Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:39, 15. 12. 2015.

| Politika

SNS Vranje: Čije pare je potrošio gradonačelnik?

Autor:I. M.Izvor:Južne vesti
sns-vranje.jpg
Naprednjaci tvrde da od komunalnog programa nije urađeno ni 30 odsto; foto: I.M.

Nakon što je gradonačelnik Vranja Zoran Antić (SPS) izneo ovogodišnje rezultate rada ističući da je više od 80 odsto planiranih infrastrukturnih projekata završeno, Savet za saobraćaj i infrastrukturu SNS-a  tvrdi da ni 30 odsto od komunalnog programa nije urađeno.

Naprednjaci u saopštenju pitaju gradonačelnika čije je pare on to potrošio i šta je, od silnih obećanja građanima Vranja, ispunio?

Možda se gradonačelnik malo zbunio, računa valjda, i pare koje je uložio u izgradnju pozorišta sa oplatolom, možda čak vidi neku imaginarno uređenu Ulicu Bore Stankovića, novu česmu u Dunavskoj ulici, novu pijacu u naselju Ogledna stanica, kružni tok kod stare kasarne... – konstantuju u SNS-u.

Iz Saveta za saobraćaj i infrastrukturu naprednjaka skreću pažnju gradonačelniku na neke, izgleda, druge probleme u gradu.

Nije video škole nadomak grada, u selu Toplac, seoski put u selu Soderce, selu Katun, zgradu mesne kancelarije u selu Rataje, trotoare u Ulici Vase Smajevića u Vranju... i još mnogo štošta, što takođe predstavlja infrastrukturu našeg grada i okolnih sela, i to onoliko koliko su, u proteklih 25 godina, ovde, socijalisti stožeri vlasti - kažu naprednjaci.

Na kraju oni poseban akcenat stavljaju na pitanje “da li je za građane Vranja od većeg značaja šetalište od preko milion evra za 150 metara, čiji kvadrat košta 2.000 evra kao da je od zlata, a ne od betona?”

Ili možda izgradnja kanalizacije tamo gde je još uvek nema, obezbeđenje redovnog vodosnabdevanja u svim delovima grada i rešavanje mnogih drugih gorućih problema kojima bi se obezbedili elementarni uslovi za život građana dostojni 21. veka svuda, pa i ovde kod nas, na jugu Srbije, u Vranju - smatraju naprednjaci.

Ovaj Savet tvrdi da su neistiniti i navodi gradonačelnika da je Komunalni program za 2014. i 2015. godinu realizovan 80 posto, a zna se, kako tvrde, da nije urađeno ni 30 posto i kažu da će prebrojati, ako treba, koliko je ulica asfaltirano i koliko je nove vodovodne mreže izgrađeno.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: