Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:27, 7. 9. 2015.

Još jedan protest protiv cene grejanja u Nišu

protest Stanari ponovo izlaze na ulice; foto: Vanja Keser

Iako se činilo da će između Grada i stanara doći do dogovora oko cene i uslova daljinskog grejanja, to se ipak nije desilo i nezadovoljne Nišlije će ponovo na ulice.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Zakupci lokala i tezgi "Cvetna pijaca"

    17:56 // 7. 9. 2015.

    Mi, zakupci lokala i tezgi sa JKP Tržnica, smo najredovniji u protestima. Otimačina, koju trpimo, ne postoji u Srbiji.

  • Ahm

    18:04 // 7. 9. 2015.

    Udarite ih gde boli.Od setnje nema vajde!

  • shaft

    18:10 // 7. 9. 2015.

    U 18h tamo nema nikog,izuzev obezbedjenja,kako u Toplani,tako i u rezidenciji Gradonacelnika!Mora se jednom zakazati protest u 12h,da se vidi zainteresovanost naroda za proteste i tako izvaga snaga,kojom udruzenje raspolaze.Zbog cega se preskace lokacija Uprave za komunalije,koja ekspirimentima pokriva svoje neznanje i nerad?Oni snose najvecu odgovornost,a vesto se skrivaju!

  • Amerikanac

    20:26 // 7. 9. 2015.

    Odluka koju donosi Skupština grada mora da bude u skladu sa važećim zakonskim rešenjima (Zakoni o energetici, komunalnim delatnostima,upravnom postupku,obligacionim odnosima,zaštiti potrošača, planiranju i izgradnji), kao i pravilima struke. Paušalni zahtevi grupe građana, kojima je neko od političara saslušao isključivo zbog budućih lokalnih izbora apsolutno ne mogu biti validni u ovom slučaju.

    • Blagojevićka

      21:01 // 7. 9. 2015.

      Pa idi čoveče i pomozi da se to sastavi kako valja!

  • Idu izbori!

    21:43 // 7. 9. 2015.

    Racuni za letnje mesece uvecani 70%? Da li je to grad Nis castio gradjane za zimske mesece?! Ili se opipava dubina dzepa finansijski iscedjenih gradjana Nisa? Nemamo vise para za partijske parazite i politikante grada Nisa! Idu izbori!!!

  • Carli

    21:47 // 7. 9. 2015.

    Ako ne prihvate uslove Udruzenja skupstine stanara, prestajemo sa placanjem Objedinjene naplate, vrlo je jednostavno

  • Nismo ovce!

    21:48 // 7. 9. 2015.

    STOP partijskom zaposljavanju u javnim preduzecima! Pa i Toplani! STOP pumpanju racuna , novcanici su nam prazni!

  • pametnjakovic

    21:51 // 7. 9. 2015.

    Kategorija "isporucena energija" je najveca prevara! Pljacka gradjana Nisa! Svakog meseca racun veci?! Maksimum u julu?! Price da je to deo iz zimskih racuna je perfidna LAZ! OSTAVKE!

    • Nikola

      23:16 // 7. 9. 2015.

      Šta se podrazumeva pod "isporučena energija" da li je:toplotna,električna,kosmička ili?
      Vešt ovaj većnik u obmanama.

  • Dejan Radosavljevic

    22:58 // 7. 9. 2015.

    Direktor toplane kaze da imaju manjak radne snage,neka dodje televizija svakog radnog dana u 9 i 30 da snimi koliko radnika izadje iz tog preduzeca na dorucak. To je i jedino preduzece ciji radnici izlaze vani da bi doruckovali!

    • misko

      07:32 // 8. 9. 2015.

      Ma da snime žene! Ima šta da se vidi, kao na pinku...

  • odsek za energetiku

    08:31 // 8. 9. 2015.

    upravu je građanin koji pita zašto se preskače oDSEK za eNERGETIKU (komunalne delatnosti)lično sam bio tamo povodom žalbe glavni za sastavljanje odluke o ceni grejanju su tamo(neprofesionalni a prepotentni) glavni za stvaranje problema glavni za to što su ljudi njezodovoljni i na ulici svojim neznanjem i prepisivnjem odluke doošlo se evo do čega do nezadovoljstva građana pa dokle MI da TRPIM OVO

  • Zoran V

    10:24 // 8. 9. 2015.

    Da bi građani kao kupci mogli ravnopravno da sklope pravičan Ugovor o korišćenju daljinskog grejanja sa toplanom, potrebno je OTKAZATI prethodni Ugovor koji je sklopio INVESTITOR koji je priključio objekat na toplovod i to treba da urade Skupštine stanara svake zgrade.Tada UDRUŽENJE PREDSEDNIKA SKUPŠTINE STANARA može da utiče na NOVOM UGOVORU gde će uneti svije uslove: da plaćaju kwh jednom cenom

  • Božidar Adžija

    14:24 // 8. 9. 2015.

    Cena grejanja je smanjena. Prošlog meseca sam platio 13100 dinara za stan od 78 kvadrata, a danas 8017. Idu izbori, reče mi radnica Objedinjene naplate.

  • NEKAD I SAD! ISTO!

    15:45 // 8. 9. 2015.

    https://www.youtube.com/watch?v=U-L6RGORGxk&list=PLE0B864F4ED8CF386

  • Zoran V

    17:36 // 8. 9. 2015.

    @ Božidar Ađija.Da li si se upitao šta si kupio za 13.100 din kada je bilo leto? i šta si sada platio manje sa 8.017 din. Računom kada se ne isporučuje toplotna energija predstavlja AKONTACIONU KUPOVINU kwh. Tako račun počinje sa KOLIČINA X CENA = IZNOS. a u tom slučaju TOPLANA MORA DA IZVRŠI OBRAČUN po završetku grejnog perioda na osnovu isporučenih kwh stanu od 78 m2.To je način poslovanja.

    • Božidar Adžija

      22:40 // 8. 9. 2015.

      Zorane, kad mi je žena iz naplate rekla koliko treba da platim, pitao sam je da nije možda negde pogrešila u obračunu, jer je cena manja za oko 5000 dinara u odnosu na prethodni mesec. Rekla mi je da je smanjenje cene malo rezultat pritiska građana, a malo činjenice da se uskoro očekuju izbori. U svakom slučaju, tvoje objašnjenje je logičnije od njenog.

  • shaft

    18:46 // 8. 9. 2015.

    @misko-potpuno si u pravu,jes da nista ne rade,ali koja od koje...Obucene i sredjene po poslednjoj modi,pune sebe,ponosne.Radnici,koji danonocno dezuraju,rade za njih i po njihovom kazivanju imaju mnogo manje plate od tih setacica!Ludilo!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: