Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:26, 8. 5. 2014.

| Društvo

“Džungle” ostaju dok se ne odobri projekat

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
rastinje
Dečiji mobilijar u Rentgenovoj ulici okružen visokim rastinjem

Parkovi i zelene površine oko niških stambenih zgrada prekriveni su visokim rastinjem, mobilijari se ne vide od trave, a da bi JKP “Gorica” to sredila Gradsko veće mora da odobri njihov projekat.

Stanovnik Rentgenove ulice Aleksandar Mijalković obratio se našoj redakciji zabrinut zbog, kako kaže, “džungle” u parkiću u ovoj ulici. Dečiji mobilijar je okružen visokom travom, a Aleksandar se pita “ko će biti odgovoran ako anakonda pojede neko dete”.

Prema rečima pomoćnika direktora za poslove sektora „Zelenilo“ u JKP “Gorica” Slobodana Đorđevića, međublokovski prostor još nije uređen jer se čeka da Gradsko veće odobri taj projekat.

- Uređenje međublokovkskog zelenila nije u redovnom programu rada “Gorice”, pa zato moramo da to radimo po projektu - objašnjava Đorđević.

On napominje da je je JKP “Gorica” još početkom godine prosledila projekat uređenja međublokovskog zelenila gradskoj Upravi za privredu, održivi razvoj i zaštitu životne sredine, a ona Gradskom veću. Đorđević očekuje da će projekat biti odobren već na narednoj sednici Gradskog veća i najavljuje da će odmah nakon toga radnici “Gorice” prionuti na posao.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sadašnjost u koju verujemo

    15:48 // 8. 5. 2014.

    Za to vreme komunalna policija uredno piše kazne za parkiranje na zelenoj površini (džungla ili živo blato, zavisi od vremena)a narodna policija privodi one koji ne plate kaznu.

  • kostic kosta

    15:39 // 8. 5. 2014.

    Kakav projekat??? Pa posaljite par ljudi i pokosice tu travu. Da li treba projekat i za dzungle po keju?

  • Penzioner

    15:30 // 8. 5. 2014.

    Uz nadzor predstavnika zelenila i alatki dobrovoljni kucni saveti mogu da organizuju penzionere i mlade da se sve uradi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: