Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:20, 31. 12. 2015.

| Politika

Vučić kritikovao gradsku vlast u Nišu

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
Aleksandar Vučić
Premijer nezadovoljan gradskim vlastima u Nišu

Komentarišući rad gradskih vlasti predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić je ocenio da se gradske vlasti "nisu uvek na najbolji način hvatale u koštac sa problemima", ali izrazio očekivanje da će se to promeniti.

Odgovarajući na pitanja novinara tokom svečanosti na otvaranju dela deonice budućeg auto-puta od Niša do bugarske granice, premijer nije naveo konkretne slučajeve, već je govorio uopšteno.

Znam koliko je nagomilanih problema i da budem sasvim otvoren, znam da se nismo baš u Nišu i na najbolji način uvek i u svemu hvatali u koštac sa problemima - rekao je Vučić.

Premijer je dodao da se vlast "zaista bori i pokušava da nadoknadi sve ono što jeste zaostatak".

Verujem da ćemo ukoliko dovedemo još jednu fabriku, koja može da zaposli 2.000 ljudi, to biti veliko, veliko olakšanje za Nišlije - rekao je premijer.

Inače, popodne istog dana je iz Gradske kuće u Nišu saopšteno da je turska kompanija "Aster tekstil" kupila zgrade nekadašnje "Ei Čegar" i da će do 2018. godine uposliti 2.000 ljudi na proizvodnji tekstila.

Perišić: Nisam to doživeo kao kritiku

Perišić dr Zoran gradonačelnik SNS Ne usteže se da kaže Vučiću da je u pravu; Zoran PerišićIpak, gradonačelnik Niša i donedavni predsednik gradskog SNS Zoran Perišić, tvrdi da ovu Vučićevu izjavu nije doživeo kao kritiku.

Ja mislim da vi to niste dobro shvatili. Nije ono bila kritika, ono je bio govor da je moglo da se učini više i da neke odluke možda nisu bile najbolje - rekao je gradonačelnik.

Perišić je posebno naglasio da se "on nikada nije plašio kritike", ali i da je i premijeru umeo da odgovori na njih.

Meni je premijer puno puta umeo da kaže da je nešto trebalo da uradim drugačije ili bolje, da su velika očekivanja prema meni. I ja se nikad nisam ustezao da kažem "da, želeo bih i ja da pružimo više" - rekao je Perišić.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • žaklina

    21:18 // 1. 1. 2016.

    Ako gosp. Perišic nije mogao,više i bolje, što mu nije rekao i razloge zašto. Ovako je nedorečeno,neznamo ko je kriv, zapošljenje 2000 radnika nece da "ispegla"neke bitne stvari. Nečujem glas naroda samo pokornost političara.

  • Dusan

    13:50 // 1. 1. 2016.

    Nikad se nije ustrucavao da premijeru kaze da je skroz u pravu?! Kakva nula od coveka moras da budes da izjavis ovako nesto

  • mirjana

    13:34 // 1. 1. 2016.

    vucicu dal si upoznat da ulica delnicka u vrtistu opstina crveni krst koja ima preko 250 domacinstva nema vodu za pice ni kanalizaciju put propao vodu deca piju iz plasticnih balona koja se donosi iz nisa a ima puno male dece a znamo plastika koliko je zdrava autobusi neredovni hitno smenite perisica jer je bruka i za vladu da u danasnje vreme nema ulica vodovod i kanalizaciju

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: