Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Međak: U Srbiji se u poslednjih 5 godina beleži pad demokratije

Izvor: FoNet

Da ulazak Srbije u Evropsku uniju ne zavisi isključivo od rešavanja pitanja Kosova, smatra potrpedsednik Evropskog pokreta u Srbiji Vladimir Međak. On je Fonetovoj emisiji "Kvaka 23" cenio da se građanima plasiraju nametnute interpretacije da će Srbija postati članica Unije čim reši kosovski problem i da trenutno više treba da brine o vladavini prava i demokratije. Ocenio je i da se u poslednjih 5 godina u Srbiji beleži pad demokratije, što dovodi u pitanje ulazak u EU.

  • vladimir međak

    Međak: U Srbiji se u poslednjih 5 godina beleži pad demokratije

    Da ulazak Srbije u Evropsku uniju ne zavisi isključivo od rešavanja pitanja Kosova, smatra potpredsednik Evropskog pokreta u Srbiji Vladimir Međak. On je Fonetovoj emisiji "Kvaka 23" ocenio da se građanima plasiraju nametnute interpretacije da će Srbija postati članica Unije čim reši kosovski problem i da trenutno više treba da brine o vladavini prava i demokratije. Ocenio je i da se u poslednjih 5 godina u Srbiji beleži pad demokratije, što dovodi u pitanje ulazak u EU.

    detaljnije
Podeli sa prijateljima
KOMENTAR DANA

Stiče se pogrešan utisak da je u gradu i okolini sve "pod konac" i da nam samo taj stadion fali, pa da kažemo: "E, ovako se mož' živi..."

To što malo fali... čitalac

Tekst: Nišlije žele lepo mesto za fudbal - peticija na sajtu "Kreni-promeni"