Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:07, 26. 6. 2022.

| Društvo

Foto-vest: Defile "vespi" kroz Niš

Autor:T. T.Izvor:Južne vesti
vespa
"Vespa skup"; foto: JV/Jelena Mišić

Treći Nacionalni skup Vespa saveza Srbije održan je u Nišu, a gradom je defilovao veliki broj "vespi". Motociklima su upravljali vozači iz raznih krajeva sveta i posetili su kulturne i istorijske znamenitosti trećeg grada u Srbiji.

Nišlije su imale prilike da vide različite modele "vespi" kojima su vozači iz različitih zemalja obilazili grad. vespa foto: JV/Jelena Mišić

Vespaši su nakon defilea posetili i kulturno-istorijske znamenitosti u Nišu, a jedna od njih je spomenik na Čegru.

Kako je izgledao "Vespa skup" pogledajte u galeriji teksta na fotografijama Jelene Mišić.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Stanko

    07:09 // 27. 6. 2022.

    Tonca i ostatak druzine iz Vespa kluba u Nisu su pravi kandidati za neku nagradu grada ili cak subvenciju, jer svojim angazovanjem podizu ugostiteljstvo na visi nivo i ovakvim aktivnostima promovisu dodatni turisticki potencijal grada tj. dovode turiste pod oktiljem moto skupova, upoznaju sa lepotama grada i prave promet i drugim ugostiteljima

    • Razbibriga

      19:58 // 27. 6. 2022.

      Ugostiteljstvo na visi nivo ? Druze, mozda ti je Vespa mesto sastajalista, ali prodji malo gradom, ima mnogo boljih kafica i prijatnije atmosfere ! Da ne govorimo o Nisu 80 ih !

  • Milos

    06:22 // 27. 6. 2022.

    Ovo su dokoni ljudi...

  • Petar SNS

    14:01 // 26. 6. 2022.

    Lepo je ovo . Druženje i vožnja . Trebaju i neke akcije da se sprovode za decu za paketiće je lepo bilo za novu godinu vespaši . da se spoji lepo i korisno . E sada ovi motorići dosta zagadjuju što se tiče strane Ekologije voze na ulje i benzin pomešano i u Evropi imaju problema sa ovakvim skupovima. Vidim Petko iz Vodovod znamo ga sa ulice predvodnik vozač . Haha Ima narod naš poslovicu za to .

    • dusan

      15:42 // 26. 6. 2022.

      Petre šta je sa tobom kakva gradska faca, čega je predvodnik nazadnog zla, pitajte te ljude gde gospodin radi gradska faca.

    • Vespas

      17:09 // 26. 6. 2022.

      Postovani Petre, svake godine se organizuje humanitarna akcija i podela paketica deci uz defile Deda Mrazova na vespama kroz grad. Verovatno ste propustili izvestaj u vestima, ali mozete izguglati ili potraziti na drustvenim mrezama. Pored toga organizuju se i druge akcije, tako da nije samo prazan defile. Uvek ste dobrodosli da se prikljucite svim aktivnostima! Pozdrav!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: