Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:52, 3. 5. 2015.

| Sport

Radnički slavio protiv Novog Pazara

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
CSC-8228.jpg
Posle 26. kola Radnički je na 8. mestu; foto: Vanja Keser

Fudbaleri niškog tima zabeležili su treću uzastopnu pobedu pošto su savladali Novi Pazar rezultatom 3:1 (2:0) i nakon 26. kola zauzeli osmu poziciju sa 32 boda.

DSC-8179 foto: Vanja Keser

Za samo 8 dana fudbaleri Radničkog osvojili su 9 bodova, popeli se na osmo mesto na tabeli i približili se cilju - opstanku u Superligi.

Radnički je poveo u 21. minutu kada je Darko Bulatović izveo aut, dodao Aleksandru Jovanoviću koji je zatim pronašao Ivana Pejčića u petercu gostiju. Pejčić je stigao i da se namesti i ubaci loptu u protivničku mrežu.

Na 2:0 povisio je Saša Marjanović u nadoknadi vremena prvog dela igre. Bulatović je šutnuo ka Jovanoviću koji je prebacio loptu Pejčiću. Strelac prvog gola je odigrao povratnu loptu na koju je natrčao Marjanović.

DSC-8189 foto: Vanja Keser

I u drugom poluvremenu su napadali domaći fudbaleri, a već u 49. minutu Đuričković je pucao iz daljine, ali je golman Pazara izbacio loptu u korner. Samo 4 minuta kasnije Jovanović je centrašutem uposlio Marjanovića koji je glavom udario loptu i ona se odbila o stativu, pa je Zečević uhvatio i spasio gol gostiju.

U 68. minutu Novi Pazar je smanjio na 2:1. Jevtović je izveo slobodan udarac, a Milan Ćulum je ubacio loptu u mrežu svog gola.

U zaustavnom vremenu Đuričković je dodao do Ašćerića, koji je poslao loptu iza golmana Novog Pazara za konačnih 3:1.

U narednom kolu Radnički gostuje OFK Beogradu koji je na 6. poziciji sa 38 bodova.


RADNIČKI - NOVI PAZAR 3:1 (2:0)

RADNIČKI: Borjan, M.Petrović, Lakić Pešić, Đorđević, D.Bulatović, Ćulum (od 77. Pavlović), Marjanović (od 90. Ašćerić), Đuričković, Zemljanuhin (od 74. Kolarević), Jovanović, Pejčić.

NOVI PAZAR: Zečević, Đorđević (od 46. Stevanović), Đokić, Borha, Obrovac (od 66. Gutierez), Mijić, Matoš, Vuković, Radivojević, Jevtović, Kecap (od 79. Sotirović).

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • PraviteDecuSrbi

    10:40 // 7. 5. 2015.

    Prodajte reklamni prostor na stadionu. Prodavajte grickalice i sokove, napravite ugovor sa koka kolom. Zar je tesko ??? Hocemo zavrsen stadion da gori kao obecano! Za reprezentaciju !!!

  • steva

    17:32 // 4. 5. 2015.

    Bravo za predsednika Vidaka!! On je najzasluzniji za ove dobre rezultate!!! Bravo momci!!

    • Saki

      08:25 // 5. 5. 2015.

      Sta bravo uzimamo struju na produzni, voda nema treba svi da odu u Opstinu i da ne izlaze dok se ne postave jasni uslovi za dalji opstanak kluba! Mora da se nesto promeni ako hocemo da budemo u vrhu.

  • Gradimir Nikolic

    13:18 // 4. 5. 2015.

    https://www.youtube.com/watch?v=L2V-Wz9f6HI

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: