Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:42, 27. 11. 2014.

| Politika

Raspušten Odbor SPS-a u Leskovcu

Autor:Dragan MarinkovićIzvor:Južne vesti
zivojin-stefanovic-sps-leskovac.jpg
Stefanović je 17 godina bio na čelu leskovačkog SPS-a

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Leskovcu sa Živojinom Stefanovićem na čelu raspušten je danas i uveden je Privremeni organ sa predsednikom Aleksandrom Đurovićem.

Đurović je rekao za Južne vesti da je rukovodstvo leskovačkih socijalista smenjeno na predlog lidera te partije Ivice Dačića, a na sednici Izvršnog odbora Glavnog odbora kojim je predsedavao predsednik Branko Ružić.

Privremeni organ je u obavezi da od 15. decembra za 2 meseca izabere novo rukovodstvo Gradskog odbora SPS u Leskovcu i da do 5. decembra izabere delegate za stranački kongres, kao i predlog kandidata za najveće funkcije - istakao je Đurović.

On tvrdi da se ništa neće menjati u politici stranke koja učestvuje u vlasti u Leskovcu.

Živojin Stefanović će i dalje biti predsednik Skupštine grada Leskovca, ukoliko ne ode u neku drugu stranku - prokomentarisao je Đurović.

Inače, samo pre dve nedelje Gradski odbor SPS u Leskovcu doneo je jednoglasnu odluku da Živojin Stefanović, koji se na čelu leskovačkog SPS nalazio 17 godina, bude reizabran za predsednika socijalista u ovom gradu, a čak su i ostali kandidati za predsednika Gradskog odbora ove stranke Aleksandar Đurović, Žikica Nestorović, Ljiljana Mladenović i Milan Stefanović otvoreno i javno glasali za Stefanovića.

On je tada demantovao glasine da iz rukovodstva SPS-a u Beogradu zapravo u leskovačkom Gradskom odboru žele da uvedu povereništvo, a da za poverenika žele da postave nekog drugog čoveka

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • nislija

    15:21 // 30. 11. 2014.

    Jel taj Djurovic bese Aca karatista?Auuu u sta se Leskovac pretvorio.Od srpskog Mancestera do srpskog Texsasa! I ovaj Zmigavac je odavno kao i Mile Ilic trebao da bude istorija,i to ona neslavna!

  • miša

    16:08 // 28. 11. 2014.

    Sa kuku, na lele.

  • dragoljub Stamenkovic

    11:06 // 28. 11. 2014.

    Žmigavcu Žiki pregorelo vlakno! '' Odseče '' mu glavu Dačić! Jednoglasno izabran a smenjuju ga?! SPS demokratija!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: