Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:13, 26. 1. 2011.

Leskovac: pauk za nesavesne vozače

U Leskovcu svakoga dana zbog nepropisanog parkiranja, pauk odnese pet-šest vozila, saopšteno iz Metroparking juga.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • svabo

    22:40 // 26. 1. 2011.

    DRAGI PRIJATELJI I BIVSI ZEMLJACI.
    prolazim leskovcom parkiram auto na mestu gde nema nikakvog znaka a ispred mene parkirano jedno 30 vozila dok sam otiso do stamparije samo moja vektra karavan ( NEMACKE TABLICE) odnesen.Zakon o pogresnom parkiranju samo za strance bez znakova i oznacenih parkinga..svuda u svetu zakon pogresno parkirano vozilo placa kaznu a vozilo koje je pogresno parkirano i ometa javni saobracaj bude odneseno,u ovom slucaju celih 400 metra odneseno ..tamo sam sreo ljude koji su plakali kojima su krali kola.. za moju vektru koja je morala od kilo da plati "uzeli su mi 190 eura za 5 minuta i 400 metra slepovanja..Ovo nije slep sluzba vec organizovani kriminal prvo cena drugo nacin na koji se radi to mi je potvrdio radnik koji radi na portirnici gde su vozila skupljena ,cak i jedan policajac sve je snimljeno kamerom .
    Video i prijavu cu predati evropskom sudu ovde koji i jedva cekakju..Poslat sam kod sefice zgrada iza parka koja se hvatala za neki pravilnik koga nije bila u stanju dapokaze ljudi su je jurili oko stola,pretili coveku koji je doveo invalidno dete u bolnicu koje je bilo u kolicima dok je odneo dete do ulaz bolnice pokuplili mu auto i traze 190 eura u jednoj zemlji gde svaki 100 gradjanin ima 190 eura mesecnu platu.Dali ce jos neko rci da nije ovo organizovani kriminal ne ovo je placka naroda ,,potplaceni policajci tragaju kao lovacki psi za stranim tablicama ili barem bolje vozilo i dobijaju gaze za svoj odradjeni deo posla..sve je snimljeno na kameri sve ce biti predato i onda cu zahtevati ostetu od 200.000 e za matretiranje i uvrede casti koje cu pokloniti ustanovi za decu bez roditelja.Srdacan pozdrav i njemacke.

  • Paprikarević

    00:23 // 27. 1. 2011.

    Prijatelju, lepo su ti rekli. Organizovani kriminal, ništa drugo.

    Imaju JEDNO pauk vozilo, gradski propis koji reguliše parkiranje NE ODREĐUJE gde su parking mesta, niti to određuje gradska uprava, već je sve prepušteno PRIVATNOJ FIRMI kojoj su povereni poslovi održavanja parkinga. Tako da sama privatna firma određuje i obeležava koja su to parking mesta, određuje koliko će naplaćivati parkiranje i odnošenje vozila, a za sve to što je dobila Gradu Leskovcu plaća 5.000 dinara (ili nepunih 50€) MESEČNO.

    Znači gradu 50€ mesečno, a tebi 200 € za jedno podizanje. Pa ti sad vidi... Srećno u parničenju, ako ti nešto znači imaš moju punu podršku! :-)

  • Dana Banic

    08:14 // 27. 1. 2011.

    Postovani Zemljaci,
    Bas organizovani kriminal!!!
    i ja sam prosle godine za uskrs parkirala BMW sa nemackim tablicama u prvoj Ulici desno posle stare robne kuce, medju dovoljno ostalih parkirana vozila.nakon desetak minuta povratka je samo moj auto odnesen!jugo i lada koji su stajalli iza i ispred mene nisu ni mrdnuta! Kakav je to zakon samo u leskovcu????koji izgleda samo vazi za strance, da je parkiranje samo dozvoljeno na oznacena mesta?nigde na svetu pauk odnosi vozila koji su navodno pogresno parkirana a ne blokiraju ostali saobracaj!
    Pod mojim zahtevom niko nije mogo da mi pokaze taj zakon crno na belo, vec sam se morala pomiriti Sa tim da je to tako!slepovanje sa kaznom je iznosilo 250 €! Pare Koje i ja ne nalazim na putu a kamoli neki drzavljanin srbije!
    Kako ove sefice nije sramota da se pojavi takvom artiklom u medijama? kako je nije zao se bogatiti Sa tudjom bednom i tesko zaradjenom parom???
    Cak mi svedocio jedan covek koji zivi u zgradi odma tu gde mi je odnesen auto, da je pauk naiso sa policajcem na suvozacenom mestu! Znaci posli u lov stranih i boljih automobila. sram vas bilo!
    Mislite Li da je narod glup?vala mene nece niko od te bande smatrati glupom! trebala bi i ja to predati evropskom sudu......pa da vidimo ko je gluplji

  • bivsi leskovcanin

    15:54 // 27. 1. 2011.

    Dragi prijatelji svima nama je poznato da jedna drzava koja je propala da u njoj vlada kriminal u ovom slucaju legalizovani kriminal uz podrsku policijie..nepoznajem drzavu gde ces videti slep sluzbu u kojoj se vozi policajac i traga za vozilima to je smesno ujedno i zalosno...Dobio sam od redakcije mail u kome stoji dali mogu da dobiju video koji sam snimio ,,u video nije samo snimljeno kako i na koji nacin uzimaju kola vec izjave policajaca ,,radnika koji podize rampu...posto je sakuplajiste pored parka prolaze dve curice zena koja radi na rampi u lopovluckom trcanju da sto pre spusti rampu spusta rampu devojcici na glavu devojcica pada na pod galva krvari..druga devojcica je jedva vuce prema parku ..odgovor radnice koja je bila kao pod drogom sta trazi tu ovo nije setaliste i nastavlja sva hekticna da stavlja kanjde na novo ukradjeno vozilo...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: