Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:11, 18. 2. 2013.

Član Komisije za toleranciju odbio imenovanje

Mladen Jovanović Mladen Jovanović, arhivska fotografija

Komisija za nagradu za toleranciju “Car Konstantin” već je okrnjena, nakon što je njen član, NVO aktivista Mladen Jovanović, otvorenim pismom obavestio predsednika gradske skupštine da odbija članstvo.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • cvrle

    16:25 // 18. 2. 2013.

    Ova vest komotno moze u rubriku

    ,, Ma koga bre ovo zanima "

    • ne zaboravi 90te

      17:08 // 18. 2. 2013.

      Zanima one koji nisu zaboravili da je predlagac komije za toleranciju 1995 predlozio Slobodana Milosevica za Nobelovu nagradu za mir.

      Mozda zanima i one koji su bili na koncertu grupe Kal, a koji do danas nisu dobili nikakav odgovor policije, niti reakciju politicara.

      Ako vam je dobro, onda nista.

    • aleksandar jankovic

      01:27 // 19. 2. 2013.

      Cvrle, pa tebe bre zanima, cim si prvi naso da komentarises.

  • Старо куче

    16:55 // 18. 2. 2013.

    Овај с циганима никад не би делио ни трпезу ни собу, али зато може да прича нашироко о њиховој "угрожености", јер иста лепо плаћа и трпезу и собу.
    Иди бегај

  • guru

    17:10 // 18. 2. 2013.

    Dobar način za reklamiranje kolumniste Južnih vesti. Ako je toliki poznavalac prilika, nemoj da odbija, nego neka primeni to o čemu priča. Najlakše je stajati sa strane i pričati. Pružila mu se prilika, ne želi da da svoj doprinos, znači kukavica. Znam samo da je Dragoljub Djordjević, naš najbolji sociolog, predsednik komisije, što sve govori.

    • gradjaNin

      23:20 // 18. 2. 2013.

      Da li smatras da se gradjanima u zivotu pruza prilika samo kad neko od politicara to odluci? Takodje, da li su ti isti politicari toliko ''blagonakloni'' da ne moraju ni da pitaju za misljenje te iste gradjane? Navikli godinama da odlucuju kako njima odgovara, pa sto ne bi i u ime tamo nekih clanova, tamo neke Komisije za toleranciju... Ja se ne slazem i ne mirim sa tim.
      Medjutim, slazem se da je medju nama preko 50% funkcionalno nepismenih ljudi, koji na zalost nisu u stanju da shvate elementarne stvari - da imaju prava na svoje misljenje i stavove, a da pritom ne budu kukavice! U to Ime, svaka cast Mladene!

  • zoran

    17:14 // 18. 2. 2013.

    jos jedan posten covek.

  • ivan

    17:50 // 18. 2. 2013.

    A koga predlazes da te menja? Vlastu mozda iz Pobedine?

  • Maja

    23:18 // 18. 2. 2013.

    Bravo Mladene, svaka ti cast na iskrenosti i hrabrosti!

  • Nyssa

    12:44 // 19. 2. 2013.

    Krajnje smislena i mudra primedba g. Jovanovića na račun Komisije. Nagradu ne treba dodeljivati samo da bi se ispunila puka forma...

  • Ivan Milovanovic

    15:53 // 19. 2. 2013.

    Znaci Mladen, koji ima svest ovakvu kako prica (svaka cast, pametno kaze), koji moze da doprinese i sprovede to o cemu prica povlaci se i oslobadja mesto nekome slicnom onima koje proziva, pa da Komisija bude i bez jednog clana koji bi vise mislio o ugrozenima?? Po meni je to malo pogresan potez s njegove strane. Valjda treba da se trudis da doprineses, da osporavas neke lose odluke, postavljas prava pitanja (i objavljujes njihove odgovore), utices da se donese prava odluka, obradjujes druge clanove zasto je tvoje uverenje ispravno.. a ne da se povuces da bi postavili jos jednog nemarnog poput drugih koji cine tu Komisiju.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: