Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

transfer

  • Aleksandar Stanisavljevic

    Potvrđeno: Stanisavljević je novi fudbaler Radničkog

    Ono što se spekulisalo već neko vreme sada je i zvanično - iskusni 28-godišnjak Aleksandar Stanisavljević, kako su potvrdili u klubu, sada je i zvanično fudbaler niškog Radničkog. On stiže iz grčkog Asterasa, a pažnju srpske javnosti na sebe je skrenuo u dresu Vojvodine.

    (2) detaljnije
  • Lazar Arsić Radnički

    Radnički prodao Arsića Vojvodini za 6 miliona dinara

    Jednom od najzapaženijih fudbalera Radničkog Lazaru Arsiću ugovor sa superligašem iz Niša isticao je za 3 meseca, pa su tako na “Čairu” rešili da ga prodaju Vojvodini. Ugovor sa Novosađanima potpisan je na 6 miliona dinara, kako kažu u klubu, uz 20% od sledeće prodaje.

    (6) detaljnije
  • pesic

    Piroćanac Pešić ponovo predvodi košarkaše Barselone?

    Na klupu Barselone bi, prema pisanju španskog lista "Mundo deportivo", mogao opet da sedne jedan od najboljih trenera na svetu Piroćanac Svetislav Kari Pešić, koji je sa katalonskim timom osvojio triplu krunu pre 15 godina. Košarkaški klub iz Katalonije je pre par dana prekinuo saradnju sa Sitom Alonsom.

    detaljnije
  • Krstić i Đorđević

    Još jedna pripremna pobeda Radnika, stigla i dva napadača

    Iz Češke je špic Krsta Đorđević stigao u Radnik, a već je i debitovao, na prijateljskom meču Surduličana i Proletera, u kome su pobedili južnjaci. Nakon sezone provedene na pozajmicama, ugovor je produžio i talentovani Nišlija Milan Stojanović.

    detaljnije
  • pavkov

    Pavkov, Frimpong i Stanisavljević u Radničkom?

    Iako još nije konačno, u niškom klubu kažu da se pregovara i da su velike šanse da u Radnički iz Crvene zvezde na pozajmicu stigne Abraham Frimpong, a moguć je i dolazak bivšeg veziste Vojvodine Aleksandra Stanisavljevića. Još je aktuelna i priča o povratku Milana Pavkova na “Čair”, jer su male šanse da nastupi za Crvenu zvezdu, s obzirom na to da je Ričmond Boaći ostao u klubu.

    (4) detaljnije
  • Radnik Surdulica

    Radnik vratio iskusnog štopera

    Bogato internacionalno, ali i superligaško iskustvo, štoper Dragan Žarković ponovo je na raspolaganju Radniku, u čijim će redovima, kako kažu u klubu, biti do kraja sezone. 31-godišnji Beograđanin je već igrao u Surdulici, tokom prošlog proleća, kada im ga je pozajmio Napredak.

    detaljnije
  • Risto Ristović

    Iz podgoričke Budućnosti stiglo pojačanje u Radnik

    Vezni igrač Risto Ristović, koji je, između ostalog, nastupao za grčku Larisu, Baku iz Azerbejdžana, a u dresu Budućnosti iz Podgorice zaigrao je i u kvalifikacijama za Ligu šampiona, potpisao je jednogodišnji ugovor sa Radnikom iz Surdulice.

    detaljnije
  • Bojan Šaranov

    Bivši golman Partizana potpisao za Radnički

    Internacionalac, koji je tokom minule polusezone branio boje superligaša Zemuna Bojan Šaranov, kako su potvrdili na Fejsbuk stranici Radničkog, njihov je novi golman, mada još nema potvrde o tome koliko će se na “Čairu” zadržati.

    (3) detaljnije
  • Sinđelić-Car---L.-M.

    Niški Sinđelić pazario po srpskoligaškim klubovima

    Za sada je samo jedan fudbaler napustio niški Sinđelić, dok su njih šestorica, uglavnom iz srpskoligaških klubova, pristigla u Durlan. Cilj ekipe, koja “zimi” na 4. poziciji Srpske lige Istok, na proleće je da ostane pri vrhu tabele, kako kaže njihov trener Predrag Stamenković, ali bez “moranja” da se uđe u viši rang takmičenja.

    (3) detaljnije
  • RAdoš Bulatović Radnički

    Radoš Bulatović se vratio u Radnički

    Nakon što je jesenji deo sezone proveo u surduličkom Radniku, Radoš Bulatović rešio je da se vrati na “Čair”. Iskusni defanzivac je, kako kažu u Radničkom, već otputovao za Tursku, gde se ekipa sprema za drugi deo sezone. Danas od 13:30 Nišlije će odigrati i prijateljski meč protiv Boteva.

    (2) detaljnije
  • Stadion Čair

    Radnički otputovao na pripreme, potpisao Brazilac

    Među fudbalerima Radničkog, koji su krenuli put Turske, gde će se do 5. februara pripremati za prolećni deo sezone, nalazi se i jedno novo ime. Reč je o 22-godišnjem krilnom napadaču iz Brazila Lukasu Žunioru, kako su saopštili u niškom klubu, a među putnicima nema Nikole Kovačevića i Dušana Živkovića.

    detaljnije
  • Lopta

    Promene u Radničkom iz Pirota, ugovorene prijateljske utakmice

    Iako je čak 6 fudbalera napustilo prvoligaša iz Pirota tokom zimskog prelaznog roka, njihova mesta nadomestila su četvorica igrača, od čega dvojica sa superligaškim iskustvom. Pored promena u sastavu, u Radničkom su ugovorili i 7 kontrolnih utakmica sa ekipama iz nižih rangova takmičenja.

    detaljnije
  • vaterpolo Nais

    Nais dočekuje ekipu iz Zagreba, stigla i dva pojačanja

    Po prvi put u 2018. godini niški vaterpolisti nastupiće na bazenu “Čair”, a njihov protivnik u subotu, 20. januara od 20 sati biće zagrebačka ekipa Medveščak. Nais će verovatno na utakmici 9. kola Jadranske A2 lige imati i pomoć dva pojačanja, a meč će imati i humanitarni karakter.

    (1) detaljnije
  • Zavisa Pejic

    Legenda Radničkog novi trener golmana u Surdulici

    Zbog privatnih obaveza, kako su rekli u Radniku, dosadašnji trener golmana Zoran Vasković se povukao, a na njegovo mesto postavljen je dugogodišnji čuvar mreže i legenda niškog Radničkog Zaviša Pejić.

    (6) detaljnije
  • Radnik Surdulica

    Dinamo iz Vranja prvi testira Radnik

    Pauzu u Superligi surdulički Radnik iskoristiće da se što bolje uigra za nastavak prvenstva, pa su u skladu sa tim već ugovorili 6 pripremnih utakmica. Prvi meč odigraće narednih dana, kako su rekli u klubu, a protivnik je jesenji šampion Prve lige Dinamo iz Vranja.

    detaljnije
  • Lazar Arsić Radnički

    Arsić: Ne mogu da kažem da definitivno ostajem u Nišu

    Jedan od najistaknutijih fudbalera Radničkog Lazar Arsić otpočeo je pripreme sa ekipom sa “Čaira” ali, kako sam kaže, ne može da garantuje da će definitivno tu i ostati do završetka prelaznog roka.

    (4) detaljnije
  • Srđan Babić Radnički NIš

    Iz Larise stiglo prvo pojačanje u Radnički

    Novosađanin Siniša Babić, koji je najveći deo karijere proveo u rodnom gradu, kako kažu u Radničkom, prvo je pojačanje niškog superligaša u ovom zimskom prelaznom roku. 26-godišnje krilo u Niš stiže iz grčkog superligaša Larise.

    (1) detaljnije
  • Radnik Surdulica

    Bulatović napustio Radnik, stigao mladi reprezentativac Konga

    Listi fudbalera, koji su ove zime napustili Radnik, priključio se i Radoš Bulatović. Sa druge strane, još nema potpisa na Gradskom stadionu, rekli su u klubu, ali se treninzima priključio mladi reprezentativac Konga, dvojica omladinaca, a u toku su pregovori i sa talentovanim 18-godišnjakom iz Crvene zvezde.

    detaljnije
  • Milan Đuričić

    I Đuričić napustio Radnički, novi trener Dmitrović?

    Nakon samo tri meseca, kako je potvrdio Milan Đuričić, okončana je saradnja između njega i Fudbalskog kluba Radnički, uprkos dobrim rezultatima. Tako će niški superligaš po svemu sudeći dobiti i četvrtog šefa struke u ovoj sezoni, a za sada se najveće šanse daju dosadašnjem pomoćnom treneru Bobanu Dmitroviću.

    (16) detaljnije
  • Tomić Radnički

    Odbrambeni igrač Radničkog prešao u Žalgiris

    Ove zime ugovor sa Radničkim istekao je fudbaleru Marku Tomiću, koji je vrlo brzo pronašao novi angažman, a reč je o najuspešnijem litvanskom klubu Žalgirisu. Pojačanjem se pohvalio klub iz Vilnjusa na zvaničnom sajtu, dok su na „Čairu“ potvrdili da je fudbaler iz Prištine tamo otišao kao slobodan igrač.

    (2) detaljnije
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: