Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:58, 23. 3. 2015.

| Hronika

Pretučen niški poslanik Blagoje Bradić

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
blagoje-bradic-*ZZS*.jpg
Bradić pretučen na žurki Pokreta socijalista; Foto: ZZS

Prema nepotvrđenim informacijama poslanik opozicione stranke "Zajedno za Srbiju" (ZZS) Blagoje Bradić je pretučen nakon skupa "Pokreta socijalista" u Nišu . Policija “radi na slučaju”.

Bradića su, rečeno je novinarima Južnih vesti u ZZS, napala trojica mladića dok se vraćao sa sastanka sa liderom Pokreta socijalista Aleksandrom Vulinom.

Sve se navodno odigralo ispred restorana u zgradi Univerziteta u Nišu, gde je Pokret socijalista organizovao proslavu nakon Izborne konferencije koja je tog popodneva održana u niškom Narodnom pozorištu.

Bradić od subote ne odgovara na telefonske pozive, a u policiji su zasada samo potvrdili da se desio incident i da "rade na utvrđivanju svih okolnosti".

Predsednik Gradskog odbora "Pokreta socijalista" u Nišu Rade Rajković nije odgovarao na telefonske pozive.


Ristić: "Bradić pretučen nakon susreta sa Vulinom" Boško Ristić

Potpredsednik ZZS Boško Ristić odbacuje glasine da je Bradić "pao niz stepenice" i tvrdi da je "brutalno pretučen", a da se sve desilo nakon njegovog susreta sa liderom "Pokreta socijalista" Aleksandrom Vulinom.

Detaljnije možete pročitati u posebnom tekstu - ovde.


zeleni Zeleni Srbije osuđuju napadZeleni: Sve liči na Srbiju iz devedesetih

Parlamentarna stranka Zeleni Srbije oštro osuđuje “brutalni napad na poslanika Blagoja Bradića”. Od policije traži da identifikuje napadače i da prema njima preduzme "rigorozne zakonom propisane mere".

Srbija u kojoj je nasilje metod "političkih razgovora" počinje da liči na onu zemlju iz devedesetih. Zeleni su bili uvereni da nam se to vreme više neće vratiti. Predstavnici države moraju pod hitno osuditi ovaj čin nasilja i pokazati da ovo nije model političkog ponašanja za koji se zalažu ili ga podržavaju! Nasilje je nad bilo kojim građaninom nedopustivo, a u političkom životu je dodatno zabrinjavajuće, jer ruši osnove demokratije - stoji u saopštenju Zelenih.

U ovoj stranci, koja je na poslednjim parlamentarim izborima bila u koaliciji sa strankom Zajedno za Srbiju kojoj i Bradić pripada, nadaju se da je ovo izolovani slučaj i akt nasilnika, “a ne politički koncept koji smo devedesetih ostavili iza sebe”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sasa018

    20:30 // 23. 3. 2015.

    Bilo je lako predvideti da ce u tom poremecenom drustvu biti samo pitanje vremena kada ce da pocnu da napadaju i starije ili stare osobe, ljude koje ne moze lako da se odbrane. Ovo je tuzan primer.

  • Goran Nis

    20:12 // 23. 3. 2015.

    Zasto se ne oglasi neko od domacina ili je sve to normalno?Prebiti bilo koga u 21.veku i to poslanika,sta mi da ocekujemo?Primena sile prema onima koji misle drugacije.AKO VAM JE DOBRO ONDA NISTA.

  • Pop

    19:51 // 23. 3. 2015.

    Prepoznaju se Mirini maniri. Mozes ti da izađeš iz jul-a a jul iz tebe nikada. Verovatno će Vućić da objavi većeras da Vulin i nije bio u Nišu... Strašno je i suvišno bilo šta više reći.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: