosti i visku gledalaca da ne govorimo. Ne dao Bog da se nesto desi u hali...A kad se covek pozali redaru oni reaguju kao mulci. Ne smeju nista. Policiju bas briga...Eto vam vas kup gradonacelnice!

  • Razbibriga

    21:31 // 18. 1. 2024.

    Ne mogu da se opredelim ko je veci lihvar ,Covic ili Projevic ! U,konacnom nije ni vazno, ovo utesno takmicenje, za marginalne sredine ,kakva je Nis, nece normalne ljubitelje kosarke videti ! Cena karte, divljastvo, besplatne karate onima koji imaju duboke dzepove,kvazi funkcioneri ...hvala lepo !

  • radnik SC.Cair

    22:41 // 18. 1. 2024.

    Kakvo ste ulozili u Cair? Hala kafana prokisnjava bazen curi ko korito radnici na minimalac Cair gori a gradonacelnica se ceslja!

  • Гага

    22:43 // 18. 1. 2024.

    Уложено ће се вишеструко вратити,кроз улазнице,рекламе,права преноса...потрошњу гостију"са стране"...све то пуни градску касу..

  • Davos Aleksandar

    00:07 // 19. 1. 2024.

    I još ako neko dolazi kolima kupiće gorivo i to isto puni budžet

  • Predrag

    01:16 // 19. 1. 2024.

    Manite se vi priča o infrastrukturi, to je samo način da još malo operete novac. Uskoro nam neće biti potreban nijedan sportski objekat jer neće imati ko da ih ispuni. Da bi deca zavolela sport i da bi sport u Nišu opstao, mora najpre i da postoji. A gradonačelnica je sa svojom svitom učinila sve da on nestane. U košarci su nam 4 ekipe u istom rangu, ali u trećem rangu(tri ranga ispod Aba lige). .

  • Sale

    08:42 // 19. 1. 2024.

    To niko ne gleda kakavi gosti uvalili nam kosku Aleksinčanin i geografičarka pola grada išvrljaju i urinuraju huligani ulice zatvorene za saobraćaj gde vidite tu korist! Shvatite jednom da tu više nije mesto sportskom centru i stadionu! Tu halu treba pretvoriti u druge namene sajam i sl., a stadion ne treba rekonstruisati već srušiti i dislocirati van gradskog jezgra!

  • Pera

    10:23 // 19. 1. 2024.

    Pa hala Čair prokišnjava i nema struju. Jel ste popravili nešto od prošle godine?

  • Crnotravac

    12:23 // 19. 1. 2024.

    U Niš dolaze dva evroligaša i tri Aba ligaša. Gradjani juga i istoka Srbije to znaju.Niš je najbolji domaćin nacionalnog košarkaškog kupa. Setite se Kragujevca dimnih bombi,suzavca,prazne hale u Beogradu. Da nije Projovića ova svetkovina nikada se ne bi dešavala u Nišu,i to pakosni ljudi nikada neće priznati.
    A što se tiče klubske košarke u Nišu,pitajte Antu zašto je i za koliko € prodao rang !?

  • Za CG

    14:16 // 19. 1. 2024.

    Zato što narod u Nišu vidi da su organizatori nesposobni, neuki, kalemari sa kupljenim diplomama, poltroni, uvlakači koji nemaju svoj stav. Zato što peru pare dobijene od KSS, zato što hala Čair prokišnjava, zato što nestaje struja....

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: