Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

transfer

  • dinamo

    Krilo sa superligaškim iskustvom i golman iz Prve crnogorske lige u Dinamu

    Redove vranjskog Dinama pojačali su golman Stefan Popović, koji je do sada nastupao u Petrovcu, članu najjače crnogorske lige i krilo Filip Bajić, koji stiže iz Bečeja, ali ima i superligaško iskustvo.

    detaljnije
  • Aca kapiten Aleksandar Jovanović

    Razišli se Radnički i njegov dugogodišnji kapiten

    Jednom od fudbalera sa najdužim igračkim, ali i kapitenskim stažom Aleksandrom Jovanovićem, Radnički nije ponudio produženje ugovora, koji je istekao ovog leta. Ipak, miljenik "meraklija" kaže da ne planira da okači kopačke o klin, već razmišlja da odigra još jednu sezonu u nekom drugom niškom klubu.

    (9) detaljnije
  • naisa-rukomet,-2013.jpg

    Naisa vratila golmana

    Nišlijka Milena Petković ponovo će stati na gol Naise, pošto se u rmatični klub vratila iz slovačkog kluba Juventa Mihalovce. 26-godišnjakinja je sa niškim rukometnim klubom, kako sami kažu, potpisala ugovor na dve godine, a naglašavaju i da tu nije kraj pojačanjima.

    detaljnije
  • Na klupi Barse još 2 godine

    Pešić još 2 godine u Barseloni

    Proslavljeni srpski košarkaški trener, Piroćanac Svetislav Kari Pešić produžio je ugovor sa Barselonom , te će tako na klupi španskog giganta sedeti do 2021. godine. Prvo pojačanje u novom mandatu pirotskog trenera mogao bi da bude španski reprezentativac Nikola Mirotić koji je prošle godine kupio hotel na Staroj planini.

    detaljnije
  • Stadion Čair

    Iz Praga stiglo pojačanje defanzivnoj liniji Radničkog

    Odbrambeni fudbaler Ivan Ostojić novi je član Radničkog, kažu u niškom klubu, kao i da se već pridružio ekipi, koja ja na pripremama u Sloveniji. Ostojić na "Čair" stiže iz praškog kluba Dukla.

    (2) detaljnije
  • Đorđe Crnomarković

    Radnički prodao Crnomarkovića poljskom Lehu, o ceni ne govore

    I drugi standardni štoper iz ekipe koja se prošle sezone okitila zvanjem vicešampiona Srbije napustio je Radnički - Đorđe Crnomarković će karijeru nastaviti u poljskom Lehu. Iako su sa “Čaira” stigle vesti o njegovom transferu, nema podataka o tome koliki je ceh napravio klub iz Poznanja, ali su u niškom timu ranije naglašavali da ga neće dati tako lako.

    (6) detaljnije
  • Nikola Vasiljevic

    Niški golman prešao iz Radnika u Crvenu zvezdu

    I drugo pojačanje šampiona Srbije u ovom prelaznom roku dolazi sa juga Srbije, pošto je novi golman Crvene zvezde Nišlija Nikola Vasiljević. On je poslednje 4 sezone proveo u surduličkom Radniku koji će, kako kaže njegov sportski direktor Darko Gašić dobiti obešteće između 250 i 300 hiljada evra.

    (1) detaljnije
  • Čair Radnički fudbaleri trče

    Golman i zadnji vezni pojačali Radnički

    Uoči polaska na pripreme u Sloveniju, Radnički je doveo dva pojačanja - golmana Nikolu Petrovića, koji stiže iz kruševačkog Napretka, kao i 23-godišnjeg Luku Čermelja, zadnjeg veznog kome je ovo prvi superligaški, ali i prvi angažman van Beograda

    (2) detaljnije
  • Marko Knežević Radnički golman

    Bivši golman Voždovca stigao u Radnički

    Tokom 13 godina profesionalne karijere Marko Knežević bio je golman 11 klubova, mahom domaćih, a sada je, kažu u Radinčkom, potpisao za klub iz Niša. 30-godišnji Beograđanin na “Čair” stiže iz Voždovca, u kome je proveo poslednje 2 sezone.

    detaljnije
  • Stadion Čair

    Nekadašnji miljenik Partizanovih navijača stigao na “Čair”

    Iskusno krilo Nemanja Tomić, dugogodišnji prvotimac Partizana i fudbaler sa internacionalnim iskustvom dogovorio se sa Radničkim da sledeću sezonu provede na “Čairu”, kažu u niškom klubu, a do ozvaničenja ostalo je još da prođe lekarske preglede.

    (3) detaljnije
  • Pankov

    Zvanično: Pankov prešao iz Radničkog u Crvenu zvezdu

    Štoper Radovan Pankov prvo je pojačanje aktuelnog šampiona Srbije Crvene zvezde, saopštili su u beogradskom klubu, u koji stiže iz niškog Radničkog. Prema nezvaničnim informacijama, Nišlije će za štopera dobiti obeštećenje od 300.000 evra i 20 % od narednog transfera.

    (5) detaljnije
  • Makarić Milan

    Radnički doveo napadača iz Bačke

    Prošle sezone starter Bačke 23-godišnji Milan Makarić, sada je novi igrač Radničkog, kažu u niškom klubu i dodaju i da je potpisao ugovor na dve godine. Prema podacima sa specijalizovanog sajta "Transfer market" Novosađanin se najbolje snalazi na pozicijama ofanivnog veznog, desetke i špica.

    (6) detaljnije
  • Ristić Stanković Radnički

    Radnički ostao bez golmana, u Larisu otišao i odbrambeni fudbaler

    Temperamentni golman, koji je bio nezamenljiv u Radničkom ove sezone Borivoje Ristić potpisao je dvogodišnji ugovor sa grčkim superligašem Larisom. Njemu se pridružio i odbrambeni fudbaler niškog sastava Nikola Stanković. Ugovori su istekli još i prvotimcima Petru Grbiću, Aleksandru Todorovskom i Nikoli Drinčiću, a šta će sa njima biti, kažu u klubu, znaće se od 1. juna.

    detaljnije
  • Marko Stoiljković Nikola Savić

    Car Konstantin doveo dva pojačanja iz superligaških klubova

    Iako se u elitnom rangu nisu naigrali, mladi Nikola Savić i Marko Stoiljković jesu do sada bili u klubovima koji nastupaju u Superligi, ali sada stižu u niški Car Konstantin. S obzirom na to da se tim sa Bubnja nadmeće u trećem rangu, Srpskoj ligi istok, dvojica fudbalera su veliko pojačanje.

    (1) detaljnije
  • Marko Mitrović Marko Mrkić

    Lalatović ne računa više na Mrkića, Mitrović pozajmljen Dinamu

    Iako je i dalje u Radničkom, na Nišliju Marka Mrkića trener Nenad Lalatović više ne računa, saopšteno je u klubu, dok je napadač Marko Mitrović poslat na pozajmicu u vranjski Dinamo.

    (2) detaljnije
  • Kojić Lazar

    Talentovani vezista stigao iz Holandije u Surdulicu

    Mladi reprezentativac Srbije Lazar Kojić, dosadašnji fudbaler holandske Fortune, pojačao je Radnik. 20-godišnji vezista bio je na radaru Surduličana i ranije, kako sami kažu, ali su tek sada uspeli da ga dovedu.

    detaljnije
  • Uroš Dmanjnovic

    Iz Radničkog u Radnik - Damnjanović pojačao Surduličane

    Ofanzivni vezni fudbaler Uroš Damnjanović, koji je letos iz Slovačke stigao u niški Radnički, nije se dugo zadržao u timu sa “Čaira”, te je iz njega otišao u Radnik. Sudeći po ugovoru, kažu Surduličani, Damnjanović bi u njihovim redovima trebalo da se zadrži dve godine.

    detaljnije
  • vaterpolo lopta

    Nais doveo centra sa reprezentativnim i internacionalnim iskustvom

    Vaterpolista koji je nastupao za mlade reprezentacije Srbije i Mađarske Vladimir Mickić pojačao je redove Naisa. Centar će imati priliku da debituje 9. februara, kada počinje plej-of Regionalne A2 lige.

    detaljnije
  • Aleksandar Kostić

    Radnički doveo veznog fudbalera iz bečkog Rapida

    U smiraj prelaznog roka, Radnički je doveo pojačanje u veznom redu i to mladu nadu bečkog Rapida, srpskog porekla, ali austrijskog državljanstva Aleksandra Kostića. 23-godišnji fudbaler do sada je nastupao samo za austrijske klubove.

    detaljnije
  • Stanisavljević Surada Radnički Dinamo

    Odbrana Dinama pojačana petoricom fudbalera

    Iz Švedske, Južne Koreje, Makedonije i Bosne i Hercegovine pristigli su odbrambeni fudbaleri u Dinamo, kaže predsednik Dragan Antić, a tu je i domaći internacionalac Miloš Ožegović. Kako bi sakupio novac za novajlije, superligaš iz Vranja će morati da proda jednog od najistaknutijih pojedinaca Zakaria Suraku.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: