Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:07, 29. 5. 2014.

| Društvo

Javne česme uskoro ponovo u funkciji

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
cesma-7juli.jpg
Do kraja nedelje okvasiće s eslavine u Medijani, arhivska fotografija

Ugovor o održavanja javnih česama u Nišu potpisan je, do sada, jedino sa Opštinom Medijana i radnici JKP “Naisus” već rade na osposobljavanju česama koje se nalaze na njenoj teritoriji.

Medijana ima najviše česama od svih niških opština, ali i najveći dug za neplaćenu vodu.

Ipak, kako kažu u niškom Vodovodu, sa Medijanom je konačno potpisan ugovor i voda će, tvrde, poteći do kraja nedelje na svim česmama u ovoj Opštini.

- Ugovorom su jasno definisana pravila i jedne i druge strane. Ekipe su na terenu i krenulo se sa sređivanjem česama. Takav tipski ugovor će biti ponuđen i svim ostalim opštinama - poručuju iz Vodovoda.

Prema poslednjim informacijama, Medijana duguje 12 miliona dinara, Niška Banja je dužna 1,5 miliona, Pantelej 900.000 dinara, Palilula 180.000, a Crveni Krst svega 14.800 dinara.

Zbog ovih dugovanja javne česme nisu radile, a kako se ugovori budu potpisivali, kažu u Vodovodu, tako će i česme biti na usluzi građanima Niša. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Aleksandar

    11:38 // 30. 5. 2014.

    SLAVINAA JEE, zamislite video sam slavinu, to je deo koji se stavi na kraju cevi i kontrolise da voda ne izlazi iz te cevi, ima ih mnogo vrsta, u Africi sam i pokazalo mi jedno pleme slavinu, slikacu!

  • Milan

    09:53 // 30. 5. 2014.

    Na uglu Ucitelj Tasine i Rajiceve ulice, postoji lepa cesma kojoj je iskljucena voda. Zasto je cesma na dvadeset metara od osnovne skole iskljucena i sluzi kao kanta za smece ? ? ?

  • Mile

    09:42 // 30. 5. 2014.

    Ima jedna cesma na Bubnju,koja tece non stop.Imala je nekada korito,koje je sad probuseno,voda se razliva na sve strane.To je sad pojiliste za konje.A racun izgleda niko ne ispostavlja,cim je ne gase!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: