Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:18, 28. 8. 2015.

| Sport

VK Nais se pojačava pred start sezone

Autor:A. P.Izvor:Južne vesti
nais---stari-grad-2322015-4-20150224-1699478658.jpg
Vaterpolisti redovno treniraju na niškom bazenu; foto: vknais.org.rs

Vaterpolo klub iz Niša će u novoj sezoni igrati u Jadranskoj A2 ligi, a kako bi ekipa spremno dočekala novu sezonu u klub su stigla i prva pojačanja.

Iskusni golman Mirko Kozarski i Nemanja Budurin, rođeni Kikinđani, prva su pojačanja koja su stigla u Niš, nakon odlaska nekolicine standardnih igrača Igora Lazića, Alena Omerovića, Bogdana Kostića, Predraga Nosovića i Dejana Ilića.

kozarski---budurin-vest Mirko Kozarski i Nemanja Budurin se raduju zbog dolaska u Niš; foto: vknais.org.rs

Igrač Naisa Dragan Milošević, prema rečima trenera Marka Blagojevića, nastupaće tokom polusezone na nišku ekipu pošto je potpisao ugovor sa prvakom Švajcarske.

Golman koji stiže iz beogradskog TAŠ-a, predstavljaće veliko pojačanje za Nais. Mirko Kozarski (29) kaže za sajt Naisa da je njegov motiv za dolazak u klub igranje u Jadranskoj ligi.

Želim da svojim iskustvom pomognem mladim momcima koji tek treba da se afirmišu, da im budem oslonac i odbranama ulijem neophodnu sigurnost. Ništa manje me nije privukla ni činjenica da će Nais predstojeće sezone igrati u Jadranskoj ligi - rekao je između ostalog Kozarski.

U Niš je stigao i igrač ŽAK-a Nemanja Budurin (23) čije igranje u Naisu će biti i prvo angažovanje van matičnog kluba. On ističe da mu je motiv za dolazak upravo igranje u Jadranskoj ligi, kao i mogućnost da se afirmiše.

Smatram da upravo dueli sa najjačim klubovima iz regiona mogu da pomognu mladim igrači da se afirmišu i steknu iskustvo – kazao je Budurin.


490x370-Marko-Blagojevic Marko Blagojević očekuje još pojačanja; foto: vknais.org.rs

 

Trener Naisa Marko Blagojević kaže da su u stalnim pregovorima sa nekolicinom igrača kako bi spremno dočekali početak sezone, i najavljuje dolazak još jednog igrača.

U pregovorima smo sa još igrača, izvestan je devetnaestogodišnji igrač Vojvodine Stahinja Vojčić, koji će nam se za par dana priključiti - kaže Blagojević.

O daljim planovima, trener ističe da je cilj pre svega opstanak u ligi i afimacija mladih igrača.

Igraćemo drugu ligu po snazi u svetu sa mladom ekipom. Nama je cilj da se u prvoj sezoni kao jedini predstavnik Srbije u ligi pokažemo u najboljem svetlu - ističe niški vaterpolo stručnjak

Blagojević kaže da su sredstva od Grada skromna u odnosu na ostale učesnike Jadranske A2 lige.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: