Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

transfer

  • Uroš Dmanjnovic

    Novi vezni fudbaler u Radničkom

    Nekada mladi reprezentativac Srbije, javnosti najpoznatiji po tome što je nastupao za beogradski Partizan Uroš Damnjanović novi je igrač Radničkog. Beograđanin se najbolje snalazi na poziciji ofanzivnog veziste.

    (4) detaljnije
  • Nikola Kovacevic

    Internacionalni napadač i defanzivac stigli u Radnik

    Dugogodišnji član rumunske Steaue, ali i brojnih inostranih timova, špic Stefan Nikolić, kao i defanzivac Nikola Kovačević, bivši igrač brojnih domaćih klubova među kojima i niškog Radničkog, kažu u Radniku, novi su članovi superligaša iz Surdulice.

    detaljnije
  • Kompjuter novac

    Niš prvi u Srbiji testira jeftiniji vid transfera novca iz dijaspore

    U okviru pilot projekta “Doznake iz dijaspore zasnovane na blockchain tehnologiji za Grad Niš“, 200 osoba iz Niša isprobaće ovaj jeftiniji i transparentniji način primanja novca iz dijaspore. Niš je tako postao prvi grad u Srbiji, stoji na sajtu Grada, koji je uključen u blockchain sistem.

    (3) detaljnije
  • Radnik semafor stadion

    Još jedan povratnik u Radniku, na stadionu novi semafori

    Krilni fudbaler Predrag Đorđević, koje je već nastupao u Radniku, ali i Crvenoj zvezdi, novo je pojačanje ovog Superligaša. Još jedna novina koja dolazi iz Surdulice je i da je na stadionu postavljen novi, moderniji semafor.

    (1) detaljnije
  • Damjanović sa Željom

    “Želja” doveo pojačanje iz Pari Sen Žermena

    Pivot Jovo Damjanović, o čijem talentu dovoljno svedoči to što stiže iz francuskog Pari Sen Žermena, kažu u Rukometnom klubu Železničar, njihov je novi član. Na pripreme je krenuo i iskusni golman Danijel Dupjačanec, ali kako je iza njega povreda, potpisaće ukoliko sve bude u redu.

    (6) detaljnije
  • Radnik Danoski

    Makedonac pojačao Radnik

    Krilni fudbaler sa međunarodnim iskustvom Zoran Danoski pojačao je surdulički Radnik pred kraj priprema ovog tima na Kopaoniku. Makedonac će, kažu u superligašu iz Surdulice, potpisati ugovor na dve godine.

    detaljnije
  • dinamo-I.-M

    Dinamo pojačala četvorica fudbalera

    Golman i trojica defanzivaca pojačali su vranjski Dinamo, i odmah se priključili timu u Bugarskoj, gde se ova ekipa priprema za novu sezonu. Najzvučniji među njima je Nikola Đurić, koji je između ostalog nastupao i za Čukarički, Voždovac i Rad, dok je vranjskoj publici od ranije poznat Nikola Jovanović.

    detaljnije
  • Stoni tenis

    Jedna od najboljih domaćih stonoteniserki pojačala Josip Kolumbo

    Kako bi i u elitnom rangu, u koji se plasirao prošle sezone, bio ravnopravni takmac vojvođanskim klubovima, niški Stonoteniski klub Josip Kolumbo doveo je dva pojačanja. Jedno je poznata Monika Molnar, priča predsednik ovog kluba Dušan Popović, jedna od pet najboljih domaćih stonoteniserki, dok je druga perspektivna Ivana Vejnović.

    (2) detaljnije
  • Petar Grbić

    Bivši fudbaler Partizana pojačao Radnički

    Povremeni reprezentativac Crne Gore, iskusni vezista Petar Grbić, kažu u Radničkom, pojačao je redove niškog fudbalskog kluba. Nedelju dana pred premijeru superligaša na međunarodnoj sceni Grbić je stigao na “Čair”, gde će moći da pomogne bogatim internacionalnim iskustvom.

    (7) detaljnije
  • Vujović

    Veselin Vujović pred vratima “Želje”?

    U SEHA ligu i EHF kup Rukometni klub Železničar, prema pisanju specijalizovanih portala, predvodiće selektor reprezentacije Slovenije, legenda jugoslovenskog i svetskog rukometa Veselin Vujović. Uprkos tome što su poslednjih dana makedonski mediji javili da će stručnjak ići u Ujedinjene Arapske Emirate, današnje informacije su da će, nakon odbijanja ponude iz Poljske, ipak preuzeti niški klub.

    (3) detaljnije
  • Radnik Zemun

    Leskovčanin Stanković ponovo u Radniku

    Nakon “epizode” u beogradskom Voždovcu, Miloš Stanković rešio je da se vrati u Surdulicu. Fudbaler koji se najbolje snalazi na poziciji desnog krila kaže da iz Radnika nosi lepe uspomene, što ga je i navelo da se vrati. Klub iz Surdulice odigrao je i prvu prijateljsku utakmicu protiv novajlije u superligaškom društvu Dinama i izgubio je sa 2:1.

    detaljnije
  • Radnički

    Štoper i špic iz Prve lige stigli u Radnički

    Prošlog leta su pregovarali, od transfera tada nije bilo ništa, ali ima sada - Taras Bondarenko je novi igrač Radničkog, saopštili su u klubu, a defanzivac je potpisao dvogodišnji ugovor. Osim njega još jedno pojačanje stiglo je u niški klub, a reč je o špicu Slađanu Nikodijeviću.

    (5) detaljnije
  • fk radnicki

    Trijumf Radničkog i u drugoj pripremnoj utakmici

    Još jednog slovenačkog prvoligaša “prijateljski” je savladao Radnički. Ovog puta pobedili su nakon preokreta, rezultatom 2:1, ekipu Gorica, koja je sezonu završila na 5. poziciji Prve slovenačke lige.

    (6) detaljnije
  • Filip Stojanović

    Radnik vratio iskusnog vezistu

    Nakon pauze od dve godine, Filip Stojanović vratio se u Surdulicu gde je, kako sam kaže, pružao najbolje partije u karijeri, pa se nada da će ponovo biti tako. Sudeći po ugovoru, 30-godišnji vezista u dresu Radnika bi trebalo da provede dve sezone.

    detaljnije
  • Nermin Haskić

    U Radnički stigao napadač iz Bosne

    Iz slovačkog Ružomberoka, tima koji je prošle sezone stigao do trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, kažu u Radničkom, stigao je napadač na “Čair”. Zamena za Milana Pavkova, koji se vratio u Crvenu zvezdu je Nermin Haskić, 28-godišnjak iz Bosne i Hercegovine.

    (12) detaljnije
  • Fudbalska lopta Kosta slikao

    Tribina o fudbalskim transferima u Niškom kulturnom centru

    O najvećim transferima svih vremena u svetu i kod nas, o fudbalerima koji jesu ili nisu opravdali svoje transfere i drugim temama na tribini u Niškom kulturnom centru u ponedeljak, 14. maja pričaće sportski direktor Radničkog Marko Jovanović, Goran Stojiljković, predsednik udruženja veterana Radničkog, zatim v. d. direktora NKC-a Srđan Savić, filmski kritičar Dejan Dabić i književnik Zoran Ćirić.

    detaljnije
  • foto zkk student

    Student ostao bez jedne od najboljih košarkašica

    Najefikasnija košarkašica Studenta Nataša Mijatović napustila je niški klub zbog, kako kaže trener Zvonimir Stanković, unosnije ponude, koja joj je stigla iz Albanije. Igračica koja igra na poziciji centra letos je stigla u Niš i mnogo pomogla dobrim partijama ekipe, ali će u poslednja tri kola morati da se izbore bez nje.

    (1) detaljnije
  • Radnik Surdulica

    Uprkos novim pojačanjima, Radnik prepušta ulogu favorita "fenjerašu"

    Čak petorica fudbelera, od kojih najzvučniji Dragomir Vukobratović, pojačala su Radnik na samom kraju prelaznog roka. Surduličani prolećno deo Superlige otpočinju 17. februara u Beogradu, protiv Rada. Sudeći po tabeli Superlige, južnjaci bi trebalo da imaju ulogu favorita u ovom meču, ali oni sami ipak blagu prednost daju Beograđanima.

    detaljnije
  • Dušan Lalatović

    Štoper i golman potpisali za Radnički

    Mladi odbrambeni fudbaler Dušan Lalatović i nekadašnji golman mlade reprezentacije Srbije Đorđe Lazović, kako su rekli u Radničkom, novi su članovi ovog superligaša.

    (1) detaljnije
  • Vuk Mitošević

    Bivši igrač Vojvodine pojačao Radnik

    Nekada kapiten Vojvodine i mladi reprezentativac Srbije Vuk Mitošević, koji je internacionalnu karijeru gradio u Kazahstanu, novo je pojačanje Radnika. Zadnji vezni je, kako kažu u klubu iz Surdulice, ugovor potpisao do kraja sezone.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: