Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:57, 11. 10. 2016.

| Politika

Niški DS traži ostavku menadžmenta Toplane

Autor:D. VaskovićIzvor:Južne vesti
stankovic
Stanković (desno) zatražio ostavke zbog hladnih radijatora; foto: DS

Zbog hladnih radijatora i problema sa početkom grejne sezone u Nišu, lider niških demokrata Miodrag Stanković zatražio je ostavku kompletnog menadžmenta Toplane.

Demokratska stanka je zabrinuta, kako kaže Stanković, što se grad nalazi na ivici kolapsa zbog situacije sa grejanjem.

Zbog nespremnosti Toplane za novu grejnu sezonu i optužbi da su građani sami krivi, jer nisu blagovremeno isključeni sa mreže, kao i zbog kašnjenja sa rekonstukcijom Toplane "Jug", DS traži promene na čelu Toplane.

Svakoga dana nam se javljaju građani iz različitih delova grada, žale se na hladne radijatore, što znači da mreža nije napunjena i da zgrade, odnosno sekundarna instalacija, nisu pripremljene kako bi svaki stan imao grejanje - kaže Stanković.

Da su ove tvrdnje tačne potvrđuje i veliki broj građana koji se javljaju redakciji “Južnih vesti” žaleći se da su im stanovi hladni. Posebno su zabrinutii oni koji žive u Staroj železničkoj koloniji i okolini Starog groblja, a čiji su radijatori priključeni na Toplanu “Jug” koja, prema nezvaničnim informacijama, i dalje ne radi.

Pored toga, tokom jučerašnjeg dana nekoliko vrtića nije imalo grejanje, a radnici Toplane su radili na sanaciji kvarova.

Takođe, DS je kritikovao i gradsku vlast, rekavši da je nesposobna za vođenje gradskih poslova, zbog toga što je nedavno na sednici Skupštine grada donela odluku da se Toplana dodatno zaduži 200 miliona dinara kako bi sanirala svoja dugovanja.  

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • ogorceni

    14:38 // 12. 10. 2016.

    Totalni nesposobnjakovići, čitav deo grada Triglavska i škola S.Mladenović Mika nemaju grejanje.Veliki delovi grada sa toplane Jug prazni. To je sve zahvaljujući odlukama Veća i Banđura. A oni sada čuče i ćute kao miševi u rupi.

  • Rosuljac Nislija-Dragoljub Stamenkovic

    11:04 // 12. 10. 2016.

    Никола, кажеш да укључимо климу и грејемо се ? Па зашто онда плаћамо Топлани ? Да нас хладе ? Није почела грејна сезона ? Па шта ? Колика ја спољна температура?
    Треба сменити неспособног директора !!!

  • shaft

    03:45 // 12. 10. 2016.

    @Dragoljub Stamenkovic-Oni su sada privezak vlasti,uvazio ih Vas bivsi saborac Bulatovic,pa promenise kurs.A,i nemaju masu,sta ce se nih 40-50 da se bruka!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: