Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:09, 11. 8. 2023.

Kancelarija za mlade u Nišu "sluša potrebe mladih", ali "ne sluša" zahteve da obelodane ugovore i plate

kancelarija za mlade Obeležavaju "Dan mladih"; foto: S. V.

Najveći problemi mladih u Nišu su neadekvatna praksa na fakultetima i potreba za dodatnim obukama koje bi im pomogle u traženju posla, kažu iz Kancelarije za mlade uoči “Dana mladih”. Oni su danas “otvorili svoja vrata”, ali i dalje nije u potpunosti transparentan njihov rad, ne zna se koliko novca dobijaju, niti ko tamo radi jer na Zahtev "Južnih vesti" i dalje ne odgovaraju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Komsija

    15:09 // 11. 8. 2023.

    Ah, kancelarija za mlade i projekti? Moje iskustvo sa njima je dobilo sudski epilog 2016. na sudu, kada sam dobio grad zbog nepostovanja obaveza u vezi isplate predvidjene ugovorom. Naime 2013. gradonacelnik Perisic i njegov tadasnji sef kabineta, potonji direktor Vodovoda Dejan Andrejevic su "delili" 3 000 000 din za projekte mladih. U tekstovima Juznih vesti mozete se potsetiti tog slucaja.

    • Dejan Andrejevic

      17:45 // 12. 8. 2023.

      Molim pisca komentara sa nikom "Komsija" da mi se javi kako bi smo zajedno rasvetlili dogadjaje koje pominje. Koliko je meni poznato nisam ucestvovao u istim, niti imam veze sa ikakvim sudskim procesom na tu temu. Moj broj telefona je dobro poznat redakciji a i sire.

  • Milutin Milic

    15:22 // 11. 8. 2023.

    Samo nek paze da ne ogluve od tolikog "slušanja" potreba mladih. Neće biti dovoljno "napredni", kako bi avanzovali u službi. Zna se čijoj...

  • Kancelarija za mlade uhlebe

    15:29 // 11. 8. 2023.

    Konkurisao sam na nekoliko IT radionica koje su organizovali. Naravno, nikada nisam bio primljen iako sam ispunjavao sve uslove. Nakon poslednjeg konkursa otišao sam da mi lično objasne o čemu se radi i shvatio u roku od 60 sekundi sa kim imam posla. Lično sam čuo kako razne "budže" zovu i vrše pritisak da njihova deca budu ubačena, a mene su prisutni "mladi lideri" iskulirali kao da ne postojim.

    • Komsija

      16:00 // 11. 8. 2023.

      To nikako ne sme da nas pokoleba, da se borimo za svoj opstanak i ostanak u svom gradu. Naprotiv, treba tu laznu udbasku "elitu" razbucati.

  • Torpedo

    18:15 // 11. 8. 2023.

    "Komsija" , ne vredjaj UDBU, ovo nema ni u Severnoj koreji. Pogledajte sliku koja govori vise od reci, procitajte izjave ovih mladih aparatcika, kojima je neko, jak, rekao- Samo jasi, narod je glup a i oni što nas glasase,jos vise. Grabi i ne staj.

    • Ratko

      18:43 // 11. 8. 2023.

      Ova dva lika su,,,,bljak

  • Pepe le tvor Niš

    18:43 // 11. 8. 2023.

    Koja je greška u radu kancelarije za mlade pa da je ovako napadaju? Jedini razlog je neučešće u ovim cirkuski šetnjama po gradu. Mnogo je novinarima stalo da znaju koliko i gde se troše pare i ko radi, a npr ne smeju da postave pitanje kako i odakle se finansiraju stranke koje izvode poslušnika na ulice i kolika je njihova dnevnica.

  • Nilko Stevic

    20:06 // 11. 8. 2023.

    Paraziti!

  • Nislijce

    23:23 // 11. 8. 2023.

    Najveca provala mi je kad u svim tim tkz kancelarijama i udruzenjima za mlade rade oni od trideset plus godina koji bi odavno trebalo da setaju makar dvoje decice po Cairu.Da se razumemo te godine nisu "starost", ali nisu ni omladinci ili omladinke. Dajte sansu "pravoj" omladini na fakultetu ispod trideset i da nema uhlebljivanja.Zavrsen fakultet ispisujes se iz knjige mladih za tu kancelariju.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: