Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:15, 28. 4. 2023.

Polomljen mobilijar u parku na Somborskom bulevaru

park Roditelji brinu da ograda ne padne; foto: S. V.

Jedna strana ograde na mobilijaru na Somborskom bulevaru trenutno se drži na jedan šraf pa roditelji brinu da ne padne cela i povredi decu. Dok čekaju nadležne da reaguju, kažu da nsvaki dan moraju da proveravaju da li je u parku nešto polomljeno.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Vlada

    12:48 // 28. 4. 2023.

    Dok vi docekate da to "nadlezni" poprave, procice leto. Jedna aku srafilca, par metalnih ugaonih uski i saka srafova i resen problem.

    • Var tehnolog

      19:47 // 28. 4. 2023.

      Donesi i uradi !

  • B. R.

    12:54 // 28. 4. 2023.

    Kako neko od komentatora skoro reče: To su došli Albanci, Hrvati i Amerikanci pa išvrljali i polomili. Naše mlade ne uspevamo da naučimo da su i klupa u parku, i dečji mobilijar, i spomenik stradalima u ratu nešto njihovo. A kako bi i moglo biti drugačije? Strani okupatori i domaći uzurpatori su kod nas stvorili svest da ono što je društveno - nije naše, da se "moje" završava sa mojim plotom.

    • Torpedo

      19:52 // 28. 4. 2023.

      Niko ne moze da ti zabrani da se ponasas domacinski, pod pretpostavkom da si tako vaspitan i da si to prihvatio !
      Tamo gde se veruje u Boga, Kralja, porodicu, gde ima tradicije, gde se postuju deda, otac ,majka ,stariji brat ili sestra, nema ovakvog bahacenja ! Ako i ima bahacenja, i ako si takav, kazne su drakonske i obelezavanje za ceo zivot !

  • ***

    13:21 // 28. 4. 2023.

    Podhitno uvodite pozornike!

  • Гага

    14:58 // 28. 4. 2023.

    Да се пронађу починиоци...ако се не пронађу,поправку плаћаП.У.и Комунална пол.;док не схвате,шта им је посао!Нећемо хулигане и барабе свуда око нас!!!

  • Milorad

    15:48 // 28. 4. 2023.

    Prilika je da pitam. Do kada će mobilijar u ul. Dušana Trifunca /kod mosta na Gabrovačkoj/ da istovremeno služi kao PARKING. Šta radi Komunalna, šta radi OKO, šta radi PAUK. Da li neko dete treba da nastrada ...ne dao Bog.

    • Torpedo

      18:49 // 28. 4. 2023.

      Pitaj i svog sns odbornika, za koga si glasao, ovde neces naci odgovor .

  • Mrčko

    18:25 // 28. 4. 2023.

    Sinoć sam video da Šilas kida onu vrtešku, a Čolak merdevine dok je Marinika kopala pesak. Mi uopšte nemamo mamine i tatine probisvete.

  • Nn

    19:00 // 28. 4. 2023.

    Ceo somborski bulevar, stotine zgradurina, a jedan jedini mikro park za decu. OGROMNA sramota za rukovodstvo Panteleja. Bitno da bulevar ima 100 tržnih centara, 100 parkova i da se planira još 100, a grad preko reke je skroz nebitan.

  • Nemam Ime

    19:07 // 29. 4. 2023.

    Jaooooo, sta nam radi NATO, VATIKAN, CIA, MI6! Sta nam rade Albanci, Hrvati, Bosnjaci, Muslimani, Tunguzijci, Ukrajinci, Nemci, Austrijanci, Englezi, Italijani, Francuzi, (Spanci ne, oni ne priznaju Kosovo, nasa braca), Holandezi, Svedjani, Finci i ceo svet!!! Svi su protiv nas, sve nam polomise!!!

  • Eli

    19:15 // 28. 7. 2023.

    Razumem kritiku ali ne razumem da u svim onim zgradama nema jednog jedinog muškarca koji bi to zašrafio. Ja žena sam na igralištu gde se moje dete igra popravila ljuljašku na kojoj se dete ljulja. Odeš u gvožđaru, za 50-100 dinara kupiš odgovarajuće šrafove i zašrafiš umesto što strahuješ svakodnevno i čekaš da se nešto desi tvom detetu. Nije ni skupo ni komplikovano.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: