Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:57, 12. 4. 2024.

Bane Jovanović: Zetska da bude prioritet, a Niš posle izbora da bude "veliko gradilište"

Branislav Jovanović Razvoj Niša zaustavljen pre 12 godina, tvrdi Jovanović; foto: E. M.

Zbog nesređene saobraćajne infrastrukture grad odborniku koalicije “Niš, moj grad” Branislavu Jovanoviću više liči na palanku. Za nastavak razvoja koji je, kako tvrdi, stao pre 12 godina, potrebne su kapitalne investicije, među kojima navodi završetak saobraćajnica kod Zetske ulice.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • MarkoN

    11:06 // 12. 4. 2024.

    Slažem se da se treba srediti infrastruktura ali Niš nije bio veliko gradilište tokom Banane i ostalih, bio je užas u oblasti građevinarstva, sada je sticajem okolnosti velika ekspanzija građevine ali treba je podržati ozbiljnom infrastrukturom.

  • Бата Рака из Ниш

    11:12 // 12. 4. 2024.

    До сада имамо искуство да је Ниш био и остао само велико крадилиште.

  • Milos Jovanovic

    11:20 // 12. 4. 2024.

    Olinjali saradnik sluzbe nakon licnog bogacenja tokom vladavine bi sada da uhvati prikljucak sa opozicijom zarad ocuvanja stecenog..Svih ovih godina bio je blizak saradnik SNS i u gradskoj skupstini prozivao samo one za koje je dobio nalog i temu za prozivanje ,Bez stida i srama pozaposljavao cerke,zetove na drzavne jasle, obezbedio stambeno poslovnim prostorom i jos se iz penzije gura svuda

  • Pera

    11:48 // 12. 4. 2024.

    Skupljanje poena pred izbore. Zamajava narod. Bivši komunista, promenio sve partije, preletač. I hoće opet na državni kazan.

  • Olivera

    12:05 // 12. 4. 2024.

    Abre ovaj navalio ko smrt na babu.Ne stidi se sto ga Nislije malo je reci ne podnose.Ogadio se svima.Mesto ti je u SPS ti znas sve.

  • Nislija

    12:22 // 12. 4. 2024.

    Bane Jovanovic, najveci mediokritet na politickoj sceni, ameba.

  • Jonca

    12:33 // 12. 4. 2024.

    Mani se vise toga covece,pusti gradiliste,dajte probleme koje se ticu gradjana ,ukinite izvrsitelje ili im smanjite nadleznost da ne iseljuju iz jedinog doma,smanjite cene,narocito goriva,dajte besplatne udzbenike za svu decu kao u Beogradu,besplatan prevoz za mlade,a ne za penzionere,nego za njihovu decu i unuke,smanjite poreze,ukinite rts pretplatu,smanjite cenu grejanja,vode.To gradjane zanima

    • Gost V

      12:37 // 15. 4. 2024.

      Pa tu što ste nabrojati nema provizije, ono a gde sam ja tu. To ima u gradnji i lepljenju rupa.

  • Зоран Васиљевић

    13:18 // 12. 4. 2024.

    Бане, досадио си нишлијама. Огроман број њих неће да гласа коалицију или странку где си ти и то само због тебе. То значи да си на злом гласу. Скини нам се више са грбаче.

    • Vanja

      13:52 // 12. 4. 2024.

      Neshvatljivo da se ne stidi.Utrnuo od sramote.

  • Verko

    13:52 // 12. 4. 2024.

    Niš zaista liči na palanku. Pogledajte koliko se Novi Sad izgradio i uvećao, a bio je manji grad od Niša.

  • Oblak.

    14:11 // 12. 4. 2024.

    Budzet N.Sada 40 milijardi, budzet Nisa 16,5 milijardi dinara. Treba se izboriti za ujednaceni budzet ova dva grada. Tako je bilo u vreme kada je grad Nis vodio Jovanovic.

    • Trulez

      10:06 // 14. 4. 2024.

      Da budzet bio dosta veci.Ali taj novac se ne vidi., ispario je po privatnim dzepovima. Hala ne uradjena,Stadion pocet i uzete pare.

  • Petar SNS

    14:12 // 12. 4. 2024.

    Dal je recikliran ili ne ali je jedina opozicija . Znate ja cenim čoveka koji ima srca koji ima čuku što kaže omladina i skidam kapu . Bane sme da kaže sve i ja to poštujem . Hrabrost . Možda i jedina opozicija . Ali naravno preslab za megdan što kaže naš narod .

  • ђура

    14:30 // 12. 4. 2024.

    Бане Јовановић , нишлија , образован , био у органима Извршне власти , оставио позитиван траг и као представник власт и сада као одговоран грађанин !

  • Bund pro orijente

    14:42 // 12. 4. 2024.

    Što reče Jovan Dučić , nisu bigati zato što su pametni nego zato što su beobrazni, bez stida i srama

  • Smuk II

    15:49 // 12. 4. 2024.

    Dobro,Bane ne valja,nije dobar,čovek u decenijama,pa gde su "mladi" u ozbiljnim godinama,gde su " stari" njegovi /naši/ pasažeri ... Svi bi da dodju na gotovo a niko nema teKstise da krene u borbu neprestanuSvi očekuju "ko lisica ovnujska bolls", pa neće da zaznojite guzice! Imate sve a nemate ništa a na vaš račun - minus a na batu batinog i na Brnavićevog batu +++! A djavol vas samo gleda...

  • Naissus

    17:37 // 12. 4. 2024.

    Neću da kažem da nije u pravu jer jeste, za sve što priča. Mnogo ulica-poveznica u gradu nije urađeno niti dovršeno i treba ih završiti. I trebaju nam fabrike, ali ne one kojima mi plaćamo da nas zapošljavaju. Ali me kopka nešto. Da recimo dobije glasove i bude izabran, da li bi i tada stajao iza svega izgovorenog? E, u tom grmu leži mali zeka

  • Zoća Zloća

    18:53 // 12. 4. 2024.

    Možete da ga mrzite ali nikad se više nije gradilo nego dok je bio Bane..svi ovi veliki bulevari i ulice su njegovih ruku delo. A ovo sada,kad i beda...kaldrma! Nego takvi su naši ljudi,samo vole da proglašavaju svakog za lopova...

    • Tragedija Nisa je Bane

      21:11 // 12. 4. 2024.

      Bunari na sred ulice, bandere, cuprije zvana Nanetova gazela od 2 metra.On je unistio i grad i ljude.Kako se ne stidi svojih postupaka koje je cinio.

  • Var tehnolog

    19:08 // 12. 4. 2024.

    Normalno, ima Banana putera na glavi. E, sad, ovde imamo dve sorte botova, iz sns-a, jer im je jedini bio prst u oku i ove, sto dok je bio vlast, nije im nikog zaposlio! Toliko su prozirni, glupi i nesposobni, jer su svi Banatovi kadrovi u sns, mogli su njima da se slihtaju za posao... GUSKA, BATA VUCKOVICU i ostali preletaca i lihvari!

  • Rado.jub

    20:16 // 12. 4. 2024.

    Penzioner Deda Bane nikako da shvati da mu je vreme za tople papuče , a da prepusti mladim politicku borbu. On je svoje odigrao, a i proigrao...

  • Гага

    20:08 // 13. 4. 2024.

    Шта је све изграђено и реконструисано у време Милоша Симоновића,Банета Јовановића и Драгослава Ћирковића,ови не стижу ни да окрече...

  • Mare

    20:38 // 14. 4. 2024.

    U misju rupu,i ne izlazi!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: