Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:15, 26. 1. 2024.

Foto-vest: Građani u Vojvode Gojka dobili stubiće umesto potrebnijeg parkinga

Vojvode Gojka (1) Leti se izlije kanalizacija, pa moraju da pomeraju automobile; foto: Čitalac

Stubići koje je JKP Parking servis postavio sa strane pruge u niškoj Ulici Vojvode Gojka izazvalo je nezadovoljstvo među stanarima, koji ističu da je prvo trebalo da im se obezbede parking mesta.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Гахс

    17:52 // 26. 1. 2024.

    Проблем хронично запуштене кишне канализације није само у"Војводе Гојка"...у целом граду...а Ниш је,претежно у котлини...кога брига?!?

  • Milan

    18:15 // 26. 1. 2024.

    Aa pa od tih parkiranih automobila nisu uzimali pare

  • Sloba

    18:16 // 26. 1. 2024.

    Tu su sve kuće i ispred postoje mesta koja se mogu koristiti za parking. Plus imaju i dvorišta. Zgrade već treba da imaju svoja parking mesta. Ne razumem baš zašto bi neko parkirao na zelenoj površini pored pruge?

  • "Zaključuju da je pre radova na postavljanju stubića, trebalo da se uredi zelena površina i zasadi cveće" ...

    18:41 // 26. 1. 2024.

    ... pa da onda na tu uređenu zelenu površinu sa cvećem parkirate svoja vozila (???) Jel vi čujete sebe??

  • Torpedo

    19:38 // 26. 1. 2024.

    Gradjani, koji ne znaju ko im je odbornik i ne shvataju da su ga birali da ih predstavlja i u dobru i nevolji i nisu neki gradjani, vec zatucani poslusnici vlasti! On je tu zbog njih, ne trebaju da ga se plase i nisu oni ti,koji su zbog njega i njegove funkcije ! Nazalosat,ovako je lakse, koj ce ga trazi i nadje, mozda se ljuti sto ga uznemiravaju,pa, kukaj na JV, mozda se neko sazali ! Propast !

  • Zahav

    19:40 // 26. 1. 2024.

    Zbog cega grad da im sredjuje parking? Tu su uglavnom kuce, vecina ima dvorista i garaze.
    Da nije mozda zbog onih par koji trguju automobilima pa su tu parkirali svoje izlozbene modele. Kao sto je slucaj u ulici prema paliluli.

  • Predrag

    20:25 // 26. 1. 2024.

    "Nezadovoljstvo stanara" će tek da nastane kad budu postavili stubiće u gornjem delu ulice od EPS-a do Palilulske rampe.

  • Kosta

    21:40 // 26. 1. 2024.

    Konacno da se zastiti zeleni pojas. Kolima tu nije bilo mesta

  • Dule

    22:08 // 26. 1. 2024.

    Problem je što ljudi u urbanizmu nisu vremenom uskladjivali i planirali urbanistički plan. Ali to je problem od pre 40 godina. Sada je kasno za krupnije prepravke.

  • Realan

    00:13 // 27. 1. 2024.

    Po zakonu 12 metara od pruge je zemljiste koje je u vlasnistvu zeleznice. Sobzirom da to zemljiste nije javna povrsina niti gradsko zemljiste nego se radi o zemljistu u vlasnistvu zeleznice koja je republicko javno preduzece grad nije mogao da zabrani parkiranje saobracajnim znakovima nego je protivpravno na tuđem zemljistu postavio te stubice da fizicki spreci ljude da tu parkiraju.

    • Komšija pored pruge

      10:48 // 27. 1. 2024.

      Ako je po zakonu 12 metara od pruge vlasništvo železnice, onda je i pola kolovoza u ulici njihovo!

  • MILAN

    09:50 // 27. 1. 2024.

    Znači od apelacionog suda pa sve do novo otvorenog Maxi će se postaviti stubići, treba postaviti i u ulici čačanska tu ima svakakve kamikaza kojima ne radi svetlo za vožnju unazad

  • Miloš Bošković

    10:40 // 27. 1. 2024.

    Auto nije Ustavom pravo zagarantovano pravo, već privilegija. Kada kupuješ auto, promisliš da li ćeš imati novca za kupovinu, koliko će koštati registracija, koliko litara goriva troši. Da li razmisliš gde ćeš da ga parkiraš?
    Vreme besplatnog parkinga prolazi - biće ga sve manje i manje, a još će biti sve skuplji.
    Razmišljajte o parkingu PRE, a ne POSLE kupovine vozila!

  • napreDNO

    13:50 // 27. 1. 2024.

    A zna li se ko je, po kom urbanističkom ili po kom drugom planu, dozvolio onome na početku ulice V Gojka da stavi kiosk na sred pešački prelaz i na samu raskrsnicu, ako znamo da najmanje 5 metara mora biti udaljen, zbog bezbednosti svih učesnika u saobraćaju a i zbog same preglednosti.....???

  • Pera

    15:04 // 27. 1. 2024.

    Parkiraš svoja kola u svoje dvorište i rešen problem!

  • Naissus

    17:50 // 27. 1. 2024.

    Svaka od tih kuća ima i dvorište. Dakle, ne treba vam parking nego je to postala moda, zadnjih desetak godina, da se parkira na ulici. Navodno, manje vremena oduzima prilikom polaska. Sve bih ja to kažnjavao i to debelim kaznama, da se više ne setite da parkirate na ulici. Razmislite malo i sami - šta će vam garaže ako parkirate na ulici?? Gde je tu logika?

    • Miško

      19:52 // 27. 1. 2024.

      Kako šta će nam garaže, a gde ćemo kacu sa kupus, pa bure s turšiju, pa drvca za potpalu, malo za alatke, pa poneki stari kauč, i eto ti puna garaža!

  • Kokan

    20:42 // 27. 1. 2024.

    Nadjite traktor i raonik i ocukajte rogove stubbicima, kad hoce da sprovode silu.

  • Kokan

    20:56 // 27. 1. 2024.

    Kad ne mogu da ubiraju pare jer je zemljiste zeleznice daj da napakoste ljudima koji nemaju gde da ostave auto a inace ispod tih stubica je glavni kisni kolektor koji ne moze da primi svu vodu sa okolnih brda i treba biti 5 metara a ne 1,5m koliko je sada ali od toga se ne otimaju pare, to treba da se uradi i plati gospodo paraziti od vasih para jer crvena banda 90tih nije o tome razmisljala.

  • Mike

    12:30 // 28. 1. 2024.

    Cist bahatluk i bezobrazluk rukovodece garniture grada prema gradu i gradjanima uradjena sa parazitskom firmom "nis parking", a sto se tice te firme neki novi pametni rukovodioci grada bi trebalo odmah to rasturiti, i eto bahatluka oni ogradjuju tudje vlasnistvo bez odobrenja, kao sto su postavili silne ograde-resetke na bulevare, ma da mozda to i asocira da ih jednom cekaju resetke?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: